Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Igen. Én is csak nevetek magamon amikor beragadok a sárba/folyóba akárhová, pedig tudtam hogy nem kellett volna arra menni. De hiába a felfedezés élménye még meg van. Nem ismerek minden centit még.
-
donmackó
addikt
Most nézem hogy nem is jól rajzoltam be. A berajzolt szigettől balra lévő szigeten szoktam keresztül menni, és az emeletes házakkal majdnem szembe jövök ki (amit a térkép szürke foltként jelez). Ahol a rajz mutatja ott tényleg mély. Nem mellesleg ti hogy multiztok? Nekem soha nem talál senkit a multiban.
-
donmackó
addikt
válasz
drunkyboy
üzenetére
Szerintem a talaj süppedés/deformálódás eléggé félkész. A járművek súlya kerekek tapadása meg nyílván bele sincs programozva a játékba. Én például a Krazzal nem nagyon vettem észre különbséget az utcai és a terep gumik között sáros terepen. Még eléggé félkész a játék.
-
donmackó
addikt
-
donmackó
addikt
válasz
sszemtelen
üzenetére
Köszi. Végre így be bírtam rakni a BTR-t.
Lecseréli a kis UAZ-t, de ennek 2x4 kereke van, 2000-es sérülése, és jobb fogyasztása. Térkép felderítésre tökéletes lesz. Még annyit hogy nem éri el a veszélyes víz szintet, de ezt még tesztelgetem. -
donmackó
addikt
válasz
SzabiXtasd
üzenetére
Ha a teljes verziós játék, akkor nem lehet még modolni. Egyenlőre még nem támogatott.
-
donmackó
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Akkor neked minden rossz összejött ami csak lehet.
-
donmackó
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Nem értem mit lehet elcseszni? Van benzines kicsi ha fogytán a nafta, van javító ha tropára ment a géped. Én pl. az kis UAZ-zal felderítem először a térképet/kocsikat, a MAZ-zal szállítom a fát, AZ URAL-al és KRAZ-zal meg mentek és benzint szállítok.
-
donmackó
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Én elfogadtam olyannak amilyen.És a mentést sem hiányolom, hanem végig játszom a pályákat. Remélem minél hamarabb lesz modolhatóság, had csináljanak hozzá még sok pályát.
-
donmackó
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Köszi az infót még hasznát vehetem. Azóta hoztam egy másik tartálykocsit a garázsból. Csak azért dühítő hogy 1000 liter ott fekszik kihasználatlanul. Még az a jó hogy két MAZ van ezen a pályán. A két KRAZ-zal 500 métert tudtam menni a sárban, a vulkán szélénél lévő javítós URAL-lal meg kb. 1500-at mire elakadt annyira hogy se előre se hátra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
donmackó
addikt
Akkor sajna ott marad, mert nem tudok olyan közel menni hogy azt beadja csatolási pontnak. Nagyon mélyen van (ha a MAZ nem jött ki magától amikor sikerült talpra állítani, akkor az tényleg mély árok). Próbáltam print screent csinálni az esetről, de valamiért csak egy fekete képet csinált.
-
donmackó
addikt
Köszi. Akkor még várok rá.

Még egy kérdés:
A vulkános pályán beborultam a D537+benzines póttal (tele benzinnel) az egyik árokba. Sikerült E7310-zel (darus) kipecázni, de ehhez le kellet kapcsolni a pótot, mert a kettőt együtt nem bírta. Na akkor most a pótot hogy tudnám kivarázsolni? Még mindig ott van beborulva (vonóhorgos kapcsolást nem enged), nem messze tőle meg egy D537 hosszú rönk kocsival 0 benzinnel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
donmackó
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én az 1. hsz.-ben láttam leírást, + a youtube is tele van modos videókkal.
-
donmackó
addikt
Hogy lehet a steam-es verzióba modokat berakni? Az 1. hsz-ben leírt nem jön be. Találtam 2 páncélozott gépet, azt szeretném berakni.
Szerk: 1.0-ás verzió.
-
donmackó
addikt
Sziasztok.
Ha leszereltem a darut a kocsiról, akkor hogy kell beállni a rönk rakáshoz hogy automatikusan felpakolja?
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)