Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord_m
senior tag
válasz
MittuDomain_ #1648 üzenetére
Vótmá! És Én vótam. [link]
Egyébként szerintem is ezért tűnt el egy időre és gondolom, hogy nem csak Budapestet érinti. Sajnos ez bevett szokás, hogy ha nem árat emelnek, akkor a kiszerelést csökkentik...
Így sem rossz azért 69Ft-ért.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok, szomorú mai tapasztalat.
A hagyományos szódapatron ötszörös árának tudatában mi is átálltunk a szódagép+tesco fröccsvíz együttes használatára.Emlékeztek, hogy nyáron, a legnagyobb melegben hónapokra eltűnt a víz a polcokról?
Mindegy, most újra van, nagyon megörültünk neki, vesszük, isszuk. De valahogy gyorsa fogy, pláne, hogy nincsenek már akkora melegek. Ma vettük észre, hogy a kiszerelés már nem 2,5, hanem csak 2 liter...Csak a budapestieket szívatják ezzel, vagy országos átállás, ennek keretében tűnt el egy jó időre, és csináltak egy kellemetlenül komoly, 25%-os burkolt áremelést? [27,6HUF/l helyett 34,5HUF/l]
-
sambenez
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1646 üzenetére
Írt olyat hogy azt megeszi?
-
bul07
nagyúr
válasz
MittuDomain_ #1642 üzenetére
Penészes szalámi esetén a penészes csomagolást nem eszi meg az ember(bár van aki igen), kék penészes sajt esetén meg igen
Rohasztott uborkát se eszem meg(kovászos)Én a pacalt se eszem meg, sőt mióta láttam őz nyúzását azt se fogom, mikkor potyogtak ki a nyüvek a bőr meg a hús határáról elég volt, és ez normális jelenség az őzeknél
Annyit változtatnék sajt ügyében hogy ami normális , tehát nem büdös nem penészes és más ilyen dolog, meg nem más állat tejéből van, azt megeszem
(nem az olyan penészessel van bajom aminek a külseje és le lehet vágni hanem ami benne van)Mondok jobbat, ki nem állhatom a sört
Egyszer ittam jó sört, még gyerekoromba olyan 11évesen Szlovákiában(91-ben), bár lehet hogy azért éreztem finomnak mert amit hoztak csapolt kólát az nagyon rossz volt
(Valami nagyon barna sör volt, szinte fekete volt a korsóban)Próbáltam drága sört, olcsó sört, citromost, de nem tudom elfogadni azt a keserű ízt ami megivás után a szájban marad
-
Ciccuka
veterán
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
MittuDomain_ #1642 üzenetére
simán egy gouda, vagy maasdamer is jó, csak valami semleges kísérővel, koktélparadicsom, ilyesmi.
a sörösöknél is van élet a kötelezően deresre hűtött olcsókon túl is
-
MittuDomain_
őstag
Megfordítom a kérdést: mi a baj egy nemespenészes szalámival, vagy akár egy gombapörkölttel? Vagy az olyan borral, ami egy igazán penészes pincében készül?
A fenti pörkölt pl. "ugyanaz" mint a sajt esetén, csak nagyobb a termőtest.
A mascarponet megeszed? Lágy krémsajt, penész nélkül, de akkor sem trappista.Egyetértek Csizmás kollégával, adj neki egy esélyt. De ne a durvákkal kezd, először keress valami igazán mild élményt, esetleg mozdulj el a kemény sajtok felé. (Gran Pedrano, Parmeggiano...)
Hidd el, jót akarunk neked.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Ciccuka
veterán
Penny-ben én se találtam, de a Lidl-ben volt dögivel. Újságban 1699-ért van, de hétvégén ott is 1499 volt csak. Egyébként az Aldi-s Nutoka (vagy sima és csavart is) jobban megéri, ha leakciózzák, majdnem feleennyi csak.
Az Aldi-ban megint akciós a Tandil mosógél. Meg lesz mosógép tisztítószer is olcsón.
-
Sterilzona
senior tag
Mikor először ettem, nekem is furcsa volt. Ó bazki, de hisz ez penészes, pfúj. Az íze is más. De valahogy megszerettem, ugyanúgy mint a camambert sajtokat. Agyba, át kell váltani, hogy ez nem romlott, ha nem ilyen.
Én mondjuk, lidlis sajtot pont nem szeretem annyira, trappistát. Nekem sós és nagyon puha. Sztem egy csöppet jobb az aldis. -
Ciccuka
veterán
válasz
bobalazs #1627 üzenetére
Ha ilyen tejet vettél, nehogy megidd!
Eddig is ócskának tartottam ezt a S-Budget márkát.
-
törölt tag
Ezek valójában nem sajtok. A minőség az árral egyenesen arányos sajtban, itt (sem) nem érdemes szarrágni, ha valóban jót szeretnél enni.
A Lidl-ben amúgy igen jó sajtokat lehet kifogni: most láttam kecskesajtot egy darab kb. 1200 forint, múltkor kiváló olasz szárazsajtot vettem 5 ezer/kg áron.
Ezek olyan sajtok, hogy nem natúr formájában bűn lenne felhasználni őket.
-
Ryder1
senior tag
Tesco online bevásárlás kuponok:
1500 Ft kedvezmény*
Az első 5000 forint feletti online vásárlásánál használja az alábbi kuponkódot.
Kód: KUPTSC1
Érvényes: 2018.09.12 -től 2018.10.12-ig*1500 Ft kedvezmény*
A következő 22 000 Ft feletti online vásárlásánál használja az alábbi kuponkódot.
Kód: KUPTSC2
Érvényes: 2018.09.12 -től 2018.10.12-ig* -
Ciccuka
veterán
Én is ilyesmit szoktam venni az Aldi-ból, de van belőle sima is amiben ugyanazok az összetevők, mint a Nutella csak kicsit más arányban. Én pl. a Nutella-ért nem vagyok oda.
Egyébként a Tesco-ban lehetett kapni kekszes valódi mogyorókrémet (édes) azt szerettem nagyon, de már nem látom.
Van olyan mogyorókrém, ami képes lenyomni a Nutellát? Teszteltük!
Klónok harca: van olyan termék, ami képes megszorongatni a Nutellát?
A nagy 74nullanulla mogyorókrém teszt - a Sparos mogyikrém az új Nutella?
-
bul07
nagyúr
válasz
ro_bert17 #1618 üzenetére
Én ha ilyet akarok enni akkor ezt szoktam venni igaz Romániából a Kaufland-ból
Ha jól emlékszek 9Lei körül van (630Ft körül)
Nagyon bejön az íze is -
Gézengúz
addikt
-
k-dani
csendes tag
Penny: Nutella 750g 1499 Ft (1999 Ft/kg). Aldiban és Lidlben is épp akciós, de nem ennyire.
-
Lackki
őstag
-
bul07
nagyúr
-
Zola007
veterán
Lidl 13-tól Formil folyékony mosószer 2199/5L
ez mennyire ajánlott
most Perwoll Color és Blackmagic van 2300/4L áron, de fogyóban
Perwollhoz képest milyen? -
8
senior tag
Aldiban 199.-Ft a 3.5% UHT tej
-
lord_m
senior tag
Köki Tesco-ban (így gondolom máshol is) ismét megjelent a Tesco-s Fröccshöz való, extra dús ásványvíz!
Annyi változás történt, hogy most már csak 2L-es kiszerelés, de ugyan úgy 69Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Diablo IV
- Építő/felújító topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Sorozatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest