Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Arról van szó, hogy pl alaplapok terén a nagy magyarság úgymond ráállt bizonyos márkákra, pl asus, GB, MSI, stb..a nagykereknek nem is érdeke még több gyártót bevezetni, azzal hogy új gyártók jelennének meg, nekik nem lesz nagyobb forgalmuk, maz amit az ismert névtől vettek volna az userek, azt vennék meg egy ismeretlentől..nyereségileg a nagyker ugyanott lenne. Viszont az új gyártókat be kell reklámozni, kapcsolatot kell kialakítni velük stbstb..ami idő és pénz, ez nem érdeke a nagykereknek..
Prociárak AMD-nél sztem már nem nagyon fognak csökkenni, 5-10%-os csökkenések vannak az 1 hónappal ezelőtti viszonyokhoz képest. Viszont az intelnél már beindult a gépezet, q6600 nálunk pl 64.5k kiskeráron..kijöttek az 1333 mhz-es FSB-jű intelek is, pár k-val az 1066-osak fölött..és ez még jócskán mérséklődni fog. K10-nek vagy valami nevetséges áron kell kijönnie, vagy über jónak kell lennie..esetleg a 2 kombinációja, vagy nagy bukta lesz sztem..
#4007 Vandit.: mi köze van ahhoz annak, hogy adható-e fesz a procinak, hogy box v oem volt?
1ébként 90%-ban csak dobozosak a procik, én legalábbis oem-et nem is láttam am2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
1ébként 90%-ban csak dobozosak a procik, én legalábbis oem-et nem is láttam am2-ben