Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz
donmackó
üzenetére
Multiban játszottunk 4-en amikor 3-an elmentek a kamazért én meg a krazért.Utána jöttek át a folyón ott középen ahol berajzoltad. Valamiért elakadt az első kamaz ,a többiek próbálták kikerülni de csak rosszabb lett a helyzetük.Az egyiket fel is borította a víz,Szerencsére a krazzal kitudtam húzni az egész bandát.

Szerintem az egyik legjobb térkép a river.Bízom benne hogy lesz hozzá még sok kiegészítő térkép és feladat.
Én még hiányolom belőle hogy egyszerre csak egy ponthoz lehet vontatókötelet kapcsolni.Milyen vagány lenne 3-4 autót összekapcsolni egy adag szállítmánnyal és "vonatozni".Ehhez már a multi is kellene mert a többi gépet is irányítani kell és az auto irányítás hagy némi kívánni valót maga után.
-
Viktoár
addikt
válasz
donmackó
üzenetére
Nekem nagy kedvencem a kraz,bár néha érdekesen sérül a gép.
A river elég jó térkép,én zilre felrakom a láncot meg a platót (súlynak) és nyíl egyenesen a garázs/kraz felé veszem az irányt.A térkép bal széle felé át is gázolok a folyón,bár nem egyszerű feladat.Mostanra már kitapasztaltam a vízalatti utat és mielőtt belegázolok a vízbe,megfordulok a zillel.Magyarul tolatva próbálok átkelni mert így olyan mintha elsőkerék meghajtású lenne a masina és jobban kapaszkodik kifelé.Persze így sem garantált az átkelés de nálam javarészt bevált.Nem egyszer próbáltam.

Utána krazzal feloldom a garázst,bevontatom a közelben tanyázó mazt is és nincs akadály.

Elhúzhatom a kútra is de nagyon nehéz az odavezető út és lassan halad a kraz mögötte a döggel. -
drunkyboy
aktív tag
válasz
donmackó
üzenetére
Minden be van kapcsolva persze, a difi is. De úgy értem, hogy a valóságban azért meredekebb domboldalon is elmennének ezek a gépek. Én "csak" terepjáróhoz és traktorhoz tudom viszonyítani, amiket vezetek, azokkal azért elég meredek oldalakat is meg lehet mászni. Itt sántít kicsit a játék fizikája. Amúgy a játék többi része a sár, a víz, a felfüggesztések mozgása már jobban közelít a valós mozgáshoz, azok tetszenek.
-
westcoastog
veterán
válasz
donmackó
üzenetére
A mentések, mint írtam sikerült párszor elszarni egy pályát mikor újat kezdtem, most meg még a launcherrel is sikerült elcseszni a mentést, így kezdhetem megint elölről.
Örülnék ha nem kéne ilyenekkel baszkódni egy játéknál.
Tudom, ne legyek balek.
Elég egy apró nem odafigyelés és el is szartam amit addig csináltam. -
-
asvald
senior tag
válasz
donmackó
üzenetére
ügyesség kérdése csak , a folyós pályát éppen most csináltam meg ezelőtt 2 órával
3:43perc alatt ,feloldottam mindent, és hosszú pótkocsival szállítmányoztam +ba egyszer sem borultam meg
csak egyszer elvitt a folyó ,de szerencsére felakadtam a kis szigeten -ott megjavítottam magam aztán gó tovább
-
válasz
donmackó
üzenetére
Automatikusan csak a fűrésztelepen pakol fel, ha megfelelően pozicionálod a pótkocsit. Egy vonalba essen a teherautó és a pótkocsi hossztengelye, ehhez segítséget nyújt a pótkocsinál megjelenő piros nyíl. Ha balra és lefelé mutat, akkor a pót végét balra és lefelé kell irányítani. Ezt megteheted úgy, hogy előrefelé mész, amíg ki nem egyenesedik, vagy jobbra kormányozva óvatosan hátratolatsz (ha szerencséd van, akkor a pót ilyenkor balra kezd bicskázni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest