Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Nagyrészt egyetértek. ( köszi a yamahát, nagyon örültem is nekei mert régóta azt szerettem volna tesztelni)
Zenére az egyik legjobb azt hsizem( ebben az árszegmensben - a másik a jbl ha kell a mély is). A hangja nagyon jó, de sokan túldicsérik talán. A kjelző hiánya nekem kicsit zavaró, és a mélye nagyon jó, de néha túl sok, vagy nem igazán az amit kellene. ( de van bőven)
Nekem éppen a dialógusoknál meglévő probléma volt ami nem annyira tetszett ha be volt kapcsolva a dts virtual.
Közben majd lesz pár észrevételem általánosságban a soundbarokról, aminek a lényege az elhalyezés. Volt szerencsém ugyanazokat meghallgatni 3 különböző helyen, és leírhatatlanok a különbségek. Van ami favorit volt nálam, máshol halgathatatlan, nem bírtam beállítani, ami nálam mélyszegény az másik helyen szinte túl sok mélyet adott stb stb, ha lesz időm majd leírom. De röviden: rájöttem hogy kár is leírni a nagy véleményezést, megmondani a tutit, mert annyira számít ezeknél az elhelyezés, nagyon érzékenyek rá. Az egész hangkép más volt kivétel nélkül mind a 4 tesztalanynál.
Szerintem haza kell vinni és kipróbálni amit lehet és a megfelelőt megtartani. Egy hm rendszer kevésbé érzékeny éstestreszabhatóbb szerintem, de az már más kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Synology NAS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hardcore café
- Hogwarts Legacy teszt
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Ukrajnai háború
- Filmvilág
- Lakás- Szoba- Diffúzor és folyadék - Ki milyet használ?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...