Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
ricsip #15598 üzenetére
Továbbá:
törvény szerint:
Garancia a doboz nélkül is jár
A jótállásból eredő jogok érvényesítésénél nem írható elő feltételként, hogy a termék csomagolását is vissza kell adni. Érthető is, hiszen nem életszerű elvárás, hogy a fogyasztó évekig őrizgesse a termék dobozát, csomagolását.
A csomagolásra vonatkozó előírás azért került rögzítésre, mert a gyakorlatban számos vállalkozás jogsértő módon követelte a fogyasztóktól a jótállási igény érvényesítéséhez a termék eredeti csomagolásának megőrzését.Ehhez képest tomiéknál:
Azokban az esetekben, ahol a készüléket nem áll módjukban személyesen eljuttatni címünkre (9121 Győrszemere, Rózsa utca 9), futárszolgálat segítségével tudjuk ezt megoldani, aminek feltétele, hogy rendelkezésre álljon a készülék csomagolása, egyéb esetben ugyanis a biztonságos csomagolás kialakításáról a feladónak kell gondoskodnia.
Tehát ha nem te viszed be Győrszemere, Rózsa utcába magad, akkor elvárják hogy 1 évig őrizgesd a baszomnagy TV dobozát is.
-
válasz
tibcsi2012 #15596 üzenetére
Mondjuk nekem már az sem annyira szimpatikus,hogy az eredeti árakkal hülyének nézik az embereket.
Q600b sosem volt 200k,ahogy a Q800A sem volt soha 280k.
Na meg a Q60B-hez odaírni hogy 200-ról van leakciózva…
A “hülye azért nem vagyok” boltban ahol híresen nem olcsó semmi is “csak” 130k,euronicsban meg 115k.
Aztán ott a bolti gari kérdése is,ami azért elég lutri,hiába vonzó az alacsony ár. -
ricsip
addikt
válasz
Munkatársaink
Gazdagi László (ügyvezető igazgató)
Gazdagi Tamás (kereskedelmi vezető)
Horváth Bálint (ügyintéző)
Gali Renátó (garanciális ügyintézés)
--> Renató.... kell többet mondjak?
Valamint:
melyek bár minőségükben megegyeznek az új termékeknél megszokott minőséggel (néhány jelzett kivételtől eltekintve), de NEM minősülnek új termékeknek, mivel azok vagy a gyártó által kezelt és újracsomagolt hibátlan termékek, vagy olyan csomagolássérült termékek, ahol maguk a készülékek hibátlanok, esetenként beszámított vagy kereskedő által visszavett hibátlan termékek, illetve bemuató darabok.
--> szóval nem újat fogsz kapni jó eséllyel
Illetve:
Az 1 éves garanciális időtartam 2021. január 1-től megváltozik. A jótállás időtartama az eladási ár alapján növekszik:a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,a 100 000 forintnál drágább, de 250 000 forintot el nem érő eladási ár esetén két év,250 000 forint eladási ár felett három év.
--> szóval 139 ezernél ez 2 év kellene legyen a törvény fenti idézete szerint
Ezek után:
Az adatkezelési tájékoztató-ra 404 jön be, már bizalomkeltő. Amúgy meg sehol egy cégjegyzékszám, se egy adószám, se a kapcsolat, se a garanciális feltételek alatt. Az ÁSZF-en belül volt végül eldugva! A Futuretom Kft elvileg bejegyzett cég, csak az e-cegjegyzek most vasárnap délután épp le van rohadva így nem dobja ki róluk az adatokat, de kíváncsi lennék mióta futnak valójában.Emberek 5ezer forinttal ócsóbbért beszopják minden évben ezeket a kóklereket. Aztán meg futhatnak a pénzükért.
-
válasz
Magyar a cég,szóval rájuk is vonatkoznak a jogszabályok.
Sőt!Most olvasom az ÁSZF-et az oldalukon,30nap elállást adnak.
Amúgy nem ismerem a céget,nem szoktam outletből vásárolni. -
tibcsi2012
csendes tag
Sziasztok ismeri valaki a Tomitv outlet üzletet? Most 139e a Samsung HW-Q800b
1év garanciát vállalnak persze csak üzleti garancia .
Ha online rendelés be itt is él a 14 nap elállás? -
tmate89
csendes tag
Sziasztok ,
Szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni , adott egy Lg C2 a napokban rendeltem , szeretnék hozzá egy soundbart , mivel nem annyira vagyok ott a témában , sőt .. most kezdem el informálódni a témában . Ami a lényeg ,hogy hobbi felhasználásra kelleni heti 1-2 film sorozatok stb és ps5 használat , ha lenne valami opcionális megoldás örülnék neki
keret max: 120k mehet feljebb is ha megéri a felárat .Köszi előre is
-
szjoci
őstag
Samsung Q700A-ra dobtak ki sw frissítést (v1011.1), ota-n nálam még nem jelent meg, de usb-n keresztül felrakható. Már ha van microusb-usb otg átalakítód, mert ugye a normál usb csatlakozót lespórolták róla...
-
Spricccli12
friss újonc
Köszönöm, az infókat. Összesen 3 HDMI csati van a TV-n ami elvileg pont elég lehet a jelenlegi eszközökre (soundbar, beltéri & xbox). Úgy olvastam a hátsó cicergőkből, mindkettő ugyanazt támogatja (swa9200S). Gondolom az mindkettő esetében fontos a megfelelő térhangzás eléréséhez.
A keret az éppen a Q600B felé sodor, mert így nem kell egyben kifizetni az összeget (na és az infláció is nekünk dolgozik), és rögtön megvehető lenne a SWA9200S is. -
válasz
Spricccli12 #15586 üzenetére
Amiben jobb a q600 mint a B650:
-4K hdr képes a hdmi-je.Ez akkor jöhet jól ha elfogy a tv-n a hdmi csati és közvetlen a soundbarba dugnál valamilyen eszközt.Ha csak arc-re használod a soundbart,akkor nem fontos.
-Állítható a center hangereje is,ez jobb fülreszabhatóságot biztosít.
-Belépő Atmos hangzás.Ezt sajnos lakóhelyiségben nem tudtam meghallgatni csak boltban,így a hatékonyságát nem tudom minősíteni,de hatalmas csodát nem várnék egy belépő terméktől.Én hangminőségben nem vettem észre nagy különbséget a 2 között.
Szerintem ha valaki normálisabb Atmos képességekre vágyik akkor Q800,de minimum Q700.Ha ezek nem fontosak,vagy szűkös a keret,akkor inkább B650. -
falabu88
aktív tag
válasz
Spricccli12 #15586 üzenetére
HW-T650-et (túlnagy különbség nem lehet a B-hez képest) cseréltem Q600B-re. 2 hét használat után hatalmas különbséget nem vettem észre. Annyi, hogy tudja az Atmos-t, de amiket néztem nem ájultam el tőle (plusz a szinkronos filmeket preferálom, azzal meg nem is igazán van Atmos hangsáv
). A T650-hez viszont volt 8500S hátsó szettem, na annak a hiányát jobban érzem.
-
Spricccli12
friss újonc
Sziasztok,
Éppen hangprojector project előtt (közben) vagyok. A fenti kommentek alapján a Samsung HWB650-t megrendeltem, de időközben 0%THM-el 15 hónapra elérhető a samsung oldalon Q600B.
Illetve egy üzletben szintén 0% 6 havi részletet ajánlottak
Q600B Vételára + 60-65.000HUF (részletekben)
Mi a véleményetek, megérné lecserélni?
TV: LG 4K UHD
Használat elsősorban Netflix, Disney+, HBOMAX, NFL és Xbox
Előre is köszi a válaszotokat. -
Digitalis
senior tag
válasz
walter70 #15583 üzenetére
Konkrétan nem ismerem a hk enchant, csak halottam, nagyon klassz volt. Ha idáig is felcsatlakozott a alhálódra, akkor most mennie kéne, gondolom a routeren megy a 2.4/5ghz és nincs fix 5ghz bekapcsolva.
TV box kikapcsolása meg volt? Egy jó kínai vontar s905 x3 boxom például interferál a samu q700a wifivel, ha méteren belül rakom, szakadozik, közelebb már meg is megszakad, nem csatlakozik. -
Digitalis
senior tag
-
walter70
tag
Sziasztok,
Harman Kardon Enchant wifi problémám van. Folyamatosan eldobálta a wifit,reseteltem,most még nem csatlakozik.
A leírásban csak a resetről van szó,úgy gondoltam utána csatlakozik megint automatikusan,de nem.
Esetleg van valakinek tapasztalata, ötlete,hogyan tudnám visszaállítani? -
RVR400
veterán
válasz
Black Dragon #15571 üzenetére
Ami érdekes az a "különleges felszerelés nélkül" kijelentés. Tehát nem kell atmos képes eszköz sem, vagy az már nem számít különlegesnek szerintük.
Mondjuk kipróbáltam a 2.1-es soundbaron is a hálóban este, de hiába vártam a térhatást...
-
gyuromoj
veterán
Újonnan vásárolt soundbart be kell járatni? Vagy csak használja az ember és örüljön?
-
Egy kis érdekesség ha valaki a jövőben egy brutál Atmos soundbarra vágyna és a pénz nem számít
[link]
Elvileg 3500$ lesz az ára (persze biztosan nettó).
Van benne “anyag” rendesen és azok az AMT magassugárzók is bíztatóak.Az AMT nem igazán volt eddig jellemző soundbarokban,pedig nagyon kellemes magasakat tud produkálni.
Kíváncsi lennék hogy hogyan szólhat. -
Crow
tag
válasz
falabu88 #15558 üzenetére
Azért ez gondolom forrástól is függ... vagy tévedek?
Jelen felhasználásban az eszköz natív többcsatornás hanggal sosem fog találkozni. Külső lejátszó, konzol, stb. nincs és nem is lesz a TV-hez kötve. Sima DVB-T adásokat néznek rajta, ami alatt tudtommal kivétel nélkül sztereó hangsáv van. Ha ebből a soundbar kikever magának egy "mesterséges" center channelt, azzal nem hiszem, hogy ki lennének segítve. -
gyuromoj
veterán
Q600B-hez képest megéri a felárat a Q700B?
-
Zolom89
senior tag
Nekem is volt LG-m, emlékszesm hogy amikor azt beüzemeltem megcsapott a doboz hang egyből, ugy voltam vele majd bejáratódik és jobb lesz, aztán szépen megszokta a fülem. Mikor lecseréltem elsőnek a Samsung q700a-ra, akkor jöttem rá hogy mennyire szar is volt
Küld vissza, vegyél egy Samsung Q800b-t és minden oké lesz -
Q800B
Én szeretem az LG cuccait tv-ben és háztartási gépekben,de hangcuccaik nem annyira jók.Nem is értem az okát,mert pénz és mérnöki háttér lenne az LG-nél.
A másik hogy a Meridian ehhez hogyan adhatja a nevét…
Bár a Harman Kardon logo is ott virít rengeteg laptopon,aztán meg úgy szólnak hogy sehogy. -
-
vamzi
senior tag
Sziasztok,
Tegnap jött meg az LG S80QY. Az ára alapján arra számítottam, hogy boldogan dobom majd ki a 10 éves, szintén LG házimozimat. Ezzel szemben 2. napja keresem azt a beállítást, ahol értékelhető módon megtud szólalni. Sajnos a dobozhangtól nem szabadulok, a mélynyomó meg mintha nem is lenne bekapcsolva.
A center és az upfiring hangszórók hangereje teljesen lehúzva, mély hangerő maxra, hangszín cinema, hangátadás autón, térhangzás bekapcsolva. Hang pedig eARC-on átadva. Optikán rosszabb.Így olyan 50%-ban vagyok elégedett vele.
Mennyire megszokott a dobozhang a soundbaroknál ebben az árkategóriában? Ennyi pénzért van jobb?Egy OLED55C11LB tévénk van, ezért gondoltunk LG soundbar-ra.
Előre is köszi, ha tudtok segíteni.
-
Crow
tag
Sziasztok!
Vállalható minőségű, 2.1 soundbart keresek, a rendelkezésre álló keretre való tekintettel leginkább használtan. Tudnátok ajánlani pár bevált típust?
Követelmények:
- HDMI ARC + CEC (vagy annak hiányában optika + LG SoundSync is megteszi, mivel LG TV-hez lenne)
- Magas hangerő (halláskárosult user + 25m2 alapterületű szoba)
- Tiszta középtartomány / beszédhangok magas hangerő mellett is
- Vezeték nélküli mélynyomó
- Keret: ~40k
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest