Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
thumb
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szia!
[moderálva]
Olyan stílusban válaszolok általában amilyenben kapom a válaszokat bár ez erős túlzás mert így is igyekszem a lehető legfinomabban fogalmazni ahogyan azt most is tenni fogom.
Korábban már kifejthettem volna nagyobb írásban a véleményemet martonx kolléga írására miszerint "Másrészt baromira semmi köze a problémának az SQL-hez, szvsz nem itt kéne vesződni egy noname CMS telepítési nyűgjeivel." de ezt most akkor meg is tesszük:
Azért ide írtam be a problémát mivel magából az SQL file-ból hiányzott az a pár sor ami nekem kellett volna de abban igaza van maronx-nak, hogy tényleg gőzöm sincs mi az SQL különösebben így mások tanácsára gondoltam azt, hogy abban van a hiba és tévedtem ide. Külön topikot nem szerettem volna nyitni mert én is tudom, hogy nem sok ember jártas a webspell-ben és valószínüleg senki sem írt volna be így az esélyeket latolgatva inkább ez volt az ésszerűbb. [moderálva][moderálva] de mindezektől függetlenül ezúton is nagyon köszönöm a segítséget amit nyújtott
.[moderálva]
[moderálva]
A lényeg bocs az OFF-ért [moderálva] Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget aki reagált a témában még neked is azért amiért bővebben írtál a drupálról, részemről zárom a témát majd megoldom máshogy.
üdv.: Thumb
[moderálva]
Kivettem, ami nem a topik témájába vág.
[ Módosította: stevve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- További aktív témák...
- darkFlash CF8 Pro
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.