Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
válasz
üzenetére
Szia!
Én is vacilláltam az Asus C6H lapon, de végül egy szintén Asus Prime X370-Pro lett belőle a jóval alacsonyabb ár miatt.
2 hete használom, elsőre pöcc-röff indult a Ryzen 5 1600 procival, bootolás után gyors UEFI frissítés, utána ram sebességet feltoltam XMP profilból 3200 MHz-re majd Win10 csont nélkül települt.
A 3200 MHz ram sebességet végül is visszább kellett vennem 2933 MHz-re, mert nem volt teljesen stabil vele a Bigasoft Total Video Converter 5 nevű progi. Mindig újraindította a gépet, de ezt a ram sebesség 2933 MHz-re való csökkentésével sikerült orvosolnom.
Nekem 2001 decembere óta hosszú távon mindig is Asus lapjaim voltak (újonnan vettem mindegyiket, egyikkel sem volt soha semmi gondom, a 2009 február óta meglévő Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AM2+ lapomat most nyugdíjaztam 8 év használat után) és a Ryzennél sem volt kérdés, hogy őket fogom választani.
Sok sikert a kofigodhoz!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PATRIOT 32GB Viper Venom DDR5 6400MHz CL32 KIT PVV532G640C32K
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő