Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
IstvánLászló
üzenetére
Jobban felszereltek a B550 lapok és újabb cpu-kat is kezelnek. Kb mintha félkarral indulnék csatába.
-
7Heads Drago
veterán
Én inkább B550-ben gondolkodnék. Mi is most vettünk nem régen. Árban is ki lehet fogni jó ajánlatokat. Csak nem szabad vele sietni. És mindenképp javaslom az eladó átnézését. Rengeteg a jó eladó az oldal szerint, csak sok embernél vannak mégis problémák. Én például nem szeretem ha kevés az elérhetőség és különböző okokra hivatkozva épp nem elérhető. Telo számot vagy más elérhetőséget meg véletlenül se ad meg.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
belaazallat
üzenetére
Konzisztenciát ellenőriz a win. De legtöbbször az meg vinyó hiba.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
belaazallat
üzenetére
Mivel a kábelek mozgatásától javult meg kétlem hogy ennek win telepítés meg bios reset kellene. Nekem is volt hisztis lapom. Nállam a hiszti oka a ram volt. Másik gépben jó volt az a ram, csak ő nem szerete azt. Kicseréltem egy másik gyártóra és elmúlt a hiszti.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
papirzsepi93
üzenetére
A lassú bootért én legtöbbször szektoros vinyót láttam. Viszont mivel számít a kábelek mozgatása megnéznék egy másik tápot. Nem biztos hogy a táp a hibás lehet hogy csak egy kábel a bibis. Én most vettem egy tápot amiből egy kábel kicsúszott. Használt táp volt valszeg a kábelt húzták nem a csatit. Jah és csak a boot vinyót dugd rá kezdésnek. Az az 550-es táp már kicsit kicsi is ennek a rendszernek.
-
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Adott egy MSI MPG B550 GAMING PLUS lap.
Ryzen 5600 proci
És nem ad képet sajnos. A lap először proci hibát jelzett. A lap leírásának alapján leflahs-eltük a biost. Ezek után a ledek szerint szépen átlép a procin, ram-on, vga-n viszont megáll a boot-nál. Viszont szerintem elég lassan jut el idáig kb 30 mp. És a boot led ég ezek után. Mivel próbálkozzak?
Ha igaz a proci ezt a biost eszi meg: 7C56v19.zip
A pendrive ledjei és az alaplap jobb felső sarkában lévő led is jelzi a flashelést és a végén mindkettő elalszik. Kikapcsolom, szerelés, vissza cpu és ram, bios resi és indulás. De sajnos semmi kép. -
7Heads Drago
veterán
Most építünk gépet AM4-et.
B550-X570 lapokat néztünk. Csak nem tudom hogy milyen ram illene hozzá. Azt olvastam hogy 4x8-al gyorsabb mint 2x16-al. Kell nézni a ram listát vagy megeszik a legtöbb ramot.
Ezeket a lapokat nézegettük:
Asrock B550M Steel Legend
MSI MPG B550 Gaming plus
ASUS GAMING X570-PLUS
Asus TUF Gaming B550M-Plus
5600 megy majd bele ha igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Corsair Vengance 64GB KIT (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - 1 év gari
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- 64GB DDR5 RAM Kit!
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest