Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Lehet csak engem szivat a Spotify, de a pénteki frissítés óta nem hajlandó normálisan kommunnikálni az Androis és az iOS app egymással.
Konkrétan ha elindítok valamit Android alól, akkor a dalt még csak-csak mutatja az Android app, de hogy hol tart az adott dal azt már nem. Léptetni sem hajlandó, beletekerni sem lehet. Ellenben ha végetér egy album, és megy tovább az albumrádió azt már normálisan lehet kezelni.
Megvolt a szokásos kör, újratelepítés stb..
Ma kívácsniságból megnéztem Android-Android alatt mi a helyzet. Tökéletes.
Értem én, hogy két külön rendszer, de péntek előtt ez nem volt gond neki.
Illetve, (tudom nem ez a fórum), akinek van Apple music iOS-alatt, és Android alatt, ott létezik valami hasonló mint a Connent a spotify-n?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest