Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
90Quiet
tag
Tegnap megérkezett a korábban euronicsben kiállított 50w828-as tévém. Eddig amit megnéztem rajta, rendben volt, de van itt annyi funkció, hogy idő lesz mindent kipróbálni. Az 5 Ghz-es wifi hálózatot nálam nem dobálja el, Tplink wdr3600-as routerem van, és egy szobában van a router és a TV.
Vagyis mégsem volt minden rendben! Apróság, de találtam benne egy funkciót amit szívesen használnék, ez a Bekapcsolási időzítő. Be is állítottam, de a programhely kiválasztásakor csak az analóg csatornákat lehet pontosan kiválasztani, az összes digitális csatornát beveszi egy kalap alá DIGITÁLIS címszóval. Így mindig csak azt a csatornát fogja behozni, amit nézve épp kikapcsoltam a tévét? Nem lehetne valahogy egy kiválasztott digitális csatornát (zenecsatorna) kiválasztani hogy időzített bekapcsoláskor mindig azt hozza be a tévé? Elég értelmetlen ez így, hogy csak analóg csatornát lehet pontosan kiválasztani...
(Az analóg csatornahelyeken csak hangyafocivan, nem gondolom hogy értelme lenne behangolnom ha minden megvan digitálisban)Szoftvert még nem frissítettem rajta, jelenlegi szoftververzióm: PKG2.282EUA
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Gitáros topic
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- BestBuy topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen okostelefont vegyek?