- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Balinov #4728 üzenetére
2.1V-ot is nyugodtan adhatsz neki, bár nem hiszem, hogy DC-hez ennek köze lenne..visszaosztás nélkül nem nézted a ramot? 280FSB-nél ha 667-en 809-en megy, akkor valszeg nem kell visszaosztani, 1000 környékén menne sztem ha nem osztod vissza, cl5-öt akkor is tartja.
Proci úgy néz ki aktuális lesz, nem volt szívem egy átlagusernek eladni -
AtHoS
nagyúr
válasz
Balinov #4728 üzenetére
Ja, hogy már bekapcsolásnál is sípol. ezt nem írtad
Gondolom sorrendet már váltottál, akkor lehet a modulok nem bírják egymást DC-ben.
1101 a legújabb BIOS a lapodhoz ami nem is beta
Mikor összepakoltam a mostani gépem, nálam is elsőre hosszú sípolások jöttek, amire a kézikönyv azt írta, hogy VGA probléma. Azthittem akkor, hogy meghalt az IGP. Aztán mivel külső VGA-val is ugyanezt produkálta, kivettem a RAM-okat megvisszaraktam. Onnantól rendben volt. Még csak fel sem cseréltem a sorrendet Ráadásul a procihűtő széles mivolta miatt nem is a DC-hez elsődlegesen ajánlott foglalatokban vannak a memók.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged