Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz PrinceHerceg #13902 üzenetére
win7 64 bit. pax driver vagy danielk van fent most hirtelen nem tudom melyik.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Anubris
őstag
Sziasztok,
remélem jó helyre írok. Nem igazán értek a hangkártyákhoz.
Szeretnék venni egy USB-s hangkártyát, melyet ha úgy adódik tudnék használni fejhallgatóhoz, illetve 5.1 hangfalakhoz is, PC és laptop-hoz egyaránt.
Elsőre az X-Fi HD-t néztem, de ha jól olvastam, ezt 5.1 rendszerhez nem tudnám használni.
Láttam, hogy van ez a X-Fi Surround 5.1 Pro USB, viszont nem tudom ez minőségben az alacsony ára miatt mennyire érné meg.Illetve amire még gondoltam, hogy amennyiben a surround 5.1 nem nyújtana többet az integrált hangkártyámhoz képest, akkor elsőre inkább vennék egy X-FI-t amit csak a fejhallgatóhoz használnám, míg az 5.1 rendszert egyelőre hagynám az integrál hangkarival és esetleg később vennék egy normális PCI-E csatosat. Csak azért nem örülnék annyira ennek a megoldásnak, mert a hőfokokra eléggé kényes vagyok a PC-n, és egy hangkártya ahogy látom a többieknél, főleg SLI/CF-nél eléggé megdobja a hőfokokat.
-
robesz26
tag
Sziasztok!
SOUND BLASTER X-FI HD usb működne egy lenovo t400 p8700 4gb ram notebokkal?
Köszönettel:
Robi -
-
Tiger.
nagyúr
válasz PrinceHerceg #13904 üzenetére
Rajta van a flopi kábel ha bedugok egy dugót elhallgat a hangfal, a távirányítóban új az ellem.
A vicc az egészben hogy a telefonhoz van egy app amivel vezérlem az aimp3-mat.[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz PrinceHerceg #13909 üzenetére
azt rosszul nem is tudnám rá rakni. skypod van?
-
Tiger.
nagyúr
válasz PrinceHerceg #13911 üzenetére
Esetleg telefonszám?
-
Tiger.
nagyúr
válasz PrinceHerceg #13913 üzenetére
Rendben köszike. Felvettelek.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz PrinceHerceg #13915 üzenetére
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Xi-fi HD kártyánál nemrég előjött egy olyan probléma, hogy amíg ki nem húzom meg vissza az egész szerkezetet addig, a mikrofon csak zúg/sistereg stb. A többinek semmi baja nincs minden működik csak a mikrofonnal van valami, ha csak a mikrofont húzom ki/be nem segít, az egészet ki kell utána semmi baja, csak most már elég idegesítő, hogy néha elfelejtem és akkor a másik fél füle bánja egy fél órára. Van valakinek ötlete mitől lehet ez? -
szika87
aktív tag
Srácok a napokban megajándékozom magam egy ps3-mal, és van nekem egy Auzentech Prelude kártya, meg egy logi z-5500-as szett.
Van rá valami lehetőség hogy összefűzzem a hangkarit a konzollal?Vagy csak kössem be digitálisan és ne kombináljak
Csak szerettem volna ha lenne rá lehetőség,mivel analogon sokkal jobban szól mint Digitálisan,nem vészesen de érezhetően.We are here for a good time, not a long time.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz szika87 #13918 üzenetére
Az az Auzentech hangkari bitang jó lenne analógban szóval esetleg azt megteheted, h a PS3-ad optikáját a Prelude optikai bemenetére kötöd és analógban próbálod meghajtani a Logitech-ed! Max lesz egy fölös toslink kábeled, de elmondhatod, hogy mindent megpróbáltál amit csak lehetett!
Én így mindenféleképpem megpróbálnám, mert nagyon nem volna mind1 a végeredmény...
Rison77: ott vmi nem kerek, garid van még rá esetleg, mert akkor irány a bolt?!
[ Szerkesztve ]
-
Lord Myn
senior tag
-
szika87
aktív tag
válasz Lord Myn #13920 üzenetére
Mindketten ugyanazt írtátok,de nem teljesen értem.Tehát a digitáliskábelt összefűzöm a prelude-el,viszont a logiba ugye analogon van kikötve a kártya,tehát ami a ps3-ból jönne hang nem fogja kiadni mivel nincsen semmi zajkeltőre kikötve,csak az analog,vagyis akkor csak akkor fog hangot adni amit pcn játszok le nem?
Vagy be lehet állítani hogy ami bemegy digitális jel a ps3ból a kártyára,azt ki lehet küldeni az analog részén és úgy kapja a jelet majd a z-5500?We are here for a good time, not a long time.
-
szika87
aktív tag
válasz PrinceHerceg #13924 üzenetére
hahaha inkább nem próbáltam ki mert azzal voltam hogy ne búgjon egyszerre a ps meg a számítógép is
Inkább csak rádugtam digitálison és hadd szóljon az a DTS (itt jegyezném meg, hogy a japcsik szerintem valami tisztességes audio chipet pakoltak a psbe mert nagyon szépen szól) és remeg rendesen a ház tőle szóval elég ez
Viszont ez se volt egyszerű művelet, ugyanis nem akart bepászolni a kábel a foglalatba,se a logitech podjába se a ps3-ba inkább csak lötyög benne ezért ha mondjuk kicsit megmozdul a szekrény vagy az amin van akkor meg meg szakad a hang.Közbe ma ki lettem okosítva a Z-5500-as topikban hogy nem kell óvatoskodni mert be kattan az rendesen a foglalatba csak erősen kell én meg féltem mindkét cuccost.De ma az lesz ha hazamegyek nem finomkodok és belepréselem
[ Szerkesztve ]
We are here for a good time, not a long time.
-
szika87
aktív tag
válasz PrinceHerceg #13926 üzenetére
Még megfontolom a tanácsodat
Vagy fogok egy légkalapácsot és csinálok egy nagyobb foglalatotWe are here for a good time, not a long time.
-
Whaazzup
senior tag
Sziasztok van egy SBO160 Audigy advanced HD pCi-s hangkártya az istenért nem tudok GAMEPORTOTT WIN8-hoz varázsolni rá.Esetleg egy kis infó.Köszi.
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
Musicking
aktív tag
válasz Whaazzup #13929 üzenetére
Ha a creative supportnál nem találsz megoldást akkor tehetsz egy próbát Daniel K driverével is.
http://danielkawakami.blogspot.hu/2015/09/sb-audigy-series-support-pack-61.htmlSpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
Whaazzup
senior tag
Letöltöttem ki próbálom aztán írok.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
Megoldva köszi .ÜDV.
-
Kecuhun
senior tag
Sziasztok! Ma délután upgradeltem a win 8.1-et win 10-re. Azóta nem tudom működésre bírni az X-Fi Titanium PCI-E hangkártyám. Vagy egyáltalán nincs hang, vagy ha van is nagyon halkan és recsegve ropogva. Kipróbáltam a PAX MASTER PCIe Titanium Suite Driver HD Full 2015 V1.15 drivert, de nem jó. Melyik drivert érdemes most felrakni?
-
Whaazzup
senior tag
Sziasztok a Vaterán árulnak 2500ft Audigy SBO570-Újat,megéri remek kártya.
-
Elektrikus
csendes tag
válasz Whaazzup #13941 üzenetére
Szia!
Szerintem meg gagyi!
Google fordítóval:
"Az Audigy SE és Audigy Value vannak lecsupaszított modell, egy olcsóbb CA-0106 audio-vezérlő helyett a EMU10k2. A CA-0106, az SE / érték korlátozódnak szoftver alapú EAX 3.0 (frissített szoftver alapú EAX 4.0 egy driver frissítés), sem a fejlett felbontású DVD-Audio lejátszás, és nincs Dolby Digital 5.1 és Dolby Digital EX 6.1 A lejátszás. Ezekkel a kártyákkal csak az egyik mikrofon, vonal, vagy AUX forrást lehet újra megszólal egy időben.
Az SE egy alacsony profilú PCI kártya a Audigy családba, és még sok eladatlan egységek online kiskereskedők ellentétben a többi Audigy kártyák."
Creative Sound Blaster Audigy SE and Audigy Value
[ Szerkesztve ]
-
bitovi
tag
válasz PrinceHerceg #13944 üzenetére
Lehetséges, hogy nem jó helyen hirdetem, mert a hirdetés feladásakor nem találkoztam ilyennel
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
-
bitovi
tag
válasz PrinceHerceg #13946 üzenetére
Köszi és Kellemes Ünnepeket!
-
Whaazzup
senior tag
válasz Elektrikus #13942 üzenetére
Szia.Köszi biztos így van.ÜDv.
-
Mardel
őstag
Sziasztok!
Kb. 2005 óta van XFI XtremeMusic kártyám.
Annyi gondom van vele, hogy néha fülsüketítő zúgást ad ki a fejhallgatón.Win 10-et használok Daniel_K driver csomaggal, mert a gyári egy 0.
Eddig is a rossz driver számlájára írtam ezt a zúgást (előjött már, win xp-ben, win 7-ben, most 10-ben is), mert windowsban a szolgáltatosoknál a windows audio-t ha újraindítom, akkor megszűnik, a hang.
Egyébként másnál is előfordult véletlenszerűen ilyen erős torz sistergéses búgás?
Kb. ilyen monoszkóp szerű hangot ad ki csak nincs benne szaggatás és még torzan sistereg is. [link]
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest