-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz lezso6 #78953 üzenetére
Elfogadom, hogy a gyűrűk ura rajongóinak ez a sorozat tőrdöfés, de én meg azt nem bírtam viszolygás nélkül nézni a hobbitok miatt és itt is időnként a távirányítóért nyúltam amikor bubukát és nunukát kellett néznem vándorolgatás közben, viszont ez a sorozat csak rávett arra, hogy olvasgassak utána ki a fene az a Sauron, Bombadil Toma és onnan meg már nyílt a többi hivatkozás is.
Olyan ez mint az old school star wars fanság, epét hány attól amivé a Disney tette, de én meg anno nem tudtam befogadni Tolkien fantáziáját, most viszont jól szórakozom, mert engem nem befolyásol pl.miért hüledezik mindenki
feltűnésén, hanem egy drámai, birodalmakat megrengető apa-fiú konfliktus lezárásának az eszközét látom benne.balrog Először botor módon azt hittem, hogy a benetton minden színében pompázó fajok fogják kicsapni a biztosítékot, de figyelmen kívül hagytam a lore iránti elkötelezett rajongást, tiszteletet.
Abba bele sem próbálok kötni, hogy miképpen lehet felépülni egy olyan sérülésből szempillantásnyi idő alatt ami 10 emberből 11-et megöl, de Pharazonnál is felmerült bennem, hogy amíg Celebrimbor esetében egy pokoli elme képes volt megtéveszteni szinte egy egész fajt, sőt többet, addig Numenor népe meg mintha fogyatékosokból állna.
Ezek viszont mind eltörpülnek a hobbitok mellett, akik még mindig menetelnek, de szerencsére most jóval kevesebbet.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest