Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Pityke78 #26982 üzenetére
Próbáld meg a tv-re telepíteni ezt, ez egyes androidos lejátszókon működik, Store-ból nem lehet letölteni. Én nem tv-n, de kipróbáltam és tökéletesen működött.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Pityke78 #27545 üzenetére
Külső eszköz nélkül nem.
Külső eszközre példák: Chromecast, Compute Stick[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Pityke78 #27547 üzenetére
Mivel SONY-n Android fut ezért külső eszköz nélkül nem.
Csak kábellel.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
hegylako01
tag
válasz Pityke78 #27554 üzenetére
A programmal tudod egymáshoz kötni a multiroom képes eszközöket. PL. Ha van egy HTCt790-es hangprojektorod és szeretnél hozzá háttér sugárzókat, hogy 5.1 legyen. Akkor veszek még 2 db SRS-ZR5 BT hangfalat. Ezzel a programmal párosítod őket és megy az 5.1.
Illetve a tvre való castolást könnyíti meg a program.
A tv-re akkor lenne értelme ezt felrakni, ha adna ki BT hangot, de az sajnos nem megy -
blakey
titán
válasz Pityke78 #27585 üzenetére
A TV adások hangereje változó, pocsék egy jó anyaghoz képest de amúgyis a gyengébbik fajta persze vannak kivételek, én ugyanazt az anyagot hallgattam meg a TV-erősítő optikai kimenetéről illetve lejátszó-erősítő HDMI kiemetéről és DTS, AC3 (DD) között nem volt számottevő különbség. Erre értettem, hogy használható.
Az ajánlott csatlakoztatás a lejátszó-HDMI-erősítő-HDMI-TV. Nálam egy db lejátszó (ATV4) megy a TV-be (mert nem mindig kapcsolom be az erősítőt) és onnan megy egy optikai az erősítőbe, minden más az erősítőn keresztül csatlakozik.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
K Norbi
addikt
válasz Pityke78 #34103 üzenetére
Van bizony tesztelve! Sony Editor 1.17
-
ArthurShelby
addikt
válasz Pityke78 #35676 üzenetére
A 30 az kevés, azért esik szét, 60 meg tökéletes. Viszont ez nem normális, hogy ennyire ingadozik a jelszint (%). Szerintem 4, max 6-nál többet nem szabadna ingadoznia.
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
válasz Pityke78 #35678 üzenetére
Amikor szétesik, utána nem ugrik le a jelszint (60-ról). Én azt vettem észre anno, hogy a jelszint mérés kis késésben van az adáshoz képest.
Melyik szolgáltatónál vagy? UPC?
Nálam mikor ilyen gond volt újra kábeleztem a lakást (nálam falban megy a vezeték) jobb minőségű koax-szal (az alacsony jelszint miatt). Aztán útközben találtam egy régi elosztót is. Most 60 fele van a jelszint, és tökéletes a kép (anno 37 körül volt). Ha jól emlékszem 40 feletti jelszint már oké volt.
Egyébként ez egy hasznos cikk. [link]
"A folyamatos hibajavításnak köszönhetően a minőségromlás csak később, viszont hirtelen jelentkezik."
"A kép tiszta marad, még akkor is, ha a jelminőség kicsit rosszabb. A hibajavítási küszöb fölött a kép hirtelen töredezetté válik (Cliff Effect), majd eltűnik." (9. oldal)[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Piftuka
veterán
válasz Pityke78 #35842 üzenetére
Itt a topic-ban volt róla szó, hogy bizonyos modellek esetében alkalmazni érdemes ezt a megoldást. Előbb azonban szerintem nyugodtan hangold csak Magyarországnak megfelelően a készüléket.
Ráérsz "trükközni" azt követően, ha esetleg valami nem működik. Értem ez alatt a szövegek karakterkészleteit, mert más problémát egyébként ez nem okozhat.
"Aquila non captat muscas."
-
blakey
titán
válasz Pityke78 #35842 üzenetére
Mo. nálam tökéletes, semmit nem kell buherálni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Peat76
őstag
válasz Pityke78 #36821 üzenetére
Ilyen nem létezik! Van panel üzemidő, készülék üzemidő és újraindítások száma!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
-
Celtis
veterán
válasz Pityke78 #51287 üzenetére
Csak egy gyors kereséssel három, szóról szóra ugyanilyen problémát találtam itt a fórumban.
"Minden csatorna duplán szerepel a guide-ban és lefelé nem lehet léptetni."Legutóbb az a tanácsot adtam, hogy csatorna törlés és újrakeresés. Akkor bejött. Szerintem nálad is működni fog.
-
Quqesz
nagyúr
-
nismoka
addikt
-
szaszapi
őstag
válasz Pityke78 #51429 üzenetére
Majdnem ugyanabba a hibába vagy mint én, erre nem lesz megoldás. Nekem 2 hangfal van a tv-n Optikán, Netflixre erősítő és 5.1 hangrendszer. Nekem ki-be kapcsolgatja a hangalak közti váltás miatt az erősítőt. Van amikor bekapcsolom a tv-t és bekapcsol az erősítő, holott le van tiltva minden ha jelet érzékel ne csináljon semmit! De ez hiba, foglalkoztak az ARC gonddal topikokban, meg a Sony oldalán is csak hülye megoldások vannak sorrenddel kapcsolatban, ezt a frissítésben illett volna megoldani.
-
Piftuka
veterán
válasz Pityke78 #54937 üzenetére
Axlrose32 fórumtárs foglalkozik tévé javítással. Több fórumtársunknak segített már ilyen esetekben.
Kérdezd meg tőle, hogy tud-e neked is segíteni!
A háttérvilágítás cseréje általában nem olcsó. A képernyő méretétől függően több tízezer forinttól, bőven 100.000 feletti összegig bezárólag lehet kalkulálni. A szakszerviz (ha egyáltalán elvállalna ilyen régi tévét) biztosan nem olcsón dolgozik.
"Aquila non captat muscas."
-
AL
addikt
válasz Pityke78 #55001 üzenetére
Szia. Elvileg egy 65 - ös 100 Hz es készüléket kell, hogy ajánljanak. Ha Neked fontos a VA panel, akkor olyat kell választani. Ha ajánlanak készüléket és nem tetszik, akkor elvileg kérhetsz másikat, vagy csereutalványt. Nálam így volt, mert IPS panelest ajánlottak és VA - t szerettem volna. Nem volt raktáron (tudtommal 1 hollandiai központi Sony raktárból hozzák), ezért vásárlási utalványt kaptam. A Sony márkaboltban ( ahol vettem ) lehetett levásárolni. Ott mondták azt veszek amit akarok. Az új TV olcsóbb volt és a különbözetet visszaadták. Nekem még a + garancia árát is visszaadták, mert a 2. évben volt a csere. Remélem sikerrel jársz ! Üdv.
-
Joshi
titán
válasz Pityke78 #55124 üzenetére
Ez alapján neked Silvered lehet, mert a Silver külön nincs feltüntetve.
500-700k-ba belefér egy LG 65"-os OLED, Sony vagy Panasonic esetleg egy jó akció esetén. LCD-ből viszont már nagyon jót kapsz ennyi pénzből, persze maradva a 65"-nál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- ASUS routerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hardcore café
- OpenWRT topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Panasonic LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest