Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
90Quiet
tag
Tegnap megérkezett a korábban euronicsben kiállított 50w828-as tévém. Eddig amit megnéztem rajta, rendben volt, de van itt annyi funkció, hogy idő lesz mindent kipróbálni. Az 5 Ghz-es wifi hálózatot nálam nem dobálja el, Tplink wdr3600-as routerem van, és egy szobában van a router és a TV.
Vagyis mégsem volt minden rendben! Apróság, de találtam benne egy funkciót amit szívesen használnék, ez a Bekapcsolási időzítő. Be is állítottam, de a programhely kiválasztásakor csak az analóg csatornákat lehet pontosan kiválasztani, az összes digitális csatornát beveszi egy kalap alá DIGITÁLIS címszóval. Így mindig csak azt a csatornát fogja behozni, amit nézve épp kikapcsoltam a tévét? Nem lehetne valahogy egy kiválasztott digitális csatornát (zenecsatorna) kiválasztani hogy időzített bekapcsoláskor mindig azt hozza be a tévé? Elég értelmetlen ez így, hogy csak analóg csatornát lehet pontosan kiválasztani...
(Az analóg csatornahelyeken csak hangyafocivan, nem gondolom hogy értelme lenne behangolnom ha minden megvan digitálisban)Szoftvert még nem frissítettem rajta, jelenlegi szoftververzióm: PKG2.282EUA
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Honda topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest