- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQLkerdes
csendes tag
Sziasztok, van egy bosszantó problémám és a neten nem leltem semmit ezzel kapcsolatban.
Háttér:
szoftver: SQL Server Management Studio Express (tudjátok amit le lehet tölteni és installálni, korlátozott funcionalitás, zéró ár).
Egyetlen gépen fut a teljes cucc, szóval a Dell-emen fut a szerver is meg itt írom a query-ket is.
Statikus adatbázis tábláira írok lekérdezéseket (szal a táblák meg az adatbázis tartalma nem változik menet közben)Probléma: írok query-ket amik eredményét szeretném más query-k FROM részében használni, de nem tudom hogy kell.
Access-ben ez nagyon egyszerű, a query-t úgyanúgy kell használni mintha egy tábla lenne, de MS Server alatt egyszerűen nem látom a query-ket.
Le tudom menteni a query-jeimet (nem az eredményként létrejövő adattáblát, hanem a query-t magát), de itt végetér a tudományom.Meg tudnám csinálni, hogy 'SELECT ... INTO ujtabla' utasítással fizikailag is létrehozom a query-k eredményét, de sok query-m van és félek durván elszállna az adatbázis mérete.
Szintén be tudnám copy-paste-lni a query SQL kódját a FROM részbe (subquery), de az meg hibalehetőség, meg egy idő után bonyolult (pld ha 5-6 táblát meg query-t próbálok join-olni).
Access-ben is megpróbálhatnám, de ott nincs FULL OUTER JOIN, amire meg nagy nagy szükségem van (illetve van, csak bonyi a jobbos meg balos joinokat összefűzni).
Szóval a legjobb megoldás a query-k használata lenne, de nem tudom hogy kell.
Bármi ötletet hálásan fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest