Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Nem vagyok annyira otthon bennük, nekem egy Gigabyte B450i Aorus Pro WIFI lapom van. Erre sok helyen azt írják, hogy a VRM forrósodik 8 magos procitól kezdve. De mikor hozzám került, leszedtem a hűtőbordákat, és az összes Thermal Pad-ot kicseréltem Thermal Grizzly Minus Padra, valamint top flow hűtésem van (Scythe Big Shuriken 3)
Így a VRM-re és az SSD bordára is nyomja a levegőt, egyik sem melegebb az átlagnál. A fórumokon leírt tapasztalatokkal ellentétben... Haveromé volt az alaplap, Ő egy 3800X-szel hajtotta, ami szerintem adhatna okot a forrósodásra, de Top Flow hűtéssel nála sem volt 60 fok felett a VRM. Nálam most 6 mag/12 szálas Ryzen 5500-assal 45-50 foknál beáll maximumra a VRMHa nem garis a lap és van hozzá affinitásod, vagy ismerősöd, aki megcsinálja, én mindenképpen új, normális Thermal Pad-okat tennék a VRM-re, a gyári padok sosem a jobb minőségből kerülnek rá. Ha azzal sem jó, akkor lapot váltani. De hogy milyenre, azt majd a többiek megmondják, összesen 2 db AM4-es lappal volt dolgom (ezért nem is ajánlgatok konkrét lapot), egy ASUS Prime B450 Plus ATX lappal, és a fentebb leírt ITX-es GigaByte B450i lappal, amin az összes Thermal Pad-ot új Thermal Grizzly Pad-okra cseréltem
-
Francia91
veterán
BIOS verzió, tápegységed teljesítménye, amit elsősorban megkérdeznék, ha ezen problémák állnak fenn.
Az alaplap hivatalosan az F60-as BIOS-tól támogatja az 5900X-et, és a +12V-os tápcsati 8 tűs (a gyengébbeken, amik 8 magig támogatnak, általában 4 tűs +12V-os CPU tápcsati van)Mert vagy nem bírja elég krafttal ellátni a processzort a tápod, vagy olyan BIOS van rajta, ami nem ismeri fel rendesen a procidat
#2045varmi2
Elégnek kell lennie a lapnak a procihoz, hivatalosan támogatja, és 8 tűs CPU tápcsati van rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tesla topik
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS notebook topic
- VoLTE/VoWiFi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest