- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Nagyrészt egyetértek. ( köszi a yamahát, nagyon örültem is nekei mert régóta azt szerettem volna tesztelni)
Zenére az egyik legjobb azt hsizem( ebben az árszegmensben - a másik a jbl ha kell a mély is). A hangja nagyon jó, de sokan túldicsérik talán. A kjelző hiánya nekem kicsit zavaró, és a mélye nagyon jó, de néha túl sok, vagy nem igazán az amit kellene. ( de van bőven)
Nekem éppen a dialógusoknál meglévő probléma volt ami nem annyira tetszett ha be volt kapcsolva a dts virtual.
Közben majd lesz pár észrevételem általánosságban a soundbarokról, aminek a lényege az elhalyezés. Volt szerencsém ugyanazokat meghallgatni 3 különböző helyen, és leírhatatlanok a különbségek. Van ami favorit volt nálam, máshol halgathatatlan, nem bírtam beállítani, ami nálam mélyszegény az másik helyen szinte túl sok mélyet adott stb stb, ha lesz időm majd leírom. De röviden: rájöttem hogy kár is leírni a nagy véleményezést, megmondani a tutit, mert annyira számít ezeknél az elhelyezés, nagyon érzékenyek rá. Az egész hangkép más volt kivétel nélkül mind a 4 tesztalanynál.
Szerintem haza kell vinni és kipróbálni amit lehet és a megfelelőt megtartani. Egy hm rendszer kevésbé érzékeny éstestreszabhatóbb szerintem, de az már más kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest