- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shael
csendes tag
sziasztok! Titanium Fatality Pro-hoz (vistára,32bit) youp-pax drivert honnan tudnék letölteni?
-
Shael
csendes tag
köszönöm a válaszokat
-
Shael
csendes tag
Sziasztok!
nekem egy integrált Realtek ALC888as hangkeltőm van. Mostmár eljutottam oda hogy szeretnék minnél előbb 1 külön hangkeltőt a gépembe
1 ideje fórumozgatok stb stb és ő lett a kiszemeltem.
Na most van 1 kis gondnem teljesen vagyok tisztában hogy mit nézzek a hangkártyákon és hogy mi miért jobb...stb. Megéri a Titanium a Gamerhez képest a +pénzt?most vonatkoztassunk el a válságtól meg ilyen árbefolyásoló dolgoktól(ha jobb jobb megveszem kész
) és inkább a képességeik alapján kéne dönteni.
Amire kéne: "0-24" óra zene,és játék,én komolyabban játszok ezért nekem az ilyen "cuccok" hát nem elengedhetetlenek de örülnék ha 1 X-Fi keltené a hangot ALC888 helyett.Amit kikéne hajtania:
-Füles Speedlink Medusa 5.1 ProGamer
általában mindent fülessel csinálok ha nem akkor meg egy 2.1es Logitech X-240el,tudom sokaknak ez nem elég meg kevés de az én szobámat ígyis betelíti a hangzás;)
Érdekelne még esetleg a véleményetek a Titaniummal kapcsolatban,néztem különféle teszteket és ahogy láttam az áron kívül nem igazán mutattak fel olyan hátrányokat ami miatt mást kéne vennem
Ha esetleg hülyén vagy nem érthetően fogalmaztam akkor bocsi
Előre is köszönöm!!!
üdv:sh4el -
Shael
csendes tag
sziasztok!a segítségeteket kérném
1 ilyen hangkártyát szeretnék: [Creative Sound Blaster X-Fi Titanium]
ami a gondom:
-nem tudom hogyan zajlik ha Creativeról rendelném meg?150 dollárért van feltüntetve,ebben a házhozszállítás is benne van?vagy hogy is van ez?
-az alaplapi hangkártyámat 1 jobbra cserélném azért esett a választásom erre,a feladata egy Speedlink Medusa 5.1 ProGamer kihajtása lenne mert én kicsit komolyabban játszom és fontos a hang minősége stbszoval a hangkártya megfelelne e a célra?(persze nem hátrány ha a zenei élményeket is fokozza mert általánosságban többet zenélek de ez most nem fontos
)
-valakinek bármi tapasztalata/véleménye van ezzel a hangkártyával kapcsolatban?
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest