Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Öregszem
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz Dyrtyho #5290 üzenetére
akkor ne egyél kenyeret, ne egyél szalámit, párizsit, vajat, tejet, ne vegyél levegőt, és legfőképp ne létezz. ha a matektanárod gondolatmenetét követjük...
egyébként meg mióta angliában vagyok nem is írtam, mondjuk idő se volt sok. elképzelhetetlen mennyiségű stout, ale, bitter és társai lelhetők fel itt, majd ha egyszer sok időm lesz, összegyűjtöm az itt megkóstoltakat.
addig is ajánlok egy olyat amit otthon is meg lehet kapni asszem tesco. itt elég olcsó, otthon kevésbé, de mindenképp megér egy próbát a newcastle brown ale, én azt mondom
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz Dyrtyho #5300 üzenetére
Igen !!!!!!!!
+ kur.ajóó sör is lakik benne !
Izéé leadom a drótot ..aki Óbudán jár kel az ugorjon be az Ecenterbe
Steffi , HB , Kozel 149 pénz / doboz....nemistudom miért ..vettem gyorsba 2 db kozel-tMost ezt szürcsölöm "pince" hidegen
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz Dyrtyho #5297 üzenetére
Khm..privóba talán..bár egy ideje már elhagytam az oskola padot
Mindenesetre férfi létére szégyen amit összehadovált !Ha nőci lenne..és csinosabb darab akkor elnézem neki ha bizonyos dolgokat úgy tesz ahogyan mondom neki
Szummo fórumtársam megmondta a tutit !!
ha visszaolvasol láthatod ,hogy szinte minden olyan sör ami kis hazánkban kapható már valakinél volt vacsora vendégMárka....ár...és gyártási helytől függetlenül
Ajánlok neked egy sört...nekem ez egy favoritom ...az ára még az elfogadható kategóriában szerepel...350-380 huf / palack.
Ebből is a Dark
Cheers
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
szumoo
senior tag
válasz Dyrtyho #5290 üzenetére
Nem hinném, hogy ilyen előfordulna, mert amilyen komoly egészségügyi meg mittomén még milyen ellenőrzések vannak világ szerte, simán kibukna ha vmi "pikáns" is kerül az árpa mellé. Figyelemfelkeltőnek jópofa, de nem hinném, hogy bármilyen sörgyártó/sörfőző megmerne engedni magának ilyet.
De a Ti dolgotok mi hisztek el neki.Ha meg félsz a sörtől, akkor meg vegyél normálisat és ne a pár forintos szutykot.
Elég sok félét ajánlottunk már itt a topikban.[ Szerkesztve ]
A nyúlon túl?
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz Dyrtyho #5279 üzenetére
Nagykár !!!!
Becks et vettem tegnap...125ft volt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bécsi útnál az interS ban!
ha még van belőle ma akkor veszek még
Azért ilyen olcsó mert ma jár le a szavatossága bár én nem láttam még olyan sört ami napra pontossan romlott volna megRocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
(ÉN)közPONT
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest