- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KüLÖNc
tag
Szia Joshi,
Elsősorban tőled kérdezem, de bárki rácápázhat: mit jelent pontosan, hogy órákig ne menjen rajta sárga logos tartalom? Ha pár másodpercre átkapcsolsz és vissza, az elég segítség lehet a beégés ellen? Vagy inkább érdemes órákra kikapcsolni a tévét? Mennyi ideig érdemes kerülni mondjuk egy óra statikus adás vagy játék után ugyanazt a tartalmat?
Nekem egy XE90005-öm van, így nem annyira vagyok érintett a dologban, de pl. hétvégente be tud csúszni jópár óra játék egyhuzamban és én sem szeretnék belefutni egy beégésbe, főleg, ha csak pár perces metódussal el tudom kerülni.
Köszi szépen a segítséget!
Üdv,
Különc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Netflix
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest