Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Komplikato #65217 üzenetére
Nem követem, de most rákerestem. 2017-ben vette meg a jogokat a Netflix, de nem sorozatra, hanem filmre. (Korábban is voltak tervek: Paramount, Syfy.) És itt egy blog bejegyzés a szerzőtől: arról biztosít, hogy ha lesz is belőle valami (szeretné, ha lenne), senki ne reménykedjen, hogy olyan lesz, mint a könyv(ek).
#65218 RetepNyaraB
Láttam azért pár adaptációt. Azokból szűrtem le a tanulságot, hogy kedvenc könyveket meg kell hagyni egy könyvélményként (nem összemosni/összezavarni egy filmmel). Amúgy interneten manapság lehet sejteni, hogy mire számíthatunk, pl. nemrég olvastam végig az imdb-n néhány tucatnyi egy csillagos értékelést a The Rings of Power-ről. Mintha csak én írtam volna némelyiket. (Olvastam pár újságcikket is; egészen elképesztő, hogy mennyire nem értik egyesek a műfajt... ("The extremity of protest over the “unrealistic” presence of a Black dwarf princess feels silly, considering the stories themselves are about wizards and magic rings and the occasional dragon." [forrás])(BTW, most találtam meg, hogy már a TWOT-ból is csináltak (éppen csinálnak?) sorozatot. Az eredetileg egyetlen összefüggő történetet mesél el 14 könyvben, mintegy 12000 oldalon (magyarul 27 kötet, ha jól számolom.) Ha van epikus fantasy, akkor ez az. Mi marad ebből egy kisebb költségvetésű sorozatban?)
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest