- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
válasz
vieri2000 #7294 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy többet vártam és többre is vágyok, mint a 207, nekem sajnos nem elégíti ki azt, amit hallani szeretnék. Hozzáteszem, nagyon sok sorozatot és filmet nézünk eredeti nyelven is, magyar felirattal, de nem hallom ki belőle a legjobbat. Ha vétel közelébe fogok kerülni jövőre, nagyon meg kell gondolnom, mit is szeretnék, mivel a már korábban emlegetett Q80+hátsókról nagyon jók a visszajelzések, bár még nem hallottam, ahogy a polkot se, viszont a yamaha ysp-2700, pláne a brutál 5600 (amit sosem fogok megvenni) el voltam ájulva, mikor meghallgattam az extremeaudioban. Persze az is tiszta, hogy ott egy erre alkalmas szobában van kiállítva, így minden adott, csak otthoni környezetben nem feltétlen ugyanazt adja vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest