Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz audi100td #4415 üzenetére
Hát röviden és tömören:
KURVA SZAR.
huhh. bocsi, csak kicsit idegesít. Az ember(én) utánnaolvas hogy mennyire jó ez a kártya, és jézusistenhűdehajde. Hazahozod,kinyitod, és még mindig azt mondod hogy de bitang jó. De amikor szembesülsz azzal hogy a vista+ creative illesztőszarjai mennyire szörnyűek,akkor elmegy a kedved. Xp alatt csodaszépen szólt. vistán csak a mélyeken hallk pici különbséget.
Az évek során a creative elért odáig hogy már nem fagy le vista alatt a kártyája. de a hengminőség közel sem olyan jó mint amit várnál(az amúgy igaz) tesztek alapjánHodor. Hodor? Hodooor!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz audi100td #4417 üzenetére
hú, nem akarja valhova felrakni? egy rendes vistás frontendért itt sokan imába foglalnák a nevét (én is, az oldalukon lévő vistás frontendet a giga lapom integrált hangkeltője leveri beállíthatóságban).
you-pax drivert rakj fel, az segít.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
rootkiller
őstag
válasz audi100td #4469 üzenetére
Igazából vagy egy Audio-Technica stúdió-monitor fülessel, vagy egy régi Creative 2.1-el használom, ill használnám kizárólag zenehallgatásra. Elég érzékeny, vájt fülem van, olyan dolgokat szoktam hallani mondjuk egy Pat Metheny Group DVD-n, amit sokan sose fognak,. Szerintetek Stereo cucchoz szükség van nekem rá? Érezni fogom a különbséget?
Artengo TR 990 Pro
-
törölt tag
válasz audi100td #4520 üzenetére
Akkor ott az E-MU 0404... Igazából csak némely alaplapihoz képest nagyszám az X-Fi. Egy Philips, alsó kategóriás DVD-lejátszó lenyomta. Pedig a DVD-játékosok nem a hangminőségükről híresek, pláne alsó kategóriában.
Az a bosszantó, hogy én esetemben nem volt még ez sem igaz, hogy más árkategória. Én a dobozos X-Fi-met valami 34 ezer Ft körüli összegért vettem boltban még. Hát elég hülye voltam.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz audi100td #4605 üzenetére
hát jó!Máshol is olvasgattam valaki azt írja pesrze,h van különbség valaki meg azt amit te.Na mind1 akkor most beszéljenek a számok.Hammonsnál 15900 a gamer.Találtam egy boltot ahol 16.200+1800 szállítás a music.Ennek tükrében mit javasoltok?
mod:Musicon nincs x-ram?
[ Szerkesztve ]
-
Henryk
aktív tag
válasz audi100td #4646 üzenetére
"nincs semmi különbség, csak..."
És mi a helyzet a flexijack-el? A musicon koax van nem? Hangszórós topikban is megjárták páran mert gamerhez koaxot vettek, ahhoz meg nem jó, én is így jártam de visszafizették, és optikait hoztam amivel megy.
Az az előlapi kivezetés szerintem egyik legfontosabb része, mert enélkül én is mindig huzigálhatnám ki hátul ha beszélni/játszani akarok, így meg mindig be van dugva minden. Szerintem aki nem csak zenét hallgat annak ez nagyon fontos, hiszen ettől is függhet hogy Gamert vagy Musicot választ.
Nekem is jobban teccet a music, simán meg is vettem volna, de időben rájöttem hogy az nem való játékosnak. -
Henryk
aktív tag
válasz audi100td #4648 üzenetére
Ja végülis így érthető, aki nem nagyon játszik vele, nem használja az előlapit akkor teljesen mindegy gamerje vagy musicja van.
Én csak direkt azért emeltem ki ezeket a különbségeket, hogy ne az legyen hogy valaki megveszi a musicot, merthát ugye "semmi különbség" és mennyivel jobban néz ki.. aztán meg les nagyokat hogy hova is dugja be a fülest, mikrofont, meg az optikát ha éppen csak olyanja van a hangszórón szabadon.
De való igaz, zenehallgatásra, filmre tökmindegy melyiket választja, ott nincs különbség, hacsak nem akar mondjuk éjszaka fülessel filmet nézni(mint ahogy én szoktam), mert szerintem ott is van különbség nem kicsi egy normális fülessel. Egy ilyen hangkarival azért szépen lehet érezni az 5.1et még stereo fülesben is(CMSS-3D), nem úgy mintha az integráltról menne az előlapi. De persze ez megint attól függ ki mire használja, és hogyan.Amire te használod arra valószinűleg egy music is tökéletes lenne, nekem viszont kell aza pár plusz ami a gameren van, mert rendszeresen használom a fülest, az optikát, meg az analógot is, viszont semmi szükségem külső egységre hozzá, az aranyozás meg előlről úgysem látszik
Na de jó most már asszem télleg eléggé kivan tárgyalva, adjunk szót másnak is
-
Henryk
aktív tag
válasz audi100td #4656 üzenetére
Igen, kinézetre olyan. Én úgy tudom hogy a music az koaxal megy 3.5ös mono jack-el. a gamer viszont optikai kábellel toslink 3.5 mini optikai átalakítóval. sokan megjárták már, köztük énis, hogy a gamerhez koax kábelt csináltattak, nekem nem került semmibe, mert becserélték optikaira helyi boltban.
ugyan hangzásra nemhiszem hogy sok különbség lenne a 2 között, de jobban hangzik az optika, meg a fénynek tökmindegy mi mellett megy el, nem torzul. odaát a Z-5500 as topikban szenvedtünk eleget az X-FI flexi jack-el hogy hogyan is bírjuk működésre.
nem tudom hogy neked hogyan, mi van rákötve a flexire, vagy használod-e egyáltalán, de az biztos hogy nálam koaxal meg sem mozdult, csak optikán. a musicról pont fordítva hallottam ezt.De ahogy mondanád ez nem lényeges különbség, végülis csak más kábel kell hozzá.
-
Spirit
őstag
válasz audi100td #4686 üzenetére
Igen, köszönöm, azóta kibogoztam,hogy X-fi XtremeGamer kell, de vajon mekkora lehet a különbség? Nekem biztos megéri, de Kedvesem nem nagyon akarja beadni a derekát, merthogy inkább gyűjtsek a Z-5500-re. Ha elég nagy a különbség, és Ő is elismerően bólogat majd, akkor meglőném még ma
[ Szerkesztve ]
-
papagino
csendes tag
válasz audi100td #4723 üzenetére
Egy próbát megért. Jaja az enyémhez még nincs driver én se találtam még a neten újabbat a gyári cd-n lévőnél, sőt egyáltalán semmilyet sem.
A poén hogy én mielőtt veszek hardvert körbenézek hogy tudom-e majd használni. Hát a kedves creative oldalán azt írták hogy vistát támogatja. mondom nagyon jó meg is vettem. támogatja is csak azt elfelejtették leírni, hogy bugol a 64biteseken méghozzá így, hogy csúszik a kimenetre küldött hang méghozzá legalább 0,2 mp-et de talán 0,4-et is ami igen sok. bocsi még nem mértem le ezt az időt de nem is fogom, nem idegesítem fel jobban magam miatta.
az XP-vel meg annyi a történet hogy nincs az isten, ami rávenne hogy én vistát lecseréljem XP-re. maximálisan meg vagyok vele elégedve, pedig nem rég óta van. előtte meg azért xp-t használtam sok-sok éven keresztül. a másik probléma pedig az xp-vel hogy laptopot használok és ez elég új szerkezet, amihez azt írták hogy nem támogatott xp drivereket tartalmaz, csak vista installálható rá. nem próbáltam ki, hogy ebből most konkrétan mi igaz, de nem is fogom.
-
-
DukeFX
tag
válasz audi100td #4791 üzenetére
Ahhoz, hogy jobb hangzást produkáljon, jobb DAC szükségeltetik, elfogadhatót elég nehezen kapsz annyi pénzért. Az EMU 1212M vagy az ESI Juli@ az alsó határ nálam ha most kellene hangkártyára pénzt kidobni. Vagy az X-Fi-nek az Elite Pro változata, de az még drágább. A DAC persze nem minden de nagyon sokat jelent PC hangkártyák esetén. 20e Ft-ig sztem elégedj meg az alaplapival vagy a jelenlegi kártyáddal, mert alig vennéd észre a különbséget
[ Szerkesztve ]
"Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
-
DukeFX
tag
válasz audi100td #4795 üzenetére
Itt azt állítják, hogy durván egy szinten van az X-Fi Extreme Music és az E-MU 0404, az X-Fi talán még jobb is. Na erre nem tudok mit mondani, mert nincs benne tapasztalatom, de azt el tudom neked mondani, hogy az E-MU 1212 és nagyobb testvéreinek u.az a DAC-ja van és lényegesen jobb, mint a 0404-é. Az X-Fi-k is mind (legalábbis az első széria - az új gagyi változatokat nem ismerem, Extreme Audio és társai - ) u.azt a DAC-ot használják az Elite Pro-t kivéve, annak jobb van, vetekszik is az E-MU 1212M-mel (AK vs CS).
[ Szerkesztve ]
"Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
-
nebulo5
senior tag
válasz audi100td #4839 üzenetére
Azt hiszem, minden lehetőséget-driwert kipróbáltam: feladom!
Még a héten ismerkedem kicsit a vista-val, és a hétvégén visszarakom az XP-t.
Csak sehogysem érthető számomra, hogy a Creative L. miért nem töri magát softver téren... hamár nem 1-2 fillért kell kiadni a hangkártyákért.Üdv: nebulo
-
nebulo5
senior tag
válasz audi100td #4841 üzenetére
Igen, xtreme audiom van. Tudom, nem egy főnyeremény, de PC-be MP3-hoz megjárja...
A vista-ról ezidáig nem sok magasztalást olvastam. Egy hét tesztelgetés után én sem tudom mivel javítani az átlagot.
Valahol olvastam, hogy Orosz fejlesztők írtak softwert ezekhez a hangkártyákhoz. Mi igaz ebből? és ha így van, hol tudhatnék többet róla?
Egyébként szándékomban áll komolyabb kártyát beszerezni az Xfi sorozatból, csak előbb ettől kellene megszabadulnom elfogadható áron. (na meg az asszony áldását megszerezni hozzá, mert ha pc. alkatrészről van szó, már a plafonon van, mint macska a rajzfilmben... )
De ha nyerek a lottón!!!....Üdv: nebulo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest