- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Az Oracle hack
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Zsolt_16 #25012 üzenetére
Jelentem elkészült a sör.
Sajnos a rossz recept miatt (komlót csak dobd bele stb, nincs komlózózsák) a végén harisnyán tudtam átszűrni, ennyi jött ki, ez nem került a palackokba. Ettől függetlenül nyilván sajnos folyt beléjük, szóval az alját nem ajánlott kitölteni.Egyelőre csak egy fél palackot kóstoltam meg, ez lett az utolsó üveg, szóval ez a legzavarosabb.
Azt kell hogy mondjam egész iható. Kesernyésebb egy átlag ipánál, de ugyanúgy citrusos. Nagyot szisszent kibontásnál, szénsavval nincs gond. Kitöltve szép sötét, mint mondjuk egy Soproni IPA. A többit hagyom még egy hétig hűtőben és remélhetőleg egy teli üveg ízletesebb lesz, amibe kevés maradék zacc került.
2kg viking malátába tettem 5+45g Citra komlót + 15g Amarillo, majd hidegkomlózásnál 50g Citra és még 15g Amarillo. Szerintem túltoltam, a recept is csak Citrát ír.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- DJI FPV Racer drón
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- www.iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 100% - 128 GB, Space Black - Használt, Karcmentes Állapotban
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest