- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Szia,
ha nem használod semmi különös dologra az előlapi panelt, akkor teljesen felesleges, ugyanazt tudja hangzásban mint egy Xtreme Music.
oXyg3n: A mikrofont hova kötötted, az előlapi kivezetésre vagy hátul a hangkártyába? Esetleg az okozhat mellékzajt ha nincs letiltva a vonalbemenet (line in) a hangerő beállításoknál.
picur220: Egyáltalán mennyit szánnál a dologra? Milyen zenére? A legjobb persze egy erősítő+ sztereó hangfalpár lenne, de abba 60e Ft-tól érdemes gondolkodni.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz
Shrike7973 #6545 üzenetére
Üdv,
inkább tegyél hozzá még egy ezrest és vedd meg ezt: [link]
Ez egy igazi X-Fi, EAX 5.0 támogatással, aranyozott csatikkal és tökéletes hangminőséggel, az Audio ennek a közelébe sem ér.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
"Nem azért, mert nekem is ez van, de elég merész ilyet nyilatkozni egy közkedvelt és nagyon jó termékről.
"
Olyan emberek közt akik értenek a hangfalakhoz nem... menj fel egy hifi-s fórumra és meglátod mit nyilatkoznak, én még finom voltam és nem kell 5.1-es hm cucc, egy normálisabb sztereó hangfalpár lepipálja ha zenéről van szó (eredetileg ugyebár erre a célra készültek ezek a tárgyak).[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Nem hiszem, hogy a Z-5500-ba jobb DAC lenne mint egy 20e Ft-os hangkártyán, de vegyen csak egy optikai kábelt és hallgassa meg hogy szól szebben.
"amúgy hallottad már a fenti párost mindkét módban?"
Nem, nem hallottam, ilyen kacatokra mint Z-5500 nem költök pénzt, én igazi hangfalon szoktam zenét hallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz
Henker2 #6429 üzenetére
Csak akkor jobb ha gagyi a hangkártyád vagy alaplapi hangot használsz, egy X-Fi gamer DAC-ja jobb mint a Z-5500-é, tehát analógon jobb lesz a hangja, játékoknál meg végképp nem lenne értelme optikán használni mivel akkor le mondhatsz pl. az EAX-ról is.
#6430: pénzkidobás lenne optikaival összeköti, nem véletlen írtam.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz
DeepDish #6424 üzenetére
Korábban amikor kérdeztél akkor se írtad le, szintén csak annyit, hogy Extreme 5.1... de mind1.
Nézd meg, hogy piros fény szűrődik-e ki a a hangkari valamelyik jack csatiján, ha igen, akkor valami szoftveres gond lesz talán, ha nem akkor valószínűleg koaxiális a digit. kimeneted.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz
Henker2 #6417 üzenetére
Én sem akartam le tolni, de nem is a tudásról van szó, hanem egyszerűen már bosszant, hogy ha valaki segítséget kér, nem igaz, hogy nem képes megadni a cuccának a pontos típusát, gondolom nincs optikai kimenet a hangkariján és azért nem megy, ha leírta volna miről van szó már előbbre lennénk.
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
válasz
eladohardver #6231 üzenetére
DD licenc, pont most lett kitárgyalva.
-
audi100td
nagyúr
válasz
horvathkrisz #6204 üzenetére
Igen, ez az amire gondoltam.
Nem tudom, játék alatt megy-e 5.1 optikáról.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz
asadasad22 #6188 üzenetére
Természetesen...
-
audi100td
nagyúr
válasz
asadasad22 #6181 üzenetére
Amúgy persze általánosságban igazad van, nyugaton olcsóbban lehet vásárolni, gyakran vásárolok hardvert Ausztriában.
-
audi100td
nagyúr
válasz
asadasad22 #6179 üzenetére
Ott is azért ilyen olcsó, mert gariba visszaküldött kártyák, gondolom javítva lettek.
-
audi100td
nagyúr
válasz
fordfairlane #6166 üzenetére
Ugyanezt linkeltem neki én is...
-
audi100td
nagyúr
válasz
horvathkrisz #6164 üzenetére
Google biztos a segítségedre lesz...
-
audi100td
nagyúr
válasz
westlake #6158 üzenetére
Ha, nem mondod rá se jövök...
De a legtöbbünknek nem ilyen drága alaplapjai vannak, nézd meg neki mi van, EP35-DS3!!
A vga alatt van 2, meg felette 1...
Szóval nem tudom mit magyarázol, az új lapoknál persze más a helyzet, de az ő meg pl. az én esetemből indultam ki...
[ Szerkesztve ]
-
-
audi100td
nagyúr
"Ezek szerint neked az is természetes, hogy pénzért adták a Vista driver cd-t(még érthető is lenne, előállítás), de emelett letölteni nem lehetett. Ugyanígy pénzért adták az Alchemy-t az Audigy tulajoknak."
Ezek voltak a legdurvább húzásiak
, E-MU kártyákkal bezzeg nem mernek trükközni.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz
Oliverda #6110 üzenetére
Miért mit ad ingyen??? Nézd meg mennyit kérnek ezekért a kártyákért, az Xtreme Audio meg a legnagyobb félrevezetés és lehúzás. Meg mi az, hogy évekbe telt mire kiadtak normális drivereket az X-Fi-hez?
"Mondjuk a te szemedben minden gyártó szutyok és szemét, és átb@sz és hogyképzeli, és monnyonle és sorolhatnám."Ez nagyon nem így van, 1-2-vel nem vagyok megelégedve, vannak normálisabb gyártók is, de tény hogy ezek a multik annyit kaszálnak, mint az állat és ott spórolnak ahol tudnak, ami egyre inkább a minőség rovására megy.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz
asadasad22 #6106 üzenetére
Ha mindenképp X-Fi-t szeretnél akkor a Gamer-t ajánlom, de szerintem jobban jársz egy Asus Xonar D1-el, ahogy a másik topikban írtam.
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
válasz
fordfairlane #6093 üzenetére
Kihagytál még párat, pl. Platinum, Gamer fatal1ty, de amúgy is tök mind1.
-
audi100td
nagyúr
Most veszem észre olyan kártya nem is létezik!
Van Gamer Fatal1ty, meg van X-Fi Platinum Fatal1ty.
Nem értem ha kérdeztek miért nem vagytok képesek leírni a kártyátok pontos típusát.
Van hozzá ilyen előlapi paneled?
Ha van akkor, akár optikai, akár koax kábelel össze tudod kötni.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
válasz
Progression #6032 üzenetére
Ezt nem hiszem el, mivel a 2 kártya egy és ugyanaz.
Inkább optikai kábellel kösd rá a Z-5500-at.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Esetleg frissíts Bios-t, egy próbát megér. Valamint töltsd le az MSI oldaláról a legfrissebb alaplapi drivereket. Illetve próbáld ki azt, hogy letiltod az alaplapi hálókártyát, lehet, hogy azzal akad össze (előtte pucold le a driverét is).
Amúgy Win XP-t használsz nem?
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz
ATM_automata #5966 üzenetére
Kiskerbe 18e Ft: [link]
-
audi100td
nagyúr
válasz
ATM_automata #5960 üzenetére
-
audi100td
nagyúr
válasz
ATM_automata #5953 üzenetére
Szerintem jó választás a Xonar, abból is a PCI-os D1-et ajánlom.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Eugene Roe #5957 üzenetére
Mi van??!!
Mi 40k egy Xonaron? 18e Ft-ba kerül!
-
audi100td
nagyúr
válasz
ATM_automata #5932 üzenetére
Audio-ra nem érdemes váltani, valójában egy SB Live 24bit-re váltanál, tartsd meg azt az Audigy-t jó az a kártya.
[ Szerkesztve ]
-
-
audi100td
nagyúr
"azon is átfutottál, hogy PCI-os kártya nem jöhet szóba"
Igen, de nem csak én, viszont csak nekem róttad fel!
"Ezek szerint nem is támogatja az EAX-ot?"Miért szerinted igen?
És nem is tudok olyan USB-s kártyát aminek van rendes hardveres EAX támogatása, de persze lehet, hogy létezik...
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
A Fatal1ty egy külön modell és még a nyák is teljesen különböző, szóval "sima" Gamer-ből tudomásom szerint 1 féle van csak, attól feüggetlenül előfordulhatnak különböző revíziók...
Miért milyen Music van még a "sima" és az UAA változaton kívül? típuson belüli különböző revíziókat meg ne számold bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robotporszívók
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung SmartTag2 teszt
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest