Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az első saját típusom. Még sok munka van vele, de már tesztelem. Festés, finomhangolás, kiegészítők, rakományok stb. készítése még nem kész teljesen. Tudom hogy, ilyen típus nemlétezik (én alkottam meg) de egyszerűen jött az ihlet és meg kellett csinálnom. Nem láttam ebből még négytengelyest. Itt a hiánypótlás.
Ha teljesen elkészül jó lenne ha mások is tesztelnék az esetleges hibák kijavítása végett és az észrevételek is érdekelnének.Kraz-256-S 8x8 Special : [Kép]
-
FoxiestFox
félisten
válasz
GamerToxic
üzenetére
Kicsit el vagy tévedve az ősrégi videokártyáddal, Radeon 38xx-től felfelé zsírul fut.
Én csak az alfát próbáltam a laptopomon, HD3650, 1680-on majdhogynem vajsima.
Bebaszna, ha nálad szaggatna.
-
GamerToxic
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Köszi szépen!

-
yodamester10
őstag
válasz
GamerToxic
üzenetére
Ha ide ellátogatsz rakhatsz be mod-okat és úgy már nem is olyan unalmas.Az alap simán felejtős.
-
GamerToxic
csendes tag
Biztos van olyan, aki imádja az ilyen stílusú játékokat. A fizika tényleg jó, a grafika sem rossz viszont nekem nem volt türelmem 10 percnél tovább nyúzni ezt.
Egyébként egész szépen futott, még az én ősrégi videokártyámon is, íme:
[link] -
gabee jr
tag
Igaza van az előttem szóló kollégának, a bundle oldalak shopjainak az akciói 24 órásak, tehát nem Steam Sale, hogy 10-12 napig élnek az akciók. Ellenben olcsóbb, mint a Steam és havonta/kéthavonta egyszer (tehát elég gyakran) a Spintirest is ki lehet fogni aprópénzért. Iratkozz fel hírevélre, vagy kövesd őket a Twitteren akkor nem maradsz le semmiről!
-
xrvman
őstag
Igen, mint az életben, ha széttaposod az utat, akkor nehezebb lesz. Regenerálódni, csak a pálya újraindításával lehet

Viszont multiban, szerencsére, a másik által szétbarmolt föld, nem hat egymásra, csak saját magára. Így ha 4 / 4 pont fát visztek, akkor elvileg csak 1 fuvar fejenként. 4 * 2 fa esetén is csak 2 fuvarral meg lehet úszni és akkor nem megy annyira szét az út.
roby71: akkor az csak 1 napos volt. Ne búsulj, lesz még olcsó máskor is, máshol is.
-
Grafiti120
újonc
Sziasztok én már régóta játszok a teljes játékkal de még nem próbáltam ki eggyetlen modot sem mert nem tudom berakni pedig nagyon szeretném.
mert egyszer már próbáltam videóalapján de csak szétment a játék és nem tudtam rajta játszani!
és ha valaki segitene azzal hogy leírja hogyan kell azt megköszöném!
Válaszotokat elöre is köszönöm! 
-
törölt tag
Van pár járgány amin van tolólap, a modok között találtok ilyet. Nekem eddig bevált a (mindig ugyanazon a kitaposott ösvényen haladás). Megpróbáltam markolóval helyretenni az utakat, de nem vált be.
Akkor, szállítsunk egy kis "trutyit" : [link]
-
pokers
senior tag
Ez nagyon jó ár, meg is vettem

Egyből lenne is egy kérdésem.
Az utak "regenerálódnak"? Mert végigmentem kétszer a legnagyobb géppel, mivel végig húzni kellett a krazt hosszú rönkökkel, és úgy szét lett vágva, hogy már mással nem is lehet közlekedni, csak a legnagyobb vontatóval
-
törölt tag
válasz
nadezsolt
üzenetére
Igen, én csináltam, vagyis raktam rá. Van még pár képem ha érdekel titeket. A Kraz a kedvencem ezért főleg azzal tolom. Csináltam egy "Kraz csomagot" amiben egyenlőre öt régi Kraz van és hozzá többféle szállítmány, pótkocsi és kiegészítők. Persze akadnak még itt-ott hibák Küldök egy képet. A fotó erejéig mindent max-ra vettem a gépen (plusz egy kis kontár Photoshop), de ezt sajnos nem bírja huzamosan a notebook-om.
-
xrvman
őstag
Most 75% os akcióban a Spintires.
7,34 $ ~ 2100Ft
https://www.indiegala.com/store/product/spintires/263280 -
törölt tag
Nemrég készültem el vele: Kraz-256 remake
Csak a gépem kicsit gyenge, ezért minimum grafikán van és ilyen a kép.http://www.kephost.com/images/2015/07/28/2015-07-27_00010.jpg
-
Kornél 81
újonc
Valaki már tudta használni a rönklerakatnál trélerre rakható DT75-öt?
Két kamazt tartalmazó "csomaggal" együtt települhetett mert azután lett ilyen opció hogy telepítettem őket.
( kamaz 44108 és 44118 )
Előre is köszönöm! -
Musicking
aktív tag
válasz
Kornél 81
üzenetére
Az allkeyshop-al is listázhatod a webshopok árait, egyre kell figyelni hogy vásárlásnál global cd-key-t zsákolj. Továbbá webshopoktól függően felszámolhatják az eu adót (VAT 27%) ami megtolhatja a játék árát, ezt ki lehet játszani ha paypal egyenlegről vásárolsz és eu kívüli országot adsz meg, bankártyás tranzakciónál kijátszható-e a VAT.
-
gabee jr
tag
Eddig 6.12 euró volt a legalacsonyabb ár, amiért be lehetett szerezni ezt a remek játékot
-
Kornél 81
újonc
Mapot is ugyanugy kell telepíteni mint autót? A 4900 ft.az jó árnak tűnik.
Láttam olyan mapot a Spintires.nl oldalon ahol rengeteg jobbnál jobb gép volt,ez valóban lehet? -
yodamester10
őstag
-
Kornél 81
újonc
Tehát a letöltött map vagy teherató media fájlját behúzom a játék fájljai közé vagy konkrétan az azonos nevű media fájlba? Hol érdemes mostanában az eredeti verziót beszerezni? Van olyan hogy ki kellene törölni belőle(eredeti játék) valamelyik autót hogy működjön?
Előre is köszönöm!
-
Kornél 81
újonc
Sziasztok!
Nem olyan rég találtam rá erre a játékra és nagyon nagyon tetszik.
Rengeteg hozzászolás volt ehhez a témához és nem láttam rá esélyt hogy megleljem közte azt amire nekem lenne szükségem,ezért megkérdezem. Szeretnék pl. Tatrat a játékba és még oly sok mindent amit látom mások is. Le is töltöttem jó sokat a Spintires.nl ről (tömöritett fájlokat),de fogalmam sincs hogyan kell bele építeni,és ebben szeretnék segítséget kérni. A helyzet bonyolítása képpen szeretném ha úgy mondanátok el,hogy megértsem mert ilyen téren nem vagyok valami profi (sőt).
Előre is köszönöm! -
xrvman
őstag
Kraz és az IFA

Igazi spintires csörlő és a fa is rendesen inog
https://www.youtube.com/watch?v=Hy5MzXVIvxU -
yodamester10
őstag
Na itt is van.
-
válasz
yodamester10
üzenetére
Egyébként minden járműnél meg van adva, hogy hol történik a levegő beszívás a motornak.
-
nadezsolt
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Így azért egyszerűbben lehet árkon bokron keresztül közlekedni ami ugyan olyan élvezem mint mondjuk a sárba beragadni

am szerintem a gém csak szemlélteti a víz mélységét nincs köze hozzá hogy hogyan érzékeli a ménységet -
nadezsolt
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
-
nadezsolt
csendes tag
Sziasztok
Valaki ismer-e olyan beállítást vagy mod-ot amivel a járművek képesek a víz alatt is haladni?
Előre is köszi

-
yodamester10
őstag
válasz
gabee jr
üzenetére

Kis kedvcsináló -
gabee jr
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Nem véletlenül nyerik vele (1-3 hely) zsinórban évek óda a Dakarokat.
Egy pillanatra azt hittem vége lesz a dalnak, mikor a gép eleje belezuttyant a méteres posonyába'
-
Rossi
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Már dolgoznak rajta a tudósok, de valószínűleg csak az idő lassítására vagy gyorsítására leszünk képesek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nincs, csak pörgetni lehet előre. -
yodamester10
őstag
Van lehetőség az idő megállítására?
-
Rossi
addikt
Sziasztok !
Van valami hír új pályák, egyebek kapcsán?
-
gabee jr
tag
Bundle oldalak shopjaiban (Bundlestar, Humble, IndieGala stb.) sokszor még az akciós Steam árnál is olcsóbban lehet hozzájutni.
Imádom ezt a játékot, csak lenne több időm dagonyázni...
-
Xmodule
őstag
Szerintem ez nagyon jó ár! 6.12€
Még jó hogy a tegnap vettem meg 9€-ért.. -.-' (persze megérte mert imádom)
-
gabee jr
tag
Jézus Mária! Ez a játék, olyan, mint a drog!
Az egy dolog, hogy semmit sem tudok csinálni mellette, de éjszaka sem hagy nyugton. Belemászott az elmémbe a kis rohadék, erről is a Humble tehet, mert ennyiért nem lehetett otthagyni.
Az összevágott, méteres kátyúkat lehet valahogy javítani, skacok? Valami géppel, úgy értem.
Csak mert mindig abban akadok el, ami kátyút én csináltam egy körrel előtte.
-
xrvman
őstag
Én is szoktam nyomni hetente többször is.
Pályátkat (maps) a spintires.nl oldalról szedem le. -
ZGO
tag
Simán játszunk még ezzel a játékkal

Itthon édesapámmal jókat szórakozunk vele. Ő egyébként is ilyen nagy monstrumokat vezet munkájából adódóan, de örömét leli benne, hogy ilyen orosz gépekkel lehet kínlódni amiket kiskorában látott csak élőben. Vagy mikor 2 évig volt katona, vezethette
-
hali13
tag
Játszik még egyáltalán valaki ezzel a játékkal?
-
SenorGrande
senior tag
-
Dtomka
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Örülök, hogy összejött, csak így búcsút mond6sz az achievements -eknek. Amúgy a mai napig jó játéknak tartom.
-
Dtomka
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Nekem is hasonló problémák adódtak... de most már elagyok a GTA V -tel
(a multija is nagyon jó!) -
yodamester10
őstag
Ha valaki segítene a mod-ok berakásában megköszönném.
innen és innen szedtem le őket de nem igazán sikerül a berakása,vagy ha össze is jön akkor vagy nincs meg az eredeti járgány vagy tiszta fekete.
Ezen a videón a jobb felső sarokban lévő beállítás nincs,az az eredetiben nem létezik?Direkt ezért vettem meg,hogy járgányokat rakhassak bele.
[link] -
FoxiestFox
félisten
A legtöbb ukrán/orosz fejlesztésű játékkal ez van. Lassan készülő bughalmazok, sokszor játékmenetet játszhatatlanná tévő bugokkal, de cserébe király hangulattal (STALKER, ha mond valamit..
).
Én úgy döntöttem, akkor veszem meg, mikor az itteni hozzászólások 80%-a nem arról szól, hogy mi miért nem működik, és mikor ugranak a mentések, stb. -
Dtomka
veterán
válasz
Musicking
üzenetére
Neked felesleges bármit is mondani....
" De itt a PH-n felesleges a megúnt vagy kevés tartalmon nyavajogni mert ezek a szavak nem találnak meghallgatásra fejlesztők részéről, úgy meg nem sok értelme van." Nem nyavalygok, a véleményemet írtam le... és az ilyen stílust hagyd otthon....
De nem hiszem el , hogy 2015 ben mindenféle másolgatás vagy +program lenne a megoldás arra, hogy ha az ember több mapot & járművet szeretne a játékba...Ha dlc lesz hozzá és normális áron megveszem. Témát lezártam! -
Musicking
aktív tag
3. Ez tuti nem fog tetszeni.
Az 1-es nem zárja ki a 2-est , ugyanis a fájlok mappahelyes másolásához esetleg -kibontásához aztán végképp nem kell nagy tapasztalat. Mindegyik térkép működik csak a játék verziószámával megegyező térképet kell használni.
A feloldott achievementeknek nehéz lenne búcsút mondani, a legrosszabb esetben is csak a feloldatlanok lesznek átmenetileg inaktívak, de ez is könnyen kijátszható ha a futó játék főmenüje alatti alt+tab kombó után történik a moddolás (így használható marad a multi is), tehát felesleges a fals információkra épített pánikkeltés. Pont erre jó a JSGME portable (gyk. telepítés nélküli) progi hogy főmenü alatt egy kattintással hozzá lehessen adni az előre bekészített modo(ka)t. Aki nyitott szemmel jár vagy tudja használni a keresőt az eddig is megtalálta a megfelelő térképeket.
Ráadásul mindenki tisztában van vele, hogy mit vett meg és mekkora tartalommal viszont legalább van lehetőség ennek a kibővítésére. A fejlesztőnek (mint minden fejlesztőnek) meg az a célja hogy minél több pénzt sajtoljon ki a játékból a plusz profit meg nem az általuk ingyen hozzáadott tartalmakból fog keletkezni. Persze nem kell ebbe beletörődni mivel legális példány boldog vagy épp boldogtalan tulajdonosa vagy nyugodtan mehetsz az ovi fórum megfelelő topikjába kifejteni a véleményedet. De itt a PH-n felesleges a megúnt vagy kevés tartalmon nyavajogni mert ezek a szavak nem találnak meghallgatásra fejlesztők részéről, úgy meg nem sok értelme van. -
Dtomka
veterán
válasz
Musicking
üzenetére
"Ezt a játékot már csak az nem veszi meg aki nem akarja , akinek meg nem teszik az ne akarja moddolni."
1- Nem vagyok modder....
2- Ha már moddolás akkor másolgatás ide vagy oda...vagy működik vagy nem...utána crash....
3- És , hogy mit tetszik nekem, azt majd én eldöntöm nem TE!52 pálya? Hol, mert aki megveszi az csak a 6 alapot és az alap járműveket fogja tudni használni...(Nem ma kezdtem, a PC-s pályafutásomat). De vannak akik nem fognak mindenféle módoló programot telepíteni, h pályát vagy járművet tegyenek bele a játékba. És ha mégis moddolja akkor az achievementnek búcsút mond6...
-
Musicking
aktív tag
válasz
peti500tc
üzenetére
A két beígért járgányt pont a moddek készítették el hónapokkal ezelőtt így van miből ötletet meríteni a fejlesztőknek, aztán már csak 'finomhangolni' kell a paramétereket és esetleg megpróbálják lenyomni a játékosok torkán DLC formájában.
Ezt a játékot a modderek tartják életben még annak ellenére is hogy a játékpiacon konkurencia nélkül tölti be az offroad szegmenst. Az az 5-6 alaptérkép két hónap után már a multiban se tudott sok kihívást adni, mindezt úgy hogy hardcore-n és már csak zilekkel toltuk.
A leírt hibák nagyrésze az még mindig jelen van az alapjátékban, csak redukálták az 'érdekesen viselkedő' tereptárgyak számát ( a köves területeket felváltották a sárdagonyák).
Most hogy beletették hogy multiplayerben egymás teherautóit is meg lehessen rakodni, az egy jó dolog, de ezzel együtt megjelentek újabb problémák, a következő javítások erről fognak szólni. Ezzel egy lépéssel közelebb kerül a játék a multiplayer menthetősége opcióhoz ( ha a járműpark és a terepváltozás is szinkronizálva lesz akkor fog jönni a multiplayer menthetősége).
A cirka 55 térképből tudok párat mondani ami nincs épp a helyzet magaslatán, ez részben a kezdő modder tapasztalatlanságának köszönhető vagy a nem megfelelő térképszerkesztő használatából adódik. Viszont tudok mondani legalább 10 olyan térképet ami mögött az összes alaptérkép elbújhat és ezeken nem dolgoztak hónapokat esetleg éveket. -
peti500tc
tag
válasz
Musicking
üzenetére
Először is szerintem nem rossz indulatból írta. Másodszor ha te játék kiadó lennél és üldöznéd a moddereket akkor tőlük várnád,hogy kiegészítőket gyártsanak a játékodhoz? Én próbáltam moddolt pályát és kocsit is és sajnos sok az illúzió romboló közöttük. Gondolok itt a tereptárgyak kidolgozására, akadó tereptárgyakra vagy kavicson megpattanó ugráló kocsikra. És én is jobban örülnék neki ha fokoznák a tempót, bár nem értek a programozáshoz ,de biztos vagyok benne ,hogy ők többet űlnek a gép előtt egy nap mint én egy hónapban.
-
Musicking
aktív tag
Tegnap frissült más lett a térképkód és már most van ehhez a verzióhoz 3 új custom map. Ha az orosz srácok nekifekszenek akkor egy hét alatt átírják a többi 52-t is amelyek már az előző builddal tökéletesen működtek. Lehet számolgatni ez mennyi játékidő és ehhez kell viszonyítani a játék árát és idővel a térképek száma csak több lesz (januárban jelentek meg az első custom mapok). Ezt a játékot már csak az nem veszi meg aki nem akarja , akinek meg nem teszik az ne akarja moddolni.
-
zsiz
őstag
az nem torz, hanem egy 3D jellegű kezelői felület
" -GUI is now 3d and stretches according to resolution "
a kamera pedig - ahogy a kolléga is mondta - ha rákattintasz, abból a szögből látod a terepet. sokszor jól jön, bár tény hogy sem a felület sem ez a kamera jel nem túl szép.
-
Dtomka
veterán
-
richie33
újonc
(IMG:/dl/upc/2015-03/24/537715_iooa3d4ckrw55deh_nevtelen2.thumb.jpg)(/IMG)

Üdv Srácok! Én lennék megint, sokféle módon próbáltam meg módot berakni a játékba, de nem ment
Esetleg van valami más ötletetek, hogy hogyan lehet még?Van az ALT+ENTER es kombináció, ott nem találom az ADD fület

Próbáltam még, hogy a játék könyvtárába rakok be winrarral, de úgy sem ment
Esetleg tudtok még valami segítséget nyújtani?

-
roby71
tag
helo
sziasztok egy kis segitséget kérnék
hogyan tudom a létöltött autokat beileszteni
a jobb felsö sarokban egy kopasz ficko van és csak a nyelvi file dördül le
koszi -
Musicking
aktív tag
Fapados belső nézet. Nem tökéletes mert csak át lett írva a hood camera helye, de legalább szemlélteti hogy mennyire nem hiányzik ebből a játékból a headtracking nélküli belső nézet.
Camera Cabin v0.1. -
hali13
tag
Nem tudom mit csináltak a játékkal, de nálam most játszhatatlan. Hordó torzitással indul el és nem is tudok vele semmit csinálni, olyan mintha egy középen szükitő lencsén át nézném az egész játékot.
Igy pár másodperc után megfájdul tőle a fejem, inkább hagytam is az egészet. Lassan kezdek teljesen kiábrándulni ebből a kakihalmazból.
-
huszar90
aktív tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
ó már csak az hiányozna

-
huszar90
aktív tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
"k-700 rotational mechanism implemented"
van benne k-700-as valahol?

-
SenorGrande
senior tag
A mai update-tel érkezett, 3D-s jellegű GUI.
(#1107) Pityesz82:
Több mint egy órája kint van.
Igen, az Steam ficsör, hogy ne egyszerre töltsön mindenki a szerverekről. De felül lehet bírálni szerencsére. -
tasnadi3
tag
Meg találtok a steamon Tasnadi666
Új hozzászólás Aktív témák

- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha teljesen elkészül jó lenne ha mások is tesztelnék az esetleges hibák kijavítása végett és az észrevételek is érdekelnének.

Kösz!

Mondjuk ebben mi az élvezet?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)