Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Valaki nagy vonalakban be tudja nekem mutatni ezt az appot vagy leirni, hogy milyen modokon lehet beállitani, hogy olyan zenéket játszon amiket szeretek?
Tegnap tettem fel elvileg van 7 nap prémium kiprobálhatóság igy addig szeretném megnézni mit tud, hogy megtudjam érdemes e fizetni érte.
Egyelöre nem sok zene közül tudok választani a böngészés és a felfedezés menükben.
Ami tetszik azt a műsorra tüzéssel tudom felvenni vagy mindenképp a felvétel listára kell választani?
A böngészés folyamán megjelenő albumképek azok lementésre kerülnek a telefonra?
Az offline zenehallgatáshoz, gondolom leszedi a zenét a készülékre, de akkor hogy tudom másik készüléken is meghallgatni
A futáshoz való válogatás mi a lapján válogat? Mert azt láttam, hogy vannak ilyen mix szerüségek,de nem szeretném mindet végighallgatni, hogy milyen számok vanank benne.Hogy tudok szűrni bizonyos stilusokra előadokra , zene megjelenések idejére? Vannak e magyar számok fenn?
Ha beregisztráltam, és ujra telepitem a telefont vagy a számitogépet akkor csak vissza kell jelentkeznem és minden ugyan ugy lesz mint volt vagy ketdhetem előröl ?
Mennyi adatot eszik és ha 32kbitre visszaveszik a sávszélt akkor is müködik vagy akkor már nem tud folyamatosan szólni?
ja és hogy lehet kikapcsolni, mert ha kilépek az app bol akkor még tovább szól?
Illetve a saját számaim ami a memoria kártyán vannak azokat hogy lehet beimportálni, hogy azok közül is válogasson?
A google play menynivel másabb jobb/rosszabb ennél?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest