- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, de azért az is fontos szempont, amit az utóbbi hsz.-ben írt, hogy igen komoly adatforgalmat is generálhat, így kisebb erőforrásokkal és kapacitásokkal rendelkező rendszernél viszont nem biztos, hogy megéri.
Igazából én még pl. nem próbáltam, egyelőre nem is vágom, mi a módja a képek ilyen módon való eltárolásának adatbázisban, mert még nem néztem utána (bár gondolom nem lehet olyan hű de bonyolult), de nem is igazán volt még rá szükségem, meg elég kényelmesen kezelhető a fájlfeltöltés, az elérési utak lekérése, ráadásul általában a MySQL számára biztosított kapacitások jóval alacsonyabbak, mint a fájlrendszerszintűek.
Éppen ezért tehát - az erőforrások végessége, kapacitásbeli kérdések miatt, plusz azért, mert tulképpen semmivel sem kevésbé kényelmetlen - kezdésnek n-tek számára én személy szerint nem ajánlottam volna a képek ilyen módon való tárolását, nyilván ha most fog bele az SQL elsajátításába, akkor nem nagyvállalati környezetben fog fejlesztgetni, így elég gyorsan, már többszáz (vagy mérettől függően annál kevesebb) képnél is beleütközhet a szolgáltató által felállított MySQL-korlátokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- 16 GB (2x8 GB) G.SKILL AEGIS 3200 MHz
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest