- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Egyszerű boot
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- lezso6: Dasu Auto
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
arcsin #29672 üzenetére
Hiába olcsó a kilós ára valaminek (mostani témában a sajtnak), ha nekem sajtok tekintetében a sós ízvilág jön be. Ezesetben nekem az említett sajtod pont annyit ér, mintha kaviárt hoztál volna fel példának, nem ízlik. Lehet, hogy ízre az általam kedvelt Aldi fekete cheddar sajt számodra ehetetlen. Másodlagos kérdés - mert az ízre tértem ki -, hogy az ára sem annyi, mint a maasdamernek, de ha ízre ez jön be és egyelőre belefér a pénztárcába (bár megvallom, egyre csökken a sajtfogyastásunk is), akkor olyat veszek, ami ízlik. Az olcsó, de nem esszük meg és kidobjuk még drágább végeredményt hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- MSI B450 Gaming Plus Max + Ryzen 2700X + Wraith Prism + memoria, ssd, tap opcionalisan
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 500GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- MSI B450M PRO-VDH-PLUS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest