- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user01
aktív tag
Két éve vettem egyet akciósan, de 3 nap után visszavittem. Mellette volt egy sony 2.1-em.
Ugyanazokat a zenéket hallgatva a Focal-on alig volt magas hang, a cintányért szinte nem is hallottam. A méllyel nem volt problémám, de a harmadannyiba került sony sokkal szebben szólt.
Ráadásul nagyon kényelmetlen használni. A kijelzőből nappal semmi sem látszik, állandóan oda kellett menni hozzá. A távirányító primitív. A bluetooth csak külön adapterrel működik.Nekem nagyon hiányzott a vezetékes HM-oz hasonló térhangzás, amit sajnos semmilyen 2.1 nem tud megadni. Végül vettem egy Sony HT-ZF9-et a hozzá való hátsó hangfalakkal (SA-Z9R), amikkel tökéletesen elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest