Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
-
LOGOUT
Hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Várom a switchet, remélem eport nő ki a splatoon2-ből!
-
K1nG HuNp
őstag
Amekkora elánnal belevágtam a dologba, most az ünnepek alatt annyira nem nyúltam az egészhez, elmúlt a varázs, nemtudom

-
K1nG HuNp
őstag
Jelenleg most az emulátorokról próbálok leszokni, és váltani az eredeti konzolokra, ami viszont nem olcsó.. Egy ntsc nes szállítással alsó hangon 150$. + ezek a konzolok 5 éven belül nemtudom milyen állapotban lesznek.. bár ha eddig 30at kihúztak csak kibirnak még párat

-
davidsone
addikt
Hali! Kár h. kihalás van ebben a témában most néztem runokat: DOOM, Deus Ex MKD, régen HL-2-vel próbálkoztam de már nem emlékszem nem volt egy egetrengető idő...
...NFS-ben volt egy world top10-es időm sprintben, az is speedrun
De nagyon érdekes téma szerintem, kiismerni egy játékot ilyen szinten amit talán még a fejlesztők sem ismernek, jó lenne itt osztogatni az élményeket... -
K1nG HuNp
őstag
Ma 2 gamet speedrunoltam, a Chessmaster-em 17s lett, 10. hely a ranglistan, a Gunlam Clive-m pedig 1m09s ami a 3. helyet jelenti, persze ha elfogadják őket.

-
K1nG HuNp
őstag
Vett valaki NES Classic Mini-t? Eddigi vélemények?
-
K1nG HuNp
őstag
Éppen streamelek, ha érdekel valakit. [link]
-
K1nG HuNp
őstag
Nem találtam hasonló topikot, így megnyitom életem elsőjét. A téma adott, a magyar közösség pedig valszeg annyira kicsi, hogy ide jöhet minden ömlesztve

Jelenleg a Ninja Gaiden Shadow-t runolom, GameBoy emulatorral, a legjobb időm 31 perc (világrekord 12).

Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE FELVÁSÁRLÁS AZONNAL!
- Lenovo Legion Pro 5 16ADR10 / RTX 5060 115W / Ryzen 9 8945HX / 32GB DDR5 / 2.5K 240Hz /Garancia 2028
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest