Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

válasz lezso6 #78953 üzenetére

Elfogadom, hogy a gyűrűk ura rajongóinak ez a sorozat tőrdöfés, de én meg azt nem bírtam viszolygás nélkül nézni a hobbitok miatt és itt is időnként a távirányítóért nyúltam amikor bubukát és nunukát kellett néznem vándorolgatás közben, viszont ez a sorozat csak rávett arra, hogy olvasgassak utána ki a fene az a Sauron, Bombadil Toma és onnan meg már nyílt a többi hivatkozás is.

Olyan ez mint az old school star wars fanság, epét hány attól amivé a Disney tette, de én meg anno nem tudtam befogadni Tolkien fantáziáját, most viszont jól szórakozom, mert engem nem befolyásol pl.miért hüledezik mindenki balrog feltűnésén, hanem egy drámai, birodalmakat megrengető apa-fiú konfliktus lezárásának az eszközét látom benne.

Először botor módon azt hittem, hogy a benetton minden színében pompázó fajok fogják kicsapni a biztosítékot, de figyelmen kívül hagytam a lore iránti elkötelezett rajongást, tiszteletet.

Abba bele sem próbálok kötni, hogy miképpen lehet felépülni egy olyan sérülésből szempillantásnyi idő alatt ami 10 emberből 11-et megöl, de Pharazonnál is felmerült bennem, hogy amíg Celebrimbor esetében egy pokoli elme képes volt megtéveszteni szinte egy egész fajt, sőt többet, addig Numenor népe meg mintha fogyatékosokból állna.

Ezek viszont mind eltörpülnek a hobbitok mellett, akik még mindig menetelnek, de szerencsére most jóval kevesebbet.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák