- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
AtHos: az az érdekes,hogy fostalicska mezítlábas Asus M2N-ben nf430-as chip''készlet''-tel a 4000+ Brisbane mellett mentek dual chanelben.Sőt,az ahelyett beszerzett ázrokk AliveNF6G-DVI -ben is ugyannazzal a procival. Lehet a Manila IMC-je nem tsipázza a KM800-as gigás moduljait? mer még 2különböző típus, 800-as A-datával is ment a DC ráadásul ugye 4db modullal.
Chaser: sztem se vDIMM kérdés lesz,sztem simán inkompatibilitási kérdés. Term. néztem visszaosztás nélkül is. htt 200-on,ram auto-n,oda vissza egy csomó beálíltást kipróbáltam, 533-at és attól kisebbet nem egyedül. 5,7-5,9k körül kapok olvasási értéket 4-es everst szerint. SC-be rakva ddr-2 900-at megy,az no para,csakhát ugye a dc...
Procit hogyérted,hogy aktuális lesz? Nekem,vagy másnak?Nekem most no keret,kilukadt a szobánkba az a kibaszott radiátor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mozilla Firefox
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest