Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Péntek óta egy XF90 boldog tulajdonosa vagyok. Beállítottam szépen bemenetenként rtings javaslata alapján a dolgokat, egy dolgot nem találtam csak meg: van arra valami mód a TV-n, hogy ellenőrizzem 24p módban vagyok-e egy adott bemenetnél filmlejátszás közben? Info gomb HDMI-n nem aktív, a képbeállítások között (ahol a HDR ikonja megjelenik) nem látok ilyen információt.
-
stickermajom
addikt
válasz Aaron14 #52524 üzenetére
Nagy valószínűséggel nem bontott, ahogy látom több üzletben is van még készleten. Kiállítási darabnál tapasztalataim alapján azt írta az adott üzlet, hogy nincs raktáron. Mondjuk vicces, hogy személyesen simán rámsózták volna azt is teli áron.
Ha mégis az, azt látni fogod a káván lévő fólia hiányából, azt gondolom nem ragasztják vissza.
Szokásos amúgy: bontsátok ki, kapcsoljátok be. Ne legyen sérülés, vagy képhiba. Ja és én mindenképp kötnék rá +3 év biztosítós garanciát.
-
stickermajom
addikt
Csak jól nézzétek meg, nehogy kiállítási darab legyen. Az utolsó bolti raktárban lévőt én hoztam el múlt héten. Nem tudom van-e központi raktár, vagy ilyenkor visszacsomagolják a kirakottakat.
Aaron14, nem tudom, nem találtam releváns infót, inkább biztosra mentem.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz Piftuka #52559 üzenetére
"A Media Markt áruházakra tipikusan jellemző, hogy egészen nagy mértékű árengedményt adnak bizonyos utolsó darabokra."
Ennek ellenére simán rámsózták volna Budaörsön a bemutató darabot teli áron. Nem tudtunk megegyezni, így inkább Kispestről elhoztam egy bontatlant, ugyanannyiért (ami amúgy a webshopos ár is volt).
De jó tudni, hogy van központi raktáruk is. Köszi!
-
stickermajom
addikt
válasz icemad #52586 üzenetére
"Sok ember már 200 ezer forintot is sajnál a tévére, és megtudom őket érteni."
Ha csak az ismerőseim médiafogyasztási szokásait nézem, akkor én is megértem őket. TV adás, 720p filmek (hisz sok helyet foglal minden más!), nagyon maximum egy Netflix HD előfizetés. Erre teljesen felesleges bármilyen 200 ezer forintnál drágább TV. Legutóbb 14"-os laptopot kellett ajánlanom filmezéshez(!).
6-7 évvel ezelőtt mikor építettem a HTPC-t és kadenciahelyesen megjelenített bluray filmekről beszéltem haveroknak, megkaptam, hogy sznob vagyok, hiszen a 720p is teljesen jó. Azóta inkább csendben sznobkodok.[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
Illetve szvsz, amíg nem fut valami a legújabb firmware-en, addig felesleges állítgatni. Régebbi fw-vel nem próbáltam, mert azonnal ment rá a legújabb (2 éves patch levellel nem engedem ki netre), az Our Planet volt a tesztalany és bizony keresgélni kellett az állam, mindenféle külön speciális beállítás nélkül. Rtings alap beállításait kapta meg.
Aztán persze szérián belüli panel és panel között is nagy különbség van, végső esetben jöhet a műszeres kalibrálás. -
stickermajom
addikt
Adott az XF9005, mint megjelenítő, vettem hozzá egy HT-XF9000 soundbart. A média forrás egy Windowsos HTPC lenne Kodival. Amíg nem volt a képben a soundbar tökéletesen mentek a 1080p tartalmak, soundbaron átküldve a jelet a scaling teljesen elmászik, illetve laggol a lejátszás. Van valami speciális beállítás amit kihagyok?
-
stickermajom
addikt
válasz Celtis #52829 üzenetére
A felbontást közben megoldottam, most már 1080p-t küld ki kadenciahelyesen. Soundbaron keresztül viszont továbbra is laggol a kép, néha szétesik az audio sync, hiába állítottam be a passthrought. Direktben a TV-re kötve gond nélkül megy.
Sport streamelés miatt volt eddig Windows, de ma feldobok egy Libreelecet gyorsan, hogy megnézzem változik-e. -
stickermajom
addikt
-
stickermajom
addikt
Amatőr kérdés: addig megvan hogy 1080p-nél írja a 24p lejátszást a TV (XF9005) az info menüben. 2160p-nél is? Mert ott viszont nem látom ugyanazzal az eszközzel (ami képes is rá).
-
stickermajom
addikt
válasz Piftuka #52969 üzenetére
A háztartási nagygépeket kivéve minden elektromos kütyüt védek itthon. TV és társai UPS-en, a hozzá csatlakozó soundbar túlfesz védős elosztón csücsül. Koax védelmet nem használok, mert optikán jön be a házba, a Digi splittere pedig szintén védett elosztón van.
Egy jó minőségű APC elosztó 10 ezer forint, szerintem ez alap a 4-500 ezres tévékhez.
-
stickermajom
addikt
válasz Piftuka #53271 üzenetére
"Az LCD panel összes üzemóráját (ez fontos adat, mert ha az elsőnél kevesebb, akkor már egy cserepanel van a készülékben)"
..vagy kikapcsolt képernyővel hallgattak pl. zenét rajta. Szóval inkább akkor gyanakodnék csak cserepanelre, ha jelentősen eltér a két érték.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest