Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeorgeBW
lelkes újonc
Nem egyszerű a helyzet. Leírom az egészet. A Media market helyesen leírta, hogy ehhez a szakértelmük és felszereltségük kevés lesz. Forduljak a központi sony szervízbe. Eközben én leleményesen más fellelhető szervízekhez is fordultam. Ez a központi szervíz leírta, hogy ők garis készülékekkel nem foglalkoznak és a vásárlás helye miatt azt írták, hogy forduljak a Triwaden Kft-hez. Én részletesen ecsetelve képekkel, videokkal megírtam a levelemet aztán semmi. Bő egyhónap alatt vagy kilenc levelet írtam és semmi életjelet nem adtak. Semmi válasz, pedig azt írja a honlap idézem : "szervizünk törekszik szolgáltatásait a lehető legmagasabb szinvonalra emelni, hogy mind a meglévő és leendő partnereink, illetve ügyfeleink is a lehető legjobb ügyintézésben részesüljenek." Utána felhívtam ismét a közp. szervízt ahol ismét elmondták, hogy forduljak a T~-hez. Elmondtam neki, hogy hét levelet (akkor még) is küldtem egy hónap alatt és nem is válaszoltak semmit. Készségesen felajánlotta segítségét. Elkérte a számom, hogy továbbítsa nekik és megígérte, hogy beszélni is fog velük, hogy kerssenek, hívjanak fel. Eredmény : semmi. Azóta még dobtam két e-mailt. Arra sem válaszoltak. Viszaírt a közp szervíz, ha nem hívnak fel ő nem tehet semmit
Eközben egy másik szervíz ettől függetlenül elmondta, hogy már van hat,nyolc ember aki ugyanezzel a hibával keresték meg. Kint is volt és látta. Ez a televízió színe. Nem lehet belőle kikalibrált. Ilyennek ne is próbálkozzak. Levelezik az Európai szervízzel. Majd két hétre rá elmondta, hogy a márkaboltban látják, hogy ennek a típusnak ilyen a színe a TV adások esetén, de nem tudnak mit tenni. Ilyen a színe a TV-nek. Ennek a typusnak ilyen a színe. A SONY-nál állítása szerint tudnak róla, de nem hívják vissza, mert színhelyes tartalomnál ez nem jelentkezik.
*
Van egy sorozat a Netflixen. "A bérgyilkos és lánya" ami színhelyes. Új film, nem is retro. pl ahol az összes kék hátterű jelentben, sivatagban, ahol víz van a háttérben iszonyatosan süt a sárga neon. Szúrja a szemet. Nézhetetlen. Van egy szintén színhelyes, nem retro film a "Jack az Óriásölö". Amikor a kék péncéllal megjelennek az óriások és a film nagy részét kiteszi iszonyatosan süt a sárga. Elnarancsosítja a tájat és bekékíti a páncélt. Iszonyatosan gagyi színeket produkálva. Amit mutattam a képeken lentebb az a valóságban egy erős sárga neonos fény. Annyira zavaró, hogy utána az életben mindenhol sárgát láttam. Ami barna volt abban is a sárgát láttam benne.
Van egy másik hibája is a TV-nek. Ez szerintem minden SONY Braviának sajátja. A régi színtartományű nem színhelyes tartalmak színeit lekonvertálja. Ekkor jelenik meg az a bizarr jelenség, hogy majdnem fekete-fehér lesz egy ilyen régi színtartományű film vagy egy adás, studióban pl. A régi szúk színratományú Rec. 601 a hivatalos neve (másként: BT.601). tarlamak a mai tágabb színspektrumú Rec. 2020 (BT.2020) készülékeknél egy hagyományos samsung,lg,stb készüléknél fakó, bizarr, digitális szerű színek jelennek meg, mintha a készülék rossz lenne. Ilyenkor fordul elő pl, hogy a faajtót nem barnának, hanem narancsosnak vagy téglabarnának típustól függetlenül látod. A SONY ezeket a színeket lekonvertálja és majdnem kétszínű sárga-fekete lesz a tartalom. De ez kamerától is függ mivel vettél fel. Mint lent a vasútállomáson.
Van egy film a HBO MAX-on. "Országúti diszkó" cimmel. Az majdnem fekete-fehér illetve sárga. És ez egy mai 2024-es film. Az inget nem színezi ki. A ruhákat mindkét bírkózón lekonvertált színtelennek látni. Borzalmas az egész film színvilága a sonyn, nézhetetlen. Vannak benne színek pl a tájban, de ez kevés.
Szőrnyű komoylan monden ez a tv
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest