Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
Extreme music karit szeretnék venni, ez mennyire kompatibilis Vistával?
Driverek mennyire stabilak? -
audi100td
nagyúr
Értem, mondjuk haveromnak is ez a kártyája van és elején Vistával használta, mivel csak Vistához való telepítő CD volt a csomagban, most Xp-n megy letöltött driver-el, de mintha Vista-n szebben szólt volna.
Valakinek nincs tapasztalata az új X-Fi UAA-val?
Az már elvileg teljesen kompatibilis kell hogy legyen Vistával nem?[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Még azt szeretném megtudni, hogy van e több revizió is Extreme Musicból?
-
audi100td
nagyúr
Hali,
Meg tudná nekem valaki mondani hogy Xtreme Music és Xtreme Gamer közt mi a különség? Illetve hogy melyik a jobb? -
audi100td
nagyúr
Ma megkaptam az Xtreme Gamer-em és tényleg nagyon szépen szól
És vistán sem volt vele eddig semmi gondom. -
audi100td
nagyúr
válasz s7evcsenko #4462 üzenetére
A Gamert, hogy miért olvasd el ezt a tesztet
-
audi100td
nagyúr
válasz rootkiller #4468 üzenetére
Annyit semmiképp nem ér meg, jobb mint az alaplapi, de valójában ez nem igazi X-fi kártya és nem is szól olyan jól, jobban jársz ha veszel 13-ért egy használt Xtreme Gamert vagy Music-ot, egyébként Xtreme Audio-t kapni használtan 7-8 ezer forintért, újonnan meg 9-10.000 Ft-ért.
-
audi100td
nagyúr
válasz rootkiller #4473 üzenetére
Gamernél meg musicnál érezni fogod, sokkal tisztább a hangja mint az alaplapinak.
-
audi100td
nagyúr
válasz rootkiller #4475 üzenetére
16-tól kapható, de itt PH apróba találsz használtat 13-ért, szerintem felesleges újat venni.
-
audi100td
nagyúr
Nekem Beta driver van vistán és nincs vele semmi gondom, mondjuk uninstallt még nem próbáltam, mivel eddig bevált.
-
audi100td
nagyúr
válasz Hókusz Pók #4587 üzenetére
A Live-al szerintem ne próbálkozz vista alatt, én fel raktam valami nem gyári drivert, de jobban szólt a P35-ös alaplapi, Xtreme Gamer-t vagy Musicot kapsz kb 12k-ért használtan.
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
Mert gondolom fingjuk sincs az egészről, azt hiszik jobban néz ki és ezért többet tud, vagy külső konzolt akarnak rá kötni, ha nem hiszed el, nézz körül máshol...
Egyébként haveromnak van Music, még anno én raktam be a gépébe és én vettem Gamert kb. 2 hónapja, nem poénból írtam, hidd el tényleg nincs más különbség mint amit az előbb leírtam.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
Nekem is Gamerem van, de nem vagyok egy gamer, inkább zeneszerkesztésre és -hallgatásra valamint filmnézésre használom a kártyát, meg néha játszom, előlapi kivezetzést rákötöttem, de kb. eddig egyszer ha használtam, mert valami halk zaj hallatszik belőle (ami valószínüleg nem a kártya hibája, mert már az alaplapival is csinálta).
A csatlakozók meg ugyanazok, haveromnak music van és azon is flexijack van, mondom semmi különbség nincs az előlapi kivezetésen kívül: Link
-
audi100td
nagyúr
válasz papagino #4738 üzenetére
Ahogy gondolod, vistát töbször is felraktam, meg hozzá SP1-et, volt ami jobban tetszet mint az XP-ben, de engem nem igazán győzőtt (még) meg, zavaró a sok apró brobléma és szerintem még mindig nem kiforrott, legalább még egy Service Pack-et várok a végleges áttérésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest