Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter
    nagyúr

meg az is lehet, hogy nem gurunak keszulok, csak 'kenyszerbol' kell ezt alkalmaznom es azert teszem fel a kerdest igy, mert se nem ertek hozza, se nem erdekel igazan a dolog. viszont meg 'kell' oldanom a dolgot, es gondoltam itt kapok segitseget. gurukam.

egy Human Resource Information System project kidolgozasanak a reszekent szukseges lesz legalabb elmeleti szinten egy adatbazist mellekelnem, es ennek a megtervezesehez kellene a segitseg.
    a projec alapja a HR es csak reszben koncentral az adatbazisra.

part time munkavallalok es munkaltatokat kell osszehoznom a leg-eredmenyesebb, hatasosabb modon. kicsit nehez megfogalmaznom, elnezest, mivel eredetileg angolul keszul az egesz es magyarul meg sosem tanultam hasonlot. :B

Nem értesz hozzá, nem is érdekel az egész, de azért mi oldjuk meg helyetted. Ez azért nem így működik. Nem tudjuk neked elejétől a végéig leírni, hogyan oldj meg egy ilyet, nekünk sincs tengernyi időnk. Úgy tudunk itt segíteni, ha már elindultál egy úton, de valahol megakadtál, és segítséget kérsz a továbbjutáshoz. Az úgy már egészen más, mert akkor már legalább van valami alapod, amire lehet építeni. Ha viszont komolyabb segítséget kérsz, nem árt egy kis alázat is, ahelyett, hogy felháborodva reagálnál a hozzászólásokra (lásd "ez most komoly?", meg "gurukám"), úgy több sikered lenne. Meg azért ne az jöjjön le, hogy igazán elkészíthetnénk mi az egésznek a vázát.

Új hozzászólás Aktív témák