Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pajorgergo
aktív tag
válasz viperabácsi #11761 üzenetére
Nekem 10 hónapja van meg a JBL bar 5.1
Nem egy mai konstrukció (2017-es Red Dot díjas), de a szerintem bőven megállja a helyét.
A 9.1-es az már Atmos-os, ez csak Dolby Digital, DTS, Dolby Pro Logic kezel.
Ha nem akarsz Samsung soundbart hátsó hangszórókkal és nincs kedved vezetékekkel bajlódni, hanem csak filmnézés előtt leszeded a két hátsó hangszórót és felrakod magad mögé a kanapéra vagy a falra (van tartó hozzá).
A mélynyomó hatalmas, de tényleg hatalmas, társasházban azért vissza kell fogni mert simán bontja a falat.Hátsó hangszórók papíron 9-10 órát bírnak, de még nem bírtam annyit a TV előtt ülni hogy lemerítsem őket, ha este el is felejtem visszarakni őket töltőre, de lekapcsolom a TV-t meg a Soundbart (eARC) akkor ezek is lekapcsolnak.
Ami szerintem meglepő hogy 4db HDMI van rajta. Viszont nagyon vastag HDMI kábelt nehéz bedugni.
4K képes, én úgy használom, hogy számítógép-soundbar-TV így a TV se ront a hangon a képet m3g simán küldi tovább a TV-re 4K-ban.
Én 180ért vettem a MediaMarktban.Eladó Apple iPhone 13 Pro Max bőr tokok nálam.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz viperabácsi #11767 üzenetére
Hát a HW-T650 mélynyomója elvileg 6,25"-os és oldalra néz, a JBL-nek 10"-os és lefelé, sokkal erőteljesebb, volt hogy néztünk filmet és dörgött az ég és szó szerint rengett a lakás is
SWA-8500S és a JBL hátsó hangsugárzói méretben azért másabbak, valamint ha az SWA hangfalait el tudod helyezni, a vezetékeket el tudod vezetni és a közös ilyen egységet is el tudod helyezni akkor szerintem jó válaszás az a kombó is.JBL bar 5.1 az ilyen nagyon minimalista, hogy szó szerint a TV alá fel van rakva a soundbar a falra, "mozihoz" meg leveszed és magad mögé rakod, nincs kábel vezetgetés semmi.
Meg ugye sokkal erőteljesebb a mélyláda is, valamint ha jól tudom a HW-T650 nem tud 4K és HDR tartalmat is továbbítani natívan a TV-re.
Szóval ha olyan terved van, hogy mondjuk a soundbar lenne e "HDMI elosztó", mert a TV-ken általában jobb esetben van 2db HDMI port és rá akarsz kötni mondjuk játékkonzolt, android-os TV-t (újabban pl Telekom ad ilyen egységet), + még valami lejátszót legyen az PC akár, akkor jó tudni, hogy 4K és HDR tartalmat nem tudot átereszteni magán a soundbar, míg a JBL bar 5.1 képes erre.Eladó Apple iPhone 13 Pro Max bőr tokok nálam.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz viperabácsi #11770 üzenetére
Soundbart HDMI-val inkább, eARC miatt a TV távirányítójával tudod majd a hangerőt állítani.
Eladó Apple iPhone 13 Pro Max bőr tokok nálam.
-
pauliboy23
senior tag
válasz viperabácsi #12709 üzenetére
Igen.
-
veterán
válasz viperabácsi #12711 üzenetére
Én az egy évvel korábbi szériát (T650+SWA8500s hátsó szett) használom 20nm-en,több mint elég amire képes.
100 egység van a hangerőn,filmezésnél sosincs 25-30fölé húzva,mert már úgy is elég hangos.
Mélye is akad egy kevés,0/+1 körüli sub kiemeléssel is vibrál alattam az ágy egy-egy robbanásnál.[ Szerkesztve ]
-
pauliboy23
senior tag
válasz viperabácsi #12711 üzenetére
Szerintem bőven. De Gixxer már válaszolt.
-
BaLee
addikt
válasz viperabácsi #13029 üzenetére
Van olyan is, az a drágább.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz viperabácsi #13048 üzenetére
én meg 180-ba vettem 1,5 éve a MediaMarktban
Eladó Apple iPhone 13 Pro Max bőr tokok nálam.
-
Saccco
nagyúr
válasz viperabácsi #13117 üzenetére
samsungpeople10 és NYEROVELEMENY10
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kp78
addikt
válasz viperabácsi #13121 üzenetére
Itt >> [link]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Viktoár
addikt
-
Saccco
nagyúr
válasz viperabácsi #13311 üzenetére
Pl. Q700A
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
veterán
válasz viperabácsi #13311 üzenetére
Az összes 3 számos Q típus,tehát Q600A és onnantól felfelé mindegyikben állítható a centersáv hangereje.
A régebbi,de még itt-ott most is rakható Q70T is ilyen.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz viperabácsi #13314 üzenetére
Na ezt most nem teljesen értem.
Ha kapható hozzájuk akkor csatlakoztatható is,fura lenne ha nem így lenne.
Mindegyik típushoz megvan hogy melyik kell.
700 és onnantól felfelé SWA-9500s (na ez mostanában itthon nehezen elérhető,inkább külföld),a 600-ashoz pedig SWA-9100s kell. -
Pug
veterán
válasz viperabácsi #13316 üzenetére
Lényegében a 9500S itthon április eleje óta nem beszerezhető, egyáltalán.
-
Dreamie
őstag
válasz viperabácsi #13406 üzenetére
Köszönöm!
Berantottam egyet én is, az emagost le is mondtam. 50k-t sporoltal nekem! Valószínűleg ezek visszakuldottek voltak. Valószínűleg bontottan fog érkezni, de majd meglátjuk.
Mindenesetre köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
sxxorp
őstag
válasz viperabácsi #13411 üzenetére
1 hete 40-ért vették többen, ma 80-ért, Árukereső-n 130 körül kapható, hardveraprón 110-115, de te 100-at fizetve 90-et spóroltál
-
Pug
veterán
válasz viperabácsi #13419 üzenetére
En meg a 130-cal is ki vagyok teljesen bekulve amit en perkaltam ert.
100K meg nagyon barati ezert a termekert a piacot elnezveHangzas szerintem rendben van, en mindenkeppen ajanlon a melynyomo elemeleset a foldtol, akar alvannyal, akar kis bakokkal, sokat dob a basszus dinamikajan.
Viktoár:
Na akkor volt egy nagyon szerencses delikvens, en orulok az o nyeresegenek
[ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
válasz viperabácsi #13419 üzenetére
Én Q60T-ről váltottam Q700A-ra. Filmnézéshez használom, nem tudom mire gondolhatott az eladó, miért mindenben jobb? Nem neked szól a kérdés, csak amiért én váltottam: ennél lehet állítani a center hangerejét (a beszédekét), hangzásban szerintem kb. ugyanaz (amire én használom). Tud wifit, így Smartthingsben hozzáadható, viszont a Q60T mélynyomója nekem laikusnak komolyabbnak tűnik.
-
Pug
veterán
válasz viperabácsi #13477 üzenetére
Email-ben jön majd, nálam egy-két csúszással érkezett a kiszállításhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz viperabácsi #13477 üzenetére
Én most kaptam meg e-mailben. Jönni fog, esetleg a spamban is megnezheted.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
mocsyvitya99
csendes tag
válasz viperabácsi #13606 üzenetére
Nincs fent sajnos a bar. Elvittem bevizsgaltatni, alaplap hibás a kicsike. 1milliobol 1 ilyen és én pont kifogtam. :)
-
BoneDragon
veterán
válasz viperabácsi #13612 üzenetére
Valószinüleg bukni fogja a garit és természetesen még ő lesz felháborodva emiatt.
-
mocsyvitya99
csendes tag
válasz viperabácsi #13612 üzenetére
Ajándék termékre a Samsung még a 14napos online vásárlástól való elállást is elutasítja, nem hogy a garit. Mivel 0 Ft-os termékként van feltüntetve a számlán, így semmi baj jár rá. (ami egy vicc!!)
-
blueye
veterán
válasz viperabácsi #15110 üzenetére
9500
-
Digitalis
senior tag
válasz viperabácsi #15112 üzenetére
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
blueye
veterán
válasz viperabácsi #15112 üzenetére
?
-
blueye
veterán
válasz viperabácsi #15117 üzenetére
Erről van szó
-
veterán
válasz viperabácsi #15661 üzenetére
Jelen!
Mondjuk csak használtam,már sztereózok.
Samu T650+HP EliteDesk 800 G2 Mini (2015-ből) hibátlanul ment a hang,mint ahogy cirka 2 éve a Lenovo Legion 5 laptopról is.
Nálad szerintem valami driver oldalról nem stimmelhet.[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz viperabácsi #15661 üzenetére
Q700A-t, igaz Win10 alatt, problema nelkul. Ott sanszos a software-es problema.
-
Pug
veterán
válasz viperabácsi #15668 üzenetére
BT eseten megeshet valamennyi csuszas (ezt a barok tobbsege eseten lehet allitani, ugyh hogy megadsz egy adott eltolasi ido erteket).
De a tobb masodperces csuszas az elegge extremnek hangzik.
Attol hogy a driver a legfrissebb, meg lehet biza szar.[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
válasz viperabácsi #15672 üzenetére
Ezért szokott lenni ez a lip sync korrigálási beállitás a soundbarrokba, vagy a tv-k hang beállitasaiba, mert sima bluetooth kapcsolaton ez a csuszás benne van.
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
szjoci
őstag
válasz viperabácsi #15675 üzenetére
smartthings, kiválasztod az eszközt, jobb fent 3 pötty, eszközbeállítások, hangszinkronizálás
-
viperabácsi
addikt
válasz viperabácsi #15677 üzenetére
Nekem ott nincs ilyen funkció.
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
szjoci
őstag
válasz viperabácsi #15678 üzenetére
Jaa, most olvasom hogy BT-ról van szó
Arra szerintem a SB-on nincs korrekciós lehetőség, esetleg a tv menüjében nézz szét, hátha... -
falabu88
aktív tag
válasz viperabácsi #16046 üzenetére
Nemigazán, ezek a hangprojektorok nem tudják az aptx-et, így filmezésre nem túl alkalmasak bluetooth-on.
-
Pug
veterán
-
h1mpi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.