- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csodacsoki
tag
Sziasztok, tudnatok ajanlani egy AM4-es lapot ami megfelelo parositas lenne egy 5800X3D, 3080 RTX, 16GB DDR4 es 2x1TB M.2 SSD melle lehetoleg ugy hogy ne kelljen letiltani egy SATA portot sem? Jelenleg egy ROG STRIX B450-F GAMING van a gepben de ez atkerul egy masikba, ettol kellene egy jobb alternativa lehetoseg szerint beepitett bluetooth-al. Elore is koszonom!
-
csodacsoki
tag
válasz
csodacsoki
üzenetére
Újratelepítettem a Win10-et a Samu 860 SSD-re és végre láthatóvá vált a Lemezkezelőben és formázni is lehetett! Levertem közben 3 whiskeyt. valszeg az segített
Win10 telepítés továbbra sem megy a 970-re.. -
csodacsoki
tag
válasz
csodacsoki
üzenetére
Egyszerűen nem értem miért látható az EVO970 az Eszközkezelőben de a Lemezkezelőben meg nem. Már az M.2_2-be is átraktam hátha..
[link] -
csodacsoki
tag
Halihó, megtörtént a gép upgrade de lenne egy elég komoly gondom.
Adott egy ASUS B450F Gaming alaplap (Version 4007 2020/12/09) egy Samsung SSD 970 EVO M.2-vel.
Először gondoltam jó lesz tárhelynek játékokra és működött is szépen, aztán mivel az ember mindig többet akar, gondoltam inkább ezen lesz a rendszer. Na itt kezdődtek a bonyodalmak:
Az EVO 970-et az alaplap felső M.2_1 foglalatába tettem és fel is települ rá USB-ről a Rufus általt kreált WIN10 (GPT, UEFI nem CSM) viszont amikor a 970-ről bootolna ott megáll a tudomány. (Reboot and select proper boot device üzenet)
Az itt található leírás szerint csináltam a telepítést:
[link]
Ami még nagyobb gond, hogy most már ha másik SSD-ről indul a rendszer, akkor sem ismeri fel a 970-et a Windows. Nem található a lemezkezelőben így formázni sem tudom szval most már tárhelynek is alkalmatlan.
Érdekesség, hogy a BIOS-ban sem lehet látni viszont F8-at nyomva bootnál megjelenik a boot menuben és kiválasztható. Csak ugye akkor jön a Reboot and select proper boot device üzenet.
Mellékelek 2 képet is a BIOS-ról az Advanced részről. Esetleg itt kell állítani valamit? Itt minden gyári értéken van:
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- Kingston 2x8GB DDR4 2666MHz HyperX Predator
- Gigabyte B550M DS3H
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- MT Micron 16GB DDR5 5600 1Rx8 PC5-5600B-SA0-1110-XT laptop SODIMM RAM
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Win10 telepítés továbbra sem megy a 970-re..