Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok! Arra gondoltam hogy kicsit racionálisabban előre megveszek több háztartási dolgot nagyobb mennyiségben akciósan (mosogatógéphez, mosáshoz, wc papír stb). Korábban ezt hellyel közzel csináltam
nézegetve az emagot most a Glamour kuponokkal nem rosszak az árak, de azért nem is olyan egetrengető, kb mint bolti akcióknál. Kérdésem a következő: reális valahol találni nagyobb akciókat mint most emagon (pl Zewa wc papír 150/db, Finish quantum ultimate 55/db stb), vagy ne reménykedjek ebben? Mert ha ezek jó árnak számítanak, akkor lehet betárazok most.
-
8
senior tag
válasz Dronte #26402 üzenetére
Arra figyelj, hogy egy évnél hosszabb távra nemigen érdemes vegyi anyagokat betárolni, lejár a szavatosságuk, megváltozik az állaga, romlik a hatékonyság, szó szerint meg is romlik, stb. Illatosított papírárut is beleértve (szerintem nem akarod a romlott illatanyagot dörgölni az ánusz nyálkahártyádba naponta).
Nyilván az illatosítatlan papíráru az örök, annak mindegy.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bul07
nagyúr
Igen van minőség romlási idejük
Mosószerek öblítőknél gyártótól függ hogy mennyi a minőség romlási idő
És különbség van kapszula és folyékony között isEzeket én kérdeztem meg
Persil
Folyékony mosószer: 3 év
Mosópor: 3 év
Kapszula: 18 hónapAriel
Mosópor->12hónap szavatossági idő
Pods->15hónap szavatossági idő
Folyékony mosószer->18hónap szavatossági időWoolite
Folyékony mosószer->24hónapÖblítőkre még nem kérdeztem rá abból nem táraztam még be annyira hogy rákérdezzek
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kress
aktív tag
rémlik, hogy többeknek volt wc papír infó gyűjteménye, lapszám, barcode, értékelés stb.
ezeket elkérhetem privátban, vagy valaki már feldobta valahova publicba?
-
Top cat
addikt
Még jó, hogy nem vagyunk a középkorban. Akkor nem volt sok opció.
-
attiati
veterán
válasz Peterhappy #26387 üzenetére
Ránézek köszi
Egyébként a PCX is árul friss datolyát és 13. kerben ingyen át lehet venni.
paleolit iráni friss datolya 500 g - 1290 ft
vegetár mag nélküli aszalt datolya 500 g - 1090#26384maroni
jó lenne ő is, csak a szállítás a duplájára drágítja -
Dronte
aktív tag
Köszi a tippeket, én kb egy évre terveztem betárazni (sose gondoltam volna amúgy lejáratra, köszi)
-
sambenez
addikt
Szlovák Lidlben a fakonyha 10.16-22 között 39.99EUR lesz.
Tavaly itthon már 30e ft volt. -
AssAssynn
őstag
Kezdem elfelejteni, hogy melyik kérdés melyik topikba való, úgyhogy zsiványan bevágom ide:
tudjátok vannak ezek a porszívós vákuum zsákok. Nem tudjátok ezzel szabad takarókat összeszippantani? Modern, nem tollas takaróra gondolok. Ugye egy sima ruhánál nincs ez a kérdés, hiszen ott, ha meg is gyűrődik, kimosod, kivasalod. De félek, hogy egy takaró töltete annyira összenyomódna, hogy később nem rúgná ki magát. Van valakinek ezzel tapasztalata? Köszi.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
Laca1212
őstag
Ez komolyan valakinek bejön? 🤦♂️
-
veterán
A Parasztétterembe, ha hétvén akarnátok menni, akkor kb. 2 hónapra előre kell foglalni, szóval Karácsonyra tudod vinni az asszonyt (hétköznapra pár napos előfoglalás kell csak)
XIII. kerületi lakosoknak ismét van ingyenes LED lámpa osztogatás a ledcsere.hu oldalon.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Beni2360
félisten
Miért szerinted mennyivel kerül többe a boxba szállítás vagy a kijelölt üzletbe?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
GIJoe
addikt
ezt csak úgy itt hagyom, Old Spice 2,5€
-
sepsi0
őstag
Alza 5+ db 1071ft/db
És ott a visszatérítés...
Ez ha jól számolom 965ft...
Visszatérítés 4000ft - 1000ft
Így 5db-nál 871ft/db + szállítás....Tudom lemaradt a "hanyatló nyugat"
De legyünk korrektek 5x871 +690ft = 1009ft/db szállításal. Ha esetleg van Alza+-od akkor.....
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
sepsi0
őstag
válasz zoleeno1 #26432 üzenetére
Regisztrálsz az oldalon, feltöltöd a számlát és a végösszeg alapján visszautalnak pénzt. Semmi extra nincs, 2-3 napon belül utaltak eddig nekem 2 alkalommal. Sok partnernél él egy ideje ez a kedvezmény...
Több összeghatár van pl 15k-3k, azt hiszem ez a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz Donki Hóte #26434 üzenetére
Hozzál haza pár zsákkal.
-
veterán
-
attiati
veterán
válasz Donki Hóte #26434 üzenetére
Jó, de fogadni mernék, hogy ott meg aszalt datolya nincs!
Pláne tescos!!!!!
Pénzér' !! -
zoleeno1
veterán
-
king3000
csendes tag
Nivea Men Sensitive Cool After Shave Balm 100ml
1323FtRossmanban, DMben 3200Ft, ennyiért sehol nincsen.
Aláírás
-
king3000
csendes tag
válasz SPQR301 #26446 üzenetére
Csalókák ezek a levásárolható pontok, valójában nem 70% kedvezményt jelentenek, hanem jelen termék esetében 40%-t, hiszen:
3200Ft után 2100 pontot kaptál (amennyiszer az ára egész számként osztható 300Ft-al, ezt szorzod meg 3-al, majd 70-el). Ha ezt levásárolod, a gyakorlatban 3200Ft-nyi pénzért 5300Ft-nyi terméket kapsz. Ez 40% kedvezményt jelent, amivel 1920Ft-ra jött ki egy darab Nivea aftershave. Ennek ellenére az sem volt rossz dealAláírás
-
edk-
őstag
válasz king3000 #26448 üzenetére
Nem 5300, hanem 6300 Ft-nyi terméket kapsz, tehát közel 50% kedvezménnyel veszed a dolgokat, plusz lesz egy after shave-ed, amit ha a legfrissebb akciós árral számolunk, akkor az összkedvezmény 58%, ha pedig a 3200-zal, akkor 64%.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest