Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirage
tag
Szerintem már viszonylag régóta nincs benne, amelyik alatt volt is annak az is 2/3-ban az előadó megjegyzéseit mutatták főleg a dalszöveg helyett, szóval sok értelme nem volt...
Most meg néhány alatt van storyline ami ugyanez csak már abszolút nem mutatnak dalszöveget benne
-
Mirage
tag
válasz
üzenetére
Na hát lényegében jól összefoglaltad röviden mi a szitu mindkettővel
Kezdem én is ezt érezni amúgy, bár én mindkettőre nem fogok előfizetni egyszerre, az biztos.
Eddig össz-vissz 3x váltottam ide oda a két szolgáltatás közt, asszem most maradok a spotival egy darabig a fent kifejtett okból.
Majd ha elrontják azt is hogy a konzolon folyó zenelejátszást simán irányítsam telefonról is, na az lesz az “utolsó húzása” a spotinak számomra
-
Mirage
tag
-
Mirage
tag
válasz
Akelaus
üzenetére
Minél többet frissítik, annál 💩 lesz.
Sajnos én is ezt érzem már, sokáig használtam a Spotifyt de folytonos ui változatatások nagyon nem tetszettek (de akkor ilyen szinkronizálós gond nem volt legalább...) de mostanság egyre több olyan bug is van ami a működést is befolyásolja sajnos.Őszintén, elég erősen fontolgatom hogy visszaváltok alma muzsikára, de mivel egyelőre csak a spotinak van konzol applikációja ez így jobbára várat még magára...
-
Mirage
tag
Valaki belefutott már hasonló hibába?
Főleg telefonról és tabletről hallgatom a zenét, de amikor odaülök a laptopomhoz mindig azt veszem észre mintha nem szinkronizálna... tehát amit hozzádok pl albumot vagy zeneszámot a könyvtáramhoz, az nem jelenik meg ott csak ha teljesen kilövöm a programot és újraindítom.
Az összes készülék almás, és mind az os mind a spotify a legfrissebb verzión van mégis kitart ez a jelenség.
Valamit lehet ezzel kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen videókártyát?
- Formula-1 humoros
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPad topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest