Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Én inkább B550-ben gondolkodnék. Mi is most vettünk nem régen. Árban is ki lehet fogni jó ajánlatokat. Csak nem szabad vele sietni. És mindenképp javaslom az eladó átnézését. Rengeteg a jó eladó az oldal szerint, csak sok embernél vannak mégis problémák. Én például nem szeretem ha kevés az elérhetőség és különböző okokra hivatkozva épp nem elérhető. Telo számot vagy más elérhetőséget meg véletlenül se ad meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GA-AB350M-HD3 Alaplap (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest