Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
Induló Scuddal a hátán kijönne.
-
Dtomka
veterán
válasz
nadezsolt
üzenetére
Azta.... ez valami brutál....és szárazdöldön bírja a Bugattival a versenyt ?

(#992) márk9699
Azokat kell feloldani, úgy, hogy elég közel mész hozzájuk. (körön belül legyél) Ha feloldottad, akkor a térképen láthatóvá válik az a rész. Érdemes, ezzel kezdeni, mert a páláyk nagyon változatosak, és nem mindegy merre indul el az ember... vagyis ne indulj el a vakvilágba
. -
válasz
márk9699
üzenetére
"A SPINTIRES egy Oovee® Game Studios által fejlesztett Intel® díjnyertes játék, amely a PC-re elérhető legjobb off-road élményt kívánja nyújtani. Ülj a hatalmas off-road járművek volánja mögé, és szeld át az összes terepet csakis térkép és iránytű segítségével.
Egyedi terepdeformáló rendszere és interaktív környezete miatt akárhányszor játszod, a SPINTIRES mindig másmilyen lesz.
A vad off-road kaland Oroszországban kezdődik, 1980-90 körül. Egy szovjet járművet vezetsz, navigációra pedig csak primitív eszközök szolgálnak. A feladat az, hogy mélyen az erdőben gyűjtsd össze a farönköket, amelyeket aztán külföldre szállítanak. Először meg kell rakodnod a járművedet, majd térkép és iránytű segítségével el kell érned a megadott célhoz a rönkökkel, hogy sikeresen teljesítsd a feladatot.Válassz útvonalat, és tájékozódj a tereptárgyak alapján, miközben próbálod nem elveszíteni értékes rakományodat, beleragadni a sárba, vagy kimeríteni üzemanyag-tartalékaidat. Tervezz megfelelően, hogy megállhass egy benzinkútnál, ha szükséges." - idézet a játék kézikönyvéből
-
márk9699
újonc
Sziasztok eltudnátok mondani hogy mi a lényege a spintires-nek ?
meg köszönném -
Musicking
aktív tag
válasz
Amantius
üzenetére
Eredeti játék, beta fül alatt visszaállsz LEGACY verzióra a ,V3as térképek miatt, egyelőre ezekből van több.
A sima '2 fájlos' térképeket mappahelyesen bemásolod a játék könyvtárába, semmit se tilt le.
pl.:
Steam\SteamApps\common\Spintires\Media\levels\maps\level_sent.dds
Steam\SteamApps\common\Spintires\Media\levels\level_sent.stgA moddolt térképek (térkép+extra tartalom) esetén JSGME progi, így nem kell egyesével másolgatni-törölgetni a fájlokat. A játék főmenüje alatt alt+tab, a moddoló progival hozzáadod a kívánt tartalmat és visszalépsz a játékba, a játék befejezése után vagy új térkép indítása előtt eltávolítod a tartalmat.
Az ilyen moddolt térképek eltávolítása után ajánlott a clear cache lefuttatása, ekkor viszont ugorhatnak a korábbi mentések, de a Spintires launcherrel elvégezhető a mentések rendezgetése és a cache törlés is.
Ha nem futó játék alatt pakolod be a plusz tartalmat akkor tiltva lesz a multi, a multi viszont csak egyformán moddolt verziókkal működik. -
Musicking
aktív tag
Egyre jobb dolgokat raknak a moddolt térképekbe.( Agricultural full)
-
Rossi
addikt
440 MB-ot tölt a sima (nem legacy) verzióhoz.
Jött patch, netalán új pálya/tartalom.
Mindjárt kiderítem.
-
NorDezs
senior tag
válasz
pepe831202
üzenetére
Nezd meg a 943-as hozzaszolasomat. Nem tudom linkelni mert mobilrol vagyok.
-
pepe831202
újonc
Sziasztok!
Most telepitettem fel a játékot,de sajna nincs hangja.Mitől lehet?
-
Rossi
addikt
Egy nekifutásra sikerült a Flood, mondjuk kb. negyedszerre...
Recover nélkül.
G.ci egy pálya, de jó volt...

Most, hogy megvolt minden pálya, pihentetem kicsit, várom az új tartalmakat.
-
Musicking
aktív tag
válasz
MrPetya19
üzenetére
Sokan nyavajogtak hogy nincs frissítés, most már van, megkaptátok az alapverziónak álcázott beta-t ami bármikor frissülhet. Ha a fontosabb fájloknál egy karakter is változik akkor fújhatjátok a mentéseket.
Aki nem tudja pár óra alatt letudni a térképet az állítsa a steamet offline módba úgy legalább nem frissíti a játékfájlokat. -
Húrra. Már megint újra kezdhetem a flood mapot.
-
Dtomka
veterán
válasz
Musicking
üzenetére
Ejha...jó sok időt töltöttetek el vele...
Nem tudtam melyik map az, rákerestem és ezt találtam
Spintires 2014 | The Umpqua | Unofficial New Custom Map | Raakry Buggy Mod | 60FPS | GTX770 -
Musicking
aktív tag
Aki szereti a kihívásokat az álljon vissza Legacy verzióra és ugorjon neki a Map the Umpqua -nak HC módban. Most fejeztük be a 4 fős coopot,cirka 452 perc , idáig alázza az összes gyári és custom mapot.
-
Rossi
addikt
Már csak 6 egység fát kellett volna leszállítanom, erre nem tudom folytatni a pályát...
Király.

-
Rossi
addikt
Mekkora szopás ez a flood...
Már megvan a garázs és minden jármű, elkezdem szállítani a fát a MAZ-zal, 2 m-rel odébb megyek a vízben mint ideális lett volna, erre damage, engine stalled...
Nem úsztam meg recover nélkül, pedig úgy akartam...
-
Macka
veterán

Hogyan állítsunk talpra egy feldőlt járművet...
-
laacika
tag
Jó játék lenne de nincs hang,a gépen természetesen van.Miért lehet ez??

-
Dtomka
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Köszi, ez remek hír...csak minél több 5let valósuljon +!
(#926) Rossi
Nehéz map az biztos.Korábban említettem, hogyan jártam. De röviden leírom:
SPOILER!
A kékkel körbejártam a mapot (utrol balra fordultam és pár cloackinget feloldottam)...majd vissza a főutra és elindultam az ut végéig. Akkor láttam, hogy vége az útnak, mentem pár métert és el is akadtam.Én úgy vettem észre, hogy a narancs szinű erősebb gép, ezért azzal odamentem kicseréltem a potkocsit és azzal vezgődtem át a 255 ig, melyet feloldottam. Azt feltankoltam majd célba vettem a garázst...párszor elakadtam és skipeltem az időt..~150 volt az üzemanyag...majd pár perc múlva mikor ránéztem akkor 2x L
(csodálkoztam)Ok gondoltam oda megyek a 255-tel, persze elakadtam de annyira, hogy a potkocsit le kellett vennem róla. OK, akkor ha ott leszek (narancs szinűnél) akkor majd a 255re átrakom a potkocsit. Szenvedések után ismét szkipeltem az időt ~200 L -nél, és utána vettem észre, hogy ~6x l lett az üzemanyag.
Na itt lett elegem...Nem tudom, lehet újra fogom kezdeni. -
hali13
tag
Reméljük igy is maradnak a dolgok.
-
huszar90
aktív tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Na ezek tényleg jó hírek, köszi szépen az infót

-
Rossi
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Jól hangzik.
Nekem nagyon bejön a játék, bár a Flood map halálra szívat.
De az biztos, hogy van benne lehetőség bőven.
Sok jármű, időjárás, különféle szállítandó anyagok, daruzás, rakodás, akár fakitermelés, óriási pályák, részletesebb törés/amortizálódás, stb., stb...

-
SenorGrande
senior tag
válasz
huszar90
üzenetére
Pavel írta ezt a hivatalos vk profilon, oroszul.
"Greetings!
At the moment I'm working on the game again (as in the past, mostly alone, some people make cars, maps, some little things).
Some time ago I was seriously going to throw Spintires - and our Oovee tried to do something on their own. This led to a loss of efficiency of the game (lol!), But such an event stimulated Oovee get in touch - and finally we've got to talk to them!Previously, we have agreed on the terms on which I will continue to develop trucks. So I finished my card "Flood" and now I will finish support mods and editor trucks (steam workshop). Next in line --level tutorial.
This whole scandal seems undermined game rating (based on reviews of the incentive). Well, it's not such a big problem - if I work on Spintires, the game will be all the "list" (snow, wind, rain, view from the cockpit, tracked vehicles, large maps, a variety of gameplay, improved graphics and performance) - it should be interesting to players in the game must remain popular.
And when we finally agree with Oovee, will be able to hire people to work and it will go faster.
What will happen next - we'll see!
Thank you for your interest in Spintires!Pavel Zagrebelny"
És ez, ill. ugyanezen topik nyitó hsz-e, ami mindig aktuálisan frissítve van.
Oovee fórum.Remélem most már lesz valami érdemi, komoly változás.
-
Állítólag kibékült Pavel és az Oovee.
-
B_imi
csendes tag
Kissé viharverten, de átjutottam

-
Rossi
addikt
válasz
Amantius
üzenetére
Ezen 2-2 garázspont van egyébként?
Én első nekifutásra a piros Kamazzal átjutottam, feloldottam minden járművet és takarást, a Mazzal mentem vissza, szerintem azzal is át lehet cibálni a kék Kamazt. Ráadásul leállított motorral nem is sérül a mély vízben.
Viszont a Krazt átjuttatni kemény dió...
-
huszar90
aktív tag
Ez most komoly, hogy az ünnepekre beharangozott pályát a pit-et kivették?? Azon a pályán hagytam abba, most meg elindítom és el is tűnt...
Visszarakják majd vagy mi a fene lett vele? -
peti500tc
tag
Pótkocsit kaptunk szinte mindenhez plusz egy Flood nevezetű pályát ha jól emlékszem. Kapsz két Kamazt egy pótost meg egy nyergest meg egy gyönyörű nagy folyót a pálya közepén. És ,hogy nehogy jól érezd magad nem garázspontból indulsz hanem egy útról. Tehát nincs garázsba menekítés. ÉS hogy még jobb legyen, a folyó olyan mély amit a Kamaz nem szeret úgyhogy hajrá. Háromszor kezdtem újra egyszer sem találtam gázlót. "Szuper" pálya.
-
Amantius
senior tag
c:\Users\xyz\AppData\Roaming\SpinTires\
Itt vannak a fájlok. Eső után köpönyeg, de a következő frissítésnél már jól jöhet, én minden játék után mentem.
-
Peathee
senior tag
Sziasztok!
Már egész jól álltam a Vulkán pályán de az előző frissítés törölt mindent tegnap...

Létezik az, hogy nincs normális LOAD/SAVE funkció a játékban? Vagy én nem tudom hol van??
Új hozzászólás Aktív témák

- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ott tényleg ok az "út".
Nagyon határeset volt!

. Nah, most felfedezem a FLOOD (áradásos) mapot