Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
R5 5600 max boost órajele 4400mhz az AMD honlapja szerint. Én 4300mhz-et írtam és ki is emeltem utána, hogy lehet hogy többet fog tudni de az is lehet, hogy kevesebbet. Ezt chipje válogatja, de azért a zen3 már jóval fejlettebb, mint az elődei így elég jó esélyei vannak arra, hogy a max boost közeli órajel elérhető az összes magon. Főleg, hogy csak 6 magról beszélünk.
A tuning részéről pedig annyit, hogy valóban magasabb órajelen megy, mint a gyári alap. Viszont az ehhez tartozó fix feszültsége lényegesen kevesebb, mint ha gyárin hagyja az ember. Így kb. kihasználatlan potenciál marad a processzorban, ha a gyári alap órajelen megy magasabb feszültségen. -
ricsip
addikt
Van meg újabb szeptember 13.-i is már.
https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-ryzen-chipset-3-09-01-140
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest