Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Akkor nem vagyok egyedül a problémámmal
Eddig tán egy lapom volt, amivel nem volt semmi bajom, a kis biostar gf6100-m9 - stabil, übertuningos, szép design...csakhát am2 nem megy bele, ami am2-t tudnék belőle szerezni, az meg nf400..az meg nem kell...az x1 vga támogatásával Az nf550-es meg ATX..én meg már úgy ráálttam a mATX-re
Hardwarenél is csak nf 405-ös jetway lap van asszem, igaz korrekt áron
aogy olvasgatam a totyikját nyár előtt nem is igazán lesz neki amd chipes
Ott lenne még a foxconn nf410-zel, azt 15-16kért kapnám 3 év garral, de arra meg azt mondtad ném jó
Lehet átmenetileg meglépek valami nf-es jetway lapot, amíg az amd új chipes lapjai elérhetőek lesznek, talán 10k körüli jetway lapon nem bukok olyan hatalmasat, meg legalább megtapasztalom a jetway feelinget
aztán ha beválik jöhet belőle amd chipes is
Am2-ből először nem valami via-s msi szörnyed volt, aztán asrock? Gyúrjunk együtt a jetwayre
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Eddig tán egy lapom volt, amivel nem volt semmi bajom, a kis biostar gf6100-m9 - stabil, übertuningos, szép design...csakhát am2 nem megy bele, ami am2-t tudnék belőle szerezni, az meg nf400..az meg nem kell...az x1 vga támogatásával Az nf550-es meg ATX..én meg már úgy ráálttam a mATX-re
Hardwarenél is csak nf 405-ös jetway lap van asszem, igaz korrekt áron
Ott lenne még a foxconn nf410-zel, azt 15-16kért kapnám 3 év garral, de arra meg azt mondtad ném jó
aztán ha beválik jöhet belőle amd chipes is