- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oXyg3n
tag
válasz audi100td #6598 üzenetére
A hangerőszabályzónál próbáltam állítani viszont ha nagyon leveszem akkor már engem nem lehet hallani! Először feltettem a legfrissebbet és úgy próbáltam aztán felraktam a cd-ről és úgy is ugyan az volt a helyzet! Mi lehet a gáz? Mert tisztán halják, a háttérzajokat és a tv-t ha megy a háttérben! Hangzásban nagyon jó csak akkor lennék a legboldogabb ha a miki is jól működne!
-
-
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz audi100td #6447 üzenetére
Kiegészítésként pedig csak annyit, hogy az 5500-as esetében véleményem szerint kiegyensúlyozottabb lesz a hangkép optikán kersztül. Analógon teljesen máshogyan szól, teltebb a hangzás, de több problémába is ütközhet az ember a beállításoknál, pláne ha Creativeékról van szó!
Bye!
-
bzoley
veterán
válasz audi100td #6442 üzenetére
Nem hiszem, hogy a Z-5500-ba jobb DAC lenne mint egy 20e Ft-os hangkártyán...
Egyrészt nem hit kérdése, másrészt pedig senki nem mondta, hogy jobb. Én azt mondtam, hogy nagyjából ugyanaz, és nem "nem hiszem" alapon, hanem az alkalmazott chip adatlapja alapján. Emellett próbáltam is mindkét módot jópárszor, nem csak az alapján írkálok, hogy külön-külön láttam már őket képen. Harmadrész pedig, a legtöbben az optika mellett szavaztak, amikor nálam úgy tűnt, hogy analógon jobban szólnak a filmek. Vagyis az a legjobb, ha mindenki eldönti magának. De úgy lebeszélni valakit valamiről, hogy semmivel nem tudod megindokolni, nem túl korrekt dolog.
Ezen felül pedig lehet, hogy egy plusz AD konvert kikerülhető a digit. jellel.[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz audi100td #6439 üzenetére
Miből gondolod, hogy szarabb hangot ad? Amit a DAC-ról írtál, az hülyeség, nagyjából ugyanazt tudja mindkettő. A legtöbb film jobban szól optikán keresztül. De a különbség nem túl nagy, akár mindegy is lehet.
A DDL nem biztos, csak tippeltem. Meg ha jól emékszem fizetős.Mod: amúgy hallottad már a fenti párost mindkét módban?
[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
válasz audi100td #6431 üzenetére
"játékoknál meg végképp nem lenne értelme optikán használni mivel akkor le mondhatsz pl. az EAX-ról is."
Ez már nem igaz!!!!!!
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Bonyi
csendes tag
válasz audi100td #6192 üzenetére
értem. egyéb, jobb alternatíva 20k körüli áron létezik? az asus xonar d1-el kapcsolatban van valami tapasztalatod, véleményed? nagyon megörültem a depo.hu-n, amikor a d2-t megláttam húszezer forintért, de persze csak elbaszták a linkelést.
az xtreme gameren egyébként az optikai csatlakozás hogyan oldható meg?
(az analóghoz képest jelentős előny származik belőle?) -
asadasad22
őstag
válasz audi100td #6182 üzenetére
jaja. ps3 játékok rendelésénél mégdurvább. egy pár hónapos játék a hazai boltokban kerül 16-18ezerbe, kiszállítás szokott 1500 huf lenni. angliában ugyanez a játék 20-25 font (6-8k), kiszállítás (angliából!) 2 darab font (600huf). röhej az a lehúzás, ami ebben az országban megy
-
westlake
félisten
válasz audi100td #6136 üzenetére
tulsagosan sznob vagyok ahhoz, hogy utanezzek a specifikacioknak, mielott uj hardvert vasarolnek, de nekem a ket legfontosabb szempont a pci-e es a juzerbaratabb hangkartyat es a kulso panelt osszekotot kabel volt.. miert, ennek a titaniumnak rosszabbak a specifikacioi, mint a mostani platinumomnak? (azt tudom, hogy a platina dragabb fem, mint a titan )
Play nice!
-
Oliverda
félisten
válasz audi100td #6105 üzenetére
Szutyok gyártó azért mert nem ad mindent ingyen? Emre pontosan leírta a lényeget az imént. Ha legközelebb lesz valami eladó cuccod és nem adod ide nekem ingyen akkor szutyok vagy.
Mondjuk a te szemedben minden gyártó szutyok és szemét, és átb@sz és hogyképzeli, és monnyonle és sorolhatnám.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Spy89
aktív tag
válasz audi100td #6077 üzenetére
Szia!
Bocs a lámaságért de, nem voltam teljesen otthon még a témában!
A lényeg, hogy elsősorban nem az előlapin akarom kivinni ha csak lehet, mivel állandóra akarnám bekötni a digitet (tartva attól, hogy nekimegyek).
Sajna RCA-hoz még nem találtam átalakítót 3,5 JACK-haz, ha esetleg valaki tud linkelni ilyet azt megköszönöm!Jön még boardosra lavina! :D
-
Progression
csendes tag
válasz audi100td #6033 üzenetére
Tudsz egy olyan oldalt linkelni ahol tudok hozzá venni optikai kábelt?Nekem fogalmam sincs hogy milyen kell hozzá. Az x-trem audio pedig sokkal jobb, amikor az se-t használtam akkor pl a hátsó hangszórók halkan szóltak és hiába próbáltam állítgatni rajta ugyan olyan szar maradt.
-
Bazsa$
tag
válasz audi100td #6006 üzenetére
Hát igen lekopogom de a gigabytal tényleg soha semmi baj nem volt legalábbis az alapjaival nem. Volt egy 6600Gt szériája ami teljesen rossz volt 2db is visszavittem belölle. De ezen kivül semmi.
Asus TUF B-550 Pro, Ryzen 7 5800X3D, 32 GB G.Skill, Zotac 4080 Trinity OC
-
Bazsa$
tag
válasz audi100td #6004 üzenetére
Hát én eddig gigabytot használtam, szerintem az a legjobb. Soha az égvilágon nem volt vele gond. MSI -nél liveupdate meg egyszerüen nem működött akárhányszor próbáltam. Ez a csináljak egy floppy dolgot meg erős a 21. sz -ban.
-
Bazsa$
tag
válasz audi100td #6002 üzenetére
Igen XP -t. Hát akartam de az MSI Bios frisije kriminális... Alaplapi drivereknek a legfrisebbeket töltöttem le. De mind1 szívok vele kicsit hátha jó lessz. Csinálok egy BIOS frisit meg lepucolom a LAN drivert is...
Köszi a segítséget majd beszámolok hogy sikerült -e..Asus TUF B-550 Pro, Ryzen 7 5800X3D, 32 GB G.Skill, Zotac 4080 Trinity OC
-
Bazsa$
tag
-
Bazsa$
tag
válasz audi100td #5997 üzenetére
Csak az a bajom hogy az új alaplapom MSI KA790GX AM2+ -al fagy a audigy 2. Mindenféle drivert kipróbáltam de nem stabil csak ha kiveszem a kártyát.
Egyébként nem akarnám cserélni az alaplapi meg kriminális...[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz audi100td #5937 üzenetére
Nem, nem keverem, csak felhívtam a boltot és mondták hogy csak PCI-e es titanium van 26k-ért a musicra várni kell kb 1 hetet, ami 24k. Ezért kérdeztem mi különbség van.-
De akkor marad a music és várok. Nem sok hely van a PCI-e 16x csatim alatt a PCI-e 1x csatihoz a vidikari miatt.
inkább PCI-osat veszek így a music marad..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
-
Ferdzsoo
addikt
válasz audi100td #5878 üzenetére
Csak azért kérdezem mert elvileg ez is egy gémer meg ez is gamer, mégis más a kép (én az utóbbit preferálnám...), ha meg nem így néznek ki akkor meg kár hibásan illusztrálni a boltoknak...
Meg elvileg itt még musicot is találtam, bár ez megint nem úgy néz ki a képen mint amilyennek lennie kellene. nem?
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Spy89
aktív tag
válasz audi100td #5854 üzenetére
A gamer-en ill a music-on is van digitális kimenet? Én a képeken nem láttam.Ill ugyan gyenge az angolom de valami olyasmi volt kiírva a honlapjukon . hogy csak az I/o panelen vannak meg ezek.Ezért is gondoltam a fent említettre mert elvileg a platinumban annak benne kellene lennie. Légy szives javítsatok ki ha nem így van.Valószínűleg lámának nézhetek ki de ezek a dolgok számomra még nem teljesen tiszták.
Jön még boardosra lavina! :D
-
Beowulf_78
addikt
válasz audi100td #5783 üzenetére
Úgy gondolom ez tök logikus volt... 12. hóban nem fognak újként beharangozni egy több mint 6 hónapos drivert. Én egyből gondoltam hogy elírás, azért mentem a letöltésre. Lehet túl okos vagyok...
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz audi100td #5781 üzenetére
Akkor nyomj rá a letöltésre... Mert ellentétben veled én rányomtam...és láss csodát! A 2.18.0008-at szedi.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Ferdzsoo
addikt
-
eladohardver
őstag
válasz audi100td #5737 üzenetére
aha Írom mire kéne: kellene előlapi panelhez csatinak rajta lennie... egy bemenet h a tv-tuner hangját rádugjam... szeretnék mp3at nem sztereóban... hanem 5.1ben játékhoz filmehez tudja 5.1-et music-ot meg nem igazán látok... csak a bulk-ot gondolom akkor xfi platinum fatality champion?
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
alibabo
tag
válasz audi100td #5697 üzenetére
Nincs mit.
Má kigyüjtögettem a pontos kütyük típusát. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.
Ha be tudom szerezni a két dugaszt+tüskéket, kábeleim vannak, akkor megmutatom az enyémet.[ Szerkesztve ]
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
alibabo
tag
válasz audi100td #5692 üzenetére
Látom nem csak én küzdök xtreme music frontpanel kivezetéssel. Én már kigugliztam magamnak: ez egy egyszerübb "dugdosás", a lényegesebb csatikkal, ez pedig a teljes kiosztása a pineknek ( ha bedugod a fülest, lehalkítja a hangfalat...stb).
Meg találtam egy normálisan értelmezhető leírást, hogy kell csinálni ilyen átalakító kábelt, ugyanis a music csatija egy az egyben egyezik az audigy2 zs-ével. Már csak találni kéne egy elektronyos boltot, ahol nem néznek hülyének, ha képek alapján kérem az alkatrészeket.
Sőt találtam oldalakat ahol készen lehet kapni ilyen music-frontpanel 'madzagot', de nem valami bizalomgerjesztő lapok. ( 1, 2 )[ Szerkesztve ]
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
Pubszon
veterán
válasz audi100td #5660 üzenetére
Köszi.
3. Hangosabban szól e fejhallgatóval mint a SoundMAX.
4. Manual = Kézikönyv. Amugy sincs hozzá semmi, mert OEM kiszerelés.De ha azt mondjátok nem éri meg, akkor már inkább egy Audigy SE. De erre be lehet kötni a front audio-t?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest