Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
zil-el indulok, felfedezm a uralt, megrakom oket es korbemegyek, bal felsoben zil lepakol es otthagy,miuttan bal alsoban lerakom az uralt tovabbmegyek maz-ert irany a garazs, hosszu fas felpot mind a 2-re, visszafelel delrol utepites, bal also urla lapakol, bal felso maz lepakol
udv
neduddki
-
Viktoár
addikt
-
Viktoár
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Ez így baromi gazdaságtalan,már értem hogy miért jegyezted meg az üzemanyagfogyasztást.

Ebben az esetben nagyrészt üres trélerrel szaladgálsz egyik pontból a másikba.
Persze ha már egyszer végigjátszotta az ember akkor kitalál mindent hogy hogyan lehetne "színezni" a játékot.
Sajnos én már meguntam az összes pályát,pedig én is vontattam/szállítottam mindent mindennel.Gondolkoztam hogy teszek rá modokat de az nem az igazi mert a meglévő járműveket írja felül.
-
Viktoár
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Én értelek viszont 8 pont kell egy feladathoz,és a két 6 pontosból nem tudsz 8-at lerakni.Vagyis a második 6-ból nem tudsz lerakni csak 2-őt hogy maradjon 4 a tréleren a következő lerakóhoz.
A legésszerűbb ha két közepes (4 pontos) trélerrel mész mert abból is két kör kell és így nem viszel feleslegesen súlyt és pontot.

-
Viktoár
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
A rövid farönk 2 pontot ér tehát a két autónyi fa egy közepessel ér fel.
A kevesebb fogyasztás pedig nem épp nehezítés valamint vész esetén tudsz a második autóval is segédkezni.A két maz hosszú rönkkel már izgalmasabb lehet,de ha a második gépre a 4 pontos garázspótot rakod az mégjobb.Elhúzod a garázsig,azt "kinyitod" és utána feltöltöd mindkettőt és felrakod a hosszú rönpótkocsit a második gépre is.

Azthiszem csak az utolsó pályán van két 537-es maz úgyhogy a legtöbb pályán marad az ural vagy a kraz "vontatmánynak".A zil-t és kamazt nem mondom mert szorult helyzetben nem tudnának a mazzal mit kezdeni.
-
guerilla90
csendes tag
Hali!
Van itt aki multizik? Én szívesen játszanék! Virágbolti verzióm van egyelőre :/ -
Aryan
senior tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Értem, köszi az infot.
-
Musicking
aktív tag
válasz
neduddki
üzenetére
Ez még csak "optikai" mod, a hangjából ítélve talán MAZ lett lecserélve, a felépítmények is belecsúsznak a traki textúráiba. A dev demohoz készült k700 modnak meg kb olyan a terepjáró képessége meg mint az uaznak, mindez kraz hangokkal.
A jelenlegi modok közül a módosítot fa - és a híd fizikának van értelme.
Érdekességképp itt egy speckó t150k. -
Musicking
aktív tag
-
Musicking
aktív tag
Ezt a gépest is szivesen látnám egy hasonlóan nehéz pályán.
Bocs a reklámért én is utálom őket
-
Aryan
senior tag
Tegnap kipróbáltam a játékot. Virágbolt verzió van meg egyenlőre, legfrissebb patchet felraktam a játékra.
Pár kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban:- Pontokat, hogyan lehet szerezni ?
- Hol látom, hogy mi a küldetés/feladat ? (elindulok a verdával, de semmit nem ír, hogy merre kell menni)
- Autót, hogy lehet választani ? (River pályán van egy Zil teherautó és egy Uaz jeep, de csak Zil-el lehet menn.)Egyébként nagyon ott van a játék. Anno Screamer 4x4 tetszett nagyon ennyire.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
westcoastog
üzenetére
tegnap este le is kéredzkedett a gumi a felniről
pótkerékkel jöttem haza 
-
westcoastog
veterán
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Akkor jó, nem szóltam.

-
VegyesTamás
senior tag
válasz
westcoastog
üzenetére
tegnap voltam kinn a mezőn este
trakik jól lejárták a tarlót nagyon csúszik, lehett gyakorolni 
-
westcoastog
veterán
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Remélem a mostani apró bugfixes patch után lassan megkapjuk a nagyobb update-et.
Jöhetne majd több feladat is a játékba, mert így hamar befog fulladni nálam a játék.Játssz a ladával spintirest a valóságban addig.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
westcoastog
üzenetére
mikor lesz már kormi támogatás
akkor fogja megérni nekem 
-
SzabiXtasd
csendes tag
De ha pl a t150k traktor rakom be akkor ?
-
donmackó
addikt
válasz
sszemtelen
üzenetére
Köszi. Végre így be bírtam rakni a BTR-t.
Lecseréli a kis UAZ-t, de ennek 2x4 kereke van, 2000-es sérülése, és jobb fogyasztása. Térkép felderítésre tökéletes lesz. Még annyit hogy nem éri el a veszélyes víz szintet, de ezt még tesztelgetem. -
válasz
SzabiXtasd
üzenetére
Meg kellene nézni, hogy mit cserél le, és megkeresni azt a járgányt a mapon.
-
donmackó
addikt
válasz
SzabiXtasd
üzenetére
Ha a teljes verziós játék, akkor nem lehet még modolni. Egyenlőre még nem támogatott.
-
SzabiXtasd
csendes tag
helló. Én úgy töltötem le a játékot és nagyon bejött,csak 1 idöután meguntam a gépeket benne szóval töltöttem le 1-2 MODOT . a játék fö könyvtárba a megadott mappákba be is rakosgattam. De nem találom sehól ..
help pls !!!
ELöre is köszi

-
neduddki
nagyúr
HI!
hihi igten kalandos zil-s fat szallitnai:- )
udv
neduddki
-
Viktoár
addikt
Hát néha elég nagyot sérül de ha óvatosan viszed akkor nem számottevő a sérülés. Viszont nem érdemes átváltani egy harmadik járműre mert sokszor "összeakadnak" és brutális sérülés illetve borulás lehet a vége.
Inkább csak unaloműzés/szórakozás a cél. Vittem a zil-t is a közepes rönkszállítós maz-zal.

-
SenorGrande
senior tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Nem sok, de több mint a semmi. Pár valóban nagyon idegesítő hibát legalább javítanak végre.
-
westcoastog
veterán
Jön patch, de semmi eget rengető...
Changelog
v1.0.1 - 19/07/2014
- Chat names showing host, not author
- Scavenger achievements unobtainable
- 'Student Driver' Achievements obtainable with cheating
- MAZ 7310 hardpoint issue
- MP chat window randomly closes when typing
- Winch issues with UAZ
- Drive carefully achievements unobtainable
- Can't assign ESC key
- Long trailer tyres underground -
Heller2
aktív tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Csatlakoznék én is. A 14.6-tal nálam is nyúlnak a textúrák, stb. Vissza tettem a 14.4-et azóta jó. Nem csak ezzel a játékkal csinálta, így biztos, hogy nem az Ural bosszúja..

-
Musicking
aktív tag
válasz
westcoastog
üzenetére
A Catalyst 14.6 beta-val voltak hasonló grafikai bugok, a 14.4el viszont tökéletesen működik (7770OC).
-
Viktoár
addikt
Én sorban végigmentem az összes térképen így elkerültem a mentés hiányát.
A virágbolti verziónak is megy a multi része,ott is mentem jó pár kört.Lassan jöhetne új térkép és komplexebb feladat,mert "csak" fát szállítani egy idő után mononná válik.
-
donmackó
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Akkor neked minden rossz összejött ami csak lehet.
-
westcoastog
veterán
válasz
donmackó
üzenetére
A mentések, mint írtam sikerült párszor elszarni egy pályát mikor újat kezdtem, most meg még a launcherrel is sikerült elcseszni a mentést, így kezdhetem megint elölről.
Örülnék ha nem kéne ilyenekkel baszkódni egy játéknál.
Tudom, ne legyek balek.
Elég egy apró nem odafigyelés és el is szartam amit addig csináltam. -
donmackó
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Nem értem mit lehet elcseszni? Van benzines kicsi ha fogytán a nafta, van javító ha tropára ment a géped. Én pl. az kis UAZ-zal felderítem először a térképet/kocsikat, a MAZ-zal szállítom a fát, AZ URAL-al és KRAZ-zal meg mentek és benzint szállítok.
-
donmackó
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Én elfogadtam olyannak amilyen.És a mentést sem hiányolom, hanem végig játszom a pályákat. Remélem minél hamarabb lesz modolhatóság, had csináljanak hozzá még sok pályát.
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Bár még így is sikerült felülírni a tegnapi játékomat.

Azt az átkozott szerencsétlen mindenit hogy mit össze kell szopni egy játékkal, nem tudom hogy gondolták ezt így kiadni.
Tényleg félre kell raknom az első patchig.. -
westcoastog
veterán
Rávettem magam és elkezdtem spintires launcehrrel játszani, azzal lehet molesztálni a mentéseket, így csinálhatok másik mapot is.
The hillen tegnap csak háromszor borítottam meg a dobozos krazt.
-
donmackó
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Köszi az infót még hasznát vehetem. Azóta hoztam egy másik tartálykocsit a garázsból. Csak azért dühítő hogy 1000 liter ott fekszik kihasználatlanul. Még az a jó hogy két MAZ van ezen a pályán. A két KRAZ-zal 500 métert tudtam menni a sárban, a vulkán szélénél lévő javítós URAL-lal meg kb. 1500-at mire elakadt annyira hogy se előre se hátra.
-
donmackó
addikt
Akkor sajna ott marad, mert nem tudok olyan közel menni hogy azt beadja csatolási pontnak. Nagyon mélyen van (ha a MAZ nem jött ki magától amikor sikerült talpra állítani, akkor az tényleg mély árok). Próbáltam print screent csinálni az esetről, de valamiért csak egy fekete képet csinált.
-
donmackó
addikt
Köszi. Akkor még várok rá.

Még egy kérdés:
A vulkános pályán beborultam a D537+benzines póttal (tele benzinnel) az egyik árokba. Sikerült E7310-zel (darus) kipecázni, de ehhez le kellet kapcsolni a pótot, mert a kettőt együtt nem bírta. Na akkor most a pótot hogy tudnám kivarázsolni? Még mindig ott van beborulva (vonóhorgos kapcsolást nem enged), nem messze tőle meg egy D537 hosszú rönk kocsival 0 benzinnel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
donmackó
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én az 1. hsz.-ben láttam leírást, + a youtube is tele van modos videókkal.
-
westcoastog
veterán
[link]
Tökjó, hogy még a techdemo-ban is ugyanígy morgott a sofőr, és még a váltó is így nyekergett.
-
-
donmackó
addikt
Hogy lehet a steam-es verzióba modokat berakni? Az 1. hsz-ben leírt nem jön be. Találtam 2 páncélozott gépet, azt szeretném berakni.
Szerk: 1.0-ás verzió.
-
neduddki
nagyúr
HI!
ajjjjajajaaj ez a jatek kezd beszippantani, tessek mondani vityaz ugye meg nincs hozza?;- )
udv
neduddki
-
-Solt-
veterán
A mentés szóból én erre asszociáltam, mivel az esetek többségében a játék közbeni aktuális állás "megőrzését" értjük mentés alatt... ha elbasztuk, vissza tölthessük címszóval. Na ez ide nem kell.
Az viszont jogos igény, hogy anélkül lehessen térképet váltani, hogy törlődne amit addig elértünk.
-
-Solt-
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Oldják meg, hogy lehessen térképet váltani, de játék közben ne legyen mentés, kiváló ez így.
-
-Solt-
veterán
Nem kötekedés képen, de minek a mentés? Offline semmi értelme, ha kilépsz onnan folytatja ahol abbahagytad... Végre egy olyan játék, ahol nem árt előre gondolkozni...
-
Viktoár
addikt
Találkozott már valaki olyannal hogy az egész kerék elsüllyedt a sárba és eltűnt?
Nekem a bal első csinált így,hiába csörlőztem/emeltem ki a kocsi elejét a kerék nem volt sehol.Illetve lehet hogy volt valahol a sár alatt mert folymatosan "lehúzta" a bal elejét a sárba.
-
fagy53
nagyúr
válasz
westcoastog
üzenetére
Nekem mondod....!
-
fagy53
nagyúr
válasz
westcoastog
üzenetére
A játék kiadásakor leírták, hogy gondolkodnak pl a kormányok támogatásáról, de eléggé elzárkóztak a belső nézettől, úgyhogy erre ne nagyon számíts!
A cockpit nézetből nagyon nehéz lehet ezeket a csőrös dögöket ilyen buckás akadályokkal teli terepen irányítgatni, a hood nézet már elviselhetőbb, de ennél a játéknál nagy szükség van a körültekingetésre és ez ennél a nézetnél is csak külön gombokkal, bill-vel lenne lehetséges és így elég macerás...
Minden autós játéknál utálom a külső nézeteket, de itt ez a legjobb és ügyesen kivitelezett megoldás. -
mikrosuttii
aktív tag
-
xrvman
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Szerintem ezt beteheted a Spintires értékelései közé, csak olvassák a fejlesztők is.
-
-
westcoastog
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ja, csak mert úgy volt hogy kövi patchtől lesz modolhatóság vagy mi...
-
SenorGrande
senior tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Megjelenés óta ki lehet benne cserélni meglévő teherautókat, de csak az egyjátékos módban működnek. Ez nem hivatalos modtámogatás, Steam workshop lehet/lesz a jó megoldás, de hogy mikorra implementálják, ki tudja...
-
westcoastog
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nem is figyeltem.

És modolni mióta lehet?
-
SenorGrande
senior tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Ott van a video leírásában is, hogy ez egy mod.
-
westcoastog
veterán
-
Zolka75
tag
Szevasztok
egy láma kérdésem lenne úgy tudom több pálya is van a játékban
de hogy tudok a másik pályát választani ??
köszi a válaszokat
-
westcoastog
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Hát remélem lesz belőle valami és játszhatóbbá varázsolják a játékot, mert addig csak pihenni fog a merevlemezen..
-
copass
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
egy patch akkor ér valamit ha rendesen le van tesztelve, annak semmi értelme hogy kiadnak egy xarpatchet mert akkor meg az lesz a baj.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Egyelőre semmi.
Tehát lassan időszerű lenne. Jól hangzó kérdések-válaszok, kíváncsi vagyok mi fog valóban megvalósulni belőlük, mert eléggé csalódtam. Nem is igazán a játékban, hanem az eddigi hozzáállásukban. Gondolom egyen akarnak egy/több nagyobb patchet kiadni, de mindenkinek jobb lett volna mondjuk hetente egy kicsi. Most mindenki néz nagy kerek szemekkel, hogy mi van, lesz patch, nem lesz, vagy már elutaztak nyaralni a lóvén egy egzotikus szigetre hetekre, vagy wtf?!
-
Zolka75
tag
szevasztok idáig csak a demó verziót próbáltam
DE a mai nap sikerült vásárolnom
egy cd-s példányt ! SŐT ajánlom aki spórolni akar egy ezrest az ne a CDGAl....s üzletbe vegye
hanem az 576-ban csak 5000 ft

Új hozzászólás Aktív témák

- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Videó stream letöltése
- Építő/felújító topik
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Óvodások homokozója
- Diablo IV
- Android szakmai topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 180Hz / 0.5ms
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos én már meguntam az összes pályát,pedig én is vontattam/szállítottam mindent mindennel.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pótkerékkel jöttem haza

vagy csak én voltam vak