- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Szomszéd
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Húh, lehet, hogy nem értjük egymást, bár szerintem én is körülményesen magyaráztam.
Amit mondasz, az lehet, sőt biztos, hogy működne, de az a probléma, hogy esetemben kezdésnek 0 felhasználó és 0 termék van, szóval nem kivitelezhető, hogy előre felvigyem őket.
Gondolkoztam, és lehet, hogy így nem is logikus, mert mi a fenéért vinné fel több felhasználó is ugyanazt a terméket?! Tehát annyiban módosítani kell majd az ábrát, hogy egy felhasználó több terméket is felvihet, viszont egy adott terméket csak egy felhasználó vihet fel. De ebben az esetben az időpont sem kell, mert teljesen mindegy, mikor vitte fel, nincs jelentősége...
Szóval akkor egy-a-többhöz lesz, és innen már más a helyzet. Na, ezt még át kell gondolnom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- MWC 2026: Xiaomi roller, nyomkövető, fülhallgató, aksi is jöttek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mozilla Firefox
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Marathon (2025)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest