Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wildrain
addikt
Először is kösz a segítséget
, másodszor pedig megkérlek, hogy értelmezd, amit írtam. Nem adatbázist, hanem szervert nem tudok létrehozni. Ha tudnék szerverhez kapcsolódni, akkor az adatbázis létrehozása már sima ügy lenne.
A fősulin tanulok adatbáziskezelést, és most vizsgáznék belőle, így felraktam az otthoni gépemre a tanulóverziót, de mivel a telepítés, beüzemelés szóba sem került órán (nyilván az ilyenről csak olyan mértékben volt szó, hogy "Indítsák el a programot, a bejelentkező ablakon kattintsanak a Connect-re"), így itt el is akadtam. Szóval nem az sql parancsokhoz vagyok hülye, hanem a program telepítéséhez, beüzemeléséhez.
Egyébként sem biztos, hogy rosszul csinálok valamit, lehet, hogy a program rosszul települt, de sajna nem tudom, hogy hogyan kellene kinéznie az első használat során.Szóval ha kielégítettem a kíváncsiságodat, akkor akár segíthetnél is, hiszen arrogáns kérdésedből arra következtetek, hogy neked ez simán menne... Előre is kösz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Horgász topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- A véred a töltény - Crisol: Theater of Idols teszt
- Filmvilág
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, másodszor pedig megkérlek, hogy értelmezd, amit írtam. Nem adatbázist, hanem szervert nem tudok létrehozni. Ha tudnék szerverhez kapcsolódni, akkor az adatbázis létrehozása már sima ügy lenne.