- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka #70117 üzenetére
"Aztán legutóbb már a képkímélésként beállított 1 óra inaktivitás utáni automatikus lekapcsolást nem lehetett leállítani. Nem reagált semmire. (Alapvetően ilyenkor elegendő a távkapcsolón bármelyik gombot megnyomni, és folytatódik tovább az adás.) Ezt le is tudtam filmezni szerencsére, ahogyan a fagyás utánai egyik hibakódról is készítettem fotót."
No, eddig tartott...
Az új alaplappal is előjött a fenti hiba.(Megint lefilmeztem, de semmi kedvem, erőm nincsen egy újabb szervizes körhöz.
)
A hócipőm tele van a SONY-val is már, komolyan mondom! -
Joshi
titán
válasz
Piftuka #70117 üzenetére
"hogy a menüt megnyitva az 55AG8 típusnév köszön vissza rám a 65 colos tévémen."
Az csak a modellnév ami az is lehetne hogy Piftuka. Jól nézd át a panelt hogy esetleg nincs-e rajta pixelhiba, illetve a vertical bandinget és color tint is ellenőrizd. Ha utóbbiak rendben vannak, akkor a helyedbe én bekalibráltatnám és ha jó a tévé akkor használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest