Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rogiii
aktív tag
válasz Saccco #13092 üzenetére
Köszi a kupont. Behúztam én is egy Q700A-at.
Nagyon sokat vaciláltam ez és a Q800A között, de mivel gyerekszobába lesz ami 22nm, remélem a q700-nak is lesz ekkora szobára elegendő mélye.
Ez most elég jó ár volt érte szerintem és aki tv-t is venne mellé annak még adnak 15% kedvezményt.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
Rogiii
aktív tag
Na megérkezett a Q700a.
Első beüzemelés után nekem tetszik nagyon a hangja, nagyon szépen és tisztán szól.
Filmek alatt a beszéd hangok is nagyon jól érthetőek, megfelelő dinamika is van benne.
Egyetlen negatívum, hogy a mélyek tényleg gyengék egy kicsit. Nem olyan teltek mint a házi mozimnál, inkább olyan doboz hangúak.
E-arcon elsőre csatlakozott a tv-hez és utána már tudtam a tv távirányítójával is kezelni.
Wifin és bluetoothon egyelőre még nem próbáltam.
Nekem ennyi pénzért abszolút rendben van.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
Rogiii
aktív tag
Ez csak viszonyítás kérdése.
Szerintem elég gyenge. Hiába tolod fel a woofert a beállításokban, jobb nem lesz csak hangosabb, de a tv gyári hangjához képest még így is sokkal jobb.
Én nem küldöm vissza, mert a mélyet leszámítva szerintem 133-ért nagyon rendben van.
Viszont azt hozzá kell tennem, hogy én nem a nappaliban használom, ott van házomozi erősítő, hanem gyerek szobában.
Amire ajánlják, hogy a tv hangját feljavítja, arra maradéktalanul megfelelő, de mozi élményt nem szabad várni tőle.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
Rogiii
aktív tag
válasz Tommy-1998 #13163 üzenetére
Arra a célra amire kersetem soundbart, a q800a ára már sok volt, ezért választottam a kistesót.
Hallgattam a youtubon pár teszt videót és annyira nem rossz mint elsőre tűnt, magasabb hangerőn kicsit berezonál a mélyláda.
Hátha 30-40 óra járatás után változik kicsit a helyzet.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 2042
- Windows 11
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest