- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gedeon31 #4752 üzenetére
Van, nekem is van az új szériás 829B-n, viszont tényleg csak akkor látszik mikor semmit nem csinál a kijelző fekete alapon, azaz nem kap jelet az adott felületen (pl átváltasz egy HDMI portra ahol nincs rákötve semmi, ott kapsz egy fekete képernyőt, ami nem kap semmi jelet, és ott felhős). Film közbe fekete résznél semmi nem látszik, és a fekete már elég fekete azaz plazma TV-k után szerintem az egyik legjobb feketéje van, ha nem a legjobb....
Ez engem is zavart amúgy, de mivel tényleg csak ilyen felületek közbe látszik így elvonatkoztattam tőle....
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest