- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
addikt
Itthon semmiből nem lehet olyan minőségi cuccot venni, mint Olaszországban, ezért is vásároltunk be legútóbb is hónapokra, amikor kint voltunk, egyszerűen minden jobb... Ott azt lehet megvenni, amit az olaszoknak gyártanak le, hibába készült ott valami, mivel pl. magyaroknak szánták nem ugyanolyan. Sokmindent összehasonlíttunk már, és tényleg, arról nem is beszélve, hogy árak is sokkal kedvezőbbek.
FPSTunker
Lehet, hogy mindenki rossz helyre jár rajrad kívülHova is kell menni pontosan, ahol minden ilyen jó? Én képes vagyok letesztelni. A jelenlegi kolozsvári szalonnánk egy baranyai kisfaluból van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Ryzen 3 3200G processzor
- HP 17,3"HD+,core i5 8265(8x3,9Ghz),8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged